Σήμερα Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 12 το πρωί έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Κατάληψης Πληροφορικής έγινε στολισμός δέντρου. Τα στολίδια αποτέλεσαν φωτογραφίες από την κρατική καταστολή και τις πρόσφατες κινητοποιήσεις.

Σαν δώρα που διεκδικούμε και δεν περιμένουμε από τον "Άϊ Βασίλη" κάτω από το δέντρο βρίσκονται η δημόσια και δωρεάν παιδεία, υγεία, 8ωρη εργασία, αυξημένος μισθός, ένσημα και ασφάλιση.

Η κίνηση με το δέντρο προκάλεσε εντύπωση και καθόλη τη διάρκεια ερχόταν κόσμος και το κοιτούσε.

Επίσης, απόψε γύρω στις 21:00 θα μαζευτούμε στην νομαρχία για να "περιφρουρίσουμε" το αντι-δέντρο μας. Παραθέτω κάποιες φώτο που τραβήχτηκαν την ώρα του στολισμού.


Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τα γιάννενα που μέσα στο κλίμα της αστυνομικής καταστολής μπορεί να φανεί ασήμαντη όμως έχει το νόημά της.
Είναι γνωστό ότι πριν από λίγες μέρες ομάδα συντρόφων είχε καταλάβει το πνευματικό κέντρο του Δήμου. Στα πλαίσια της κατάληψης είχε συμφωνηθεί με τους ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ να δωθεί δωρεάν παράσταση. Η παράσταση αυτή δεν έγινε ποτέ καθώς ο διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ άσκησε πιέσεις πάνω στους ηθοποιούς για να αποσύρουν τη συνεισφορά τους στον αγώνα.
Ποιός είναι ο εν λόγω κύριος; Ο Σπύρος Μισθός, ηθοποιός αμφιβόλου καλιτεχνικής αξίας γνωστός απο βιντεοκασσέτες του 80 και σαπουνόπερες, που έγινε διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ χάριν των γαλάζιων γνωριμιών.
Ανταποδίδοντας τη χάρη στα αφεντικά του είπε να βάλει το λιθαράκι του στη μάχη κατά των αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμοριτών, ξεφτιλίζοντας περισσότερο τον εαυτό του και προσφέροντας ένα πικρό γέλιο στους γιαννιώτες για την κατάντια της πόλης τους...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License