Εμπιστευτικό έγγραφο του υπουργείο Παιδείας

Εμπιστευτικό έγγραφο του υπουργείο Παιδείας ζητά να μάθει από τους καθηγητές τον λόγο που συμμετείχαν στις τελευταίες κινητοποιήσεις της νεολαίας.

post image

40 χρόνια πίσω γυρνάμε, όταν βλέπουμε και διαβάζουμε ότι εμπιστευτικό έγγραφο του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Χαλκιδικής, που υπογράφει ο αναπληρωτής προϊστάμενος Αστέριος Βαγγλής, ζητάει να μάθει από τους ίδιους τους καθηγητές γιατί συμμετέχουν και εγκρίνουν την πραγματοποίηση πορείας διαμαρτυρίας για την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το «εμπιστευτικό» έγγραφο – ρουφιανόχαρτο, που σας παρουσιάζουμε σήμερα, με εντολή του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, έχει μοιραστεί στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και μέσω των Διευθυντών και Προϊσταμένων, τρομοκρατούνται, απειλούνται και προπηλακίζονται καθηγητές οι οποίοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών.
Όλα είναι θέμα Παιδείας, τελικά!

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2008/12/blog-post_3273.html
---------------------------------------------------------------------------------------------
Γι'αυτό δε θα μιλήσει ΚΑΝΕΝΑ κανάλι, ΚΑΝΕΝΑΣ υπουργός0εξουσιαστής, ΚΑΝΕΝΑΣ καταστηματάρχης, ΚΑΝΕΝΑΣ σταθμός! ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΓΑ! Νομίζουν ότι είμαστε πρόβατα επί σφαγής;

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ!

Εικόνες:

από c&p 18/12/2008 μεσάνυχτα


http://respentza.blogspot.com/2008/12/blog-post_4172.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License