Απο τη συγκεντρωση στο Αστ. Τμήμα Εξαρχείων

Ετσι μας υποδεχτηκαν Μαυρομιχάλη και Καλλιδρομίου. Η συγκέντρωση ηταν μεγάλη με παλμό και ειρηνική

post image

φωτογραφίες

Εικόνες:

από Εξαρχειώτης 17/12/2008 1:19 μμ.


Στη συγκέντρωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων χτες το απόγευμα συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 Εξαρχειώτες όλων των ηλικιών. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν "Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία έξω οι μπάτσοι από τη συνοικία", "Άβατο με σφαίρες και τρομοκρατία έξω απ' τα Εξάρχεια η αστυνομία", "Είστε ανεπιθύμητοι στη γειτονιά έξω τα ΜΑΤ και τα χημικά" κλπ. Παρά το ότι η συγκέντρωση ήταν ειρηνική, κατέφτασαν δυο διμοιρίες ΜΑΤ. Σε προσπάθεια της Επιτροπής να βρεθεί ο υπεύθυνος αξιωματικός, όλοι δήλωναν αναρμόδιοι. Κατά συνέπεια, οι διμοιρίες ήρθαν σαν συμμορίες, χωρίς να κρατούν το παραμικρό πρόσχημα. Η ευθύνη για ότι θα συμβεί από δω και πέρα στα Εξάρχεια βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον Καραμανλη και την κυβέρνησή του.  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License