ΝΑΡ: για τον πυροβολισμό μαθητή στο Περιστέρι

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΝΑΡ για τον πυροβολισμό μαθητή στο Περιστέρι

Μαζική πολιτική απάντηση στον πυροβολισμό στο Περιστέρι

 

Η νέα επίθεση με πυροβόλο όπλο και ο τραυματισμός του μαθητή στο Περιστέρι έχει στόχο να τρομοκρατήσει, να κάμψει το μαζικό μαθητικό κίνημα και τα όργανα πάλης του που οργανώνουν την κλιμάκωση του αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους ενάντια στην κυβέρνηση και το σύστημα του αίματος και της κρατικής τρομοκρατίας.

Το χέρι του «ελεύθερου σκοπευτή» στο Περιστέρι το όπλισε η αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ η ίδια που δολοφόνησε και τον Αλέξη και που απελευθερώνει τις πιο μαύρες δυνάμεις της κοινωνίας και του κρατικού μηχανισμού, ως αναγκαίο συμπλήρωμα της αντεργατικής επίθεσης στις λαϊκές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα.

Η άμεση μαζική μαχητική απάντηση εργαζομένων και νεολαίας στους δρόμους της Αθήνας και του Περιστερίου απέναντι στη νέα προκλητική επίθεση φανερώνει την βαθύτερη–άκαμπτη αγωνιστική διάθεση  απόκρουσης κάθε αντιδραστικής επίθεσης που δυναμώνει σε πλατιά λαϊκά στρώματα. 

Η κλιμάκωση του αγώνα με την ανάπτυξη πολιτικού εργατικού κινήματος ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής της, της ήττας των σεναρίων εναλλαγής με το ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση της ίδιας πολιτικής, για την διεκδίκηση των σύγχρονων κοινωνικών, οικονομικών, δημοκρατικών δικαιωμάτων, αναγκών και ελευθεριών, είναι η μόνη διέξοδος για τους εργαζόμενους και τη νεολαία και στη γραμμή αυτή αγωνίζεται το ΝΑΡ μαζί με τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

 

Αθήνα 19/12/2008

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License