Κατάληψη τηλεοπτικού σταθμού-Χανιά

Κατάληψη στην τηλεόραση Κύδων

Αυτή τη στιγμή γίνεται κατάληψη στο τοπικό κανάλι "Κύδων" στα Χανιά από συντρόφους, συντρόφισσες, και προβάλλεται το βίντεο για τα ψέμματα των ΜΜΕ που είχε προβληθει και την Τετάρτη στην "Νέα τηλεόραση"

από εδώ 19/12/2008 3:14 μμ.


http://www.youtube.com/watch?v=18pngIKJW6A


από φυλακισμένος τηλεθεατής 19/12/2008 3:20 μμ.


 Παίχτηκε πιο πριν; γιατί τώρα δείχνει ειδήσεις (στις 15:19)

από και 19/12/2008 3:53 μμ.


μπήκαν κατευθείαν οι ειδήσεις. Κι εδώ όπως και στο άλλο κανάλι η παρουσιάστρια δεν πρόσεξε οτι το βίντεο έλεγε για τα ψέμματα των καναλιών, και είπε οτι ήταν ένα βίντεο διαμαρτυρίας για την δολοφονια και για τα όσα ακολούθησαν, και μάλιστα στο κύδων είπε οτι η κατάληψη ήταν από εκπροσώπους(!) συλλογικοτήτων στα Χανιά.

από grnik 19/12/2008 7:47 μμ.


και όλη την αλήθεια, οι υπεύθυνοι του σταθμού και οι τεχνικοί δέχτηκαν ευχαρίστως να παιχτεί το μήνυμα και συζήτησαν με τα παιδιά αρκετά. Όλα έγιναν πολιτισμένα και ήρεμα. Υπάρχουν και τηλεοπτικοί σταθμοί μάλλον που δεν θεωρούν μια τέτοια πράξη φασισμό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License