Απελευθερωμενο δημαρχειο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

δημαρχειο περιστεριου

post image

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 23/12 19:00 ΣΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Εικόνες:

από συνελευση δρομου 22/12/2008 5:59 μμ.


post image
ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

17/12:
16χρονος μαθητής του 1ου Λυκείου Περιστερίου δέχεται σφαίρα στο χέρι από άγνωστο άτομο. Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ, στη διασταύρωση του πεζόδρομου της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδο Δωδεκανήσου. Ο μαθητής βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο μαζί με αρκετούς συμμαθητές του, ενώ μετά από 10 λεπτά, ο ''πιστολέρο'' έριξε και δεύτερη σφαίρα.

18/12: Πραγματοποιείται το απόγευμα πορεία στο Περιστέρι από περίπου 800 κατοίκους. Η πορεία ξεκινά από το Πεζόδρομο του Δημαρχείου και αφού περνά αρκετά κεντρικά σημεία της πόλης καταλήγει στο σημείο όπου δέχτηκε τους πυροβολισμούς ο μαθητής. Η πορεία είχε αρκετό δυναμισμό και συνθήματα, ενώ γράφτηκαν με σπρέι αρκετά συνθήματα σε προσόψεις τραπεζών και σε αστικά λεωφορεία.

19/12: 150 μαθητές από το 1ο Λύκειο Περιστερίου κάνουν πορεία που ξεκινά από την πλατεία Δημαρχείου. Κεντρικό σύνθημα: ''Πυροβόλησαν το συμμαθητή μας, στο δρόμο θα ξεσπάσει η οργή μας''. Την ίδια στιγμή, μέλη του ΠΑΜΕ κάνουν πορεία η οποία ξεκινά από τον Άγιο Αντώνη.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποιείται για 3 περίπου ώρες μικροφωνική παρέμβαση στον Άγιο Αντώνη από τη '' Συνέλευση δρόμου από το Περιστέρι''. Μοιράζονται πολλά κείμενα στο μετρό, γράφονται αρκετά συνθήματα στους τοίχους και κρεμιέται πανό το οποίο λέει"ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ".

20/12: Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Αλληλεγγύης στους εξεγερμένους της Ελλάδας, πραγματοποιείται συγκέντρωση στις 13.00 από 120 άτομα στο δημαρχείο του Περιστερίου. Μοιράζονται κείμενα και γίνεται πορεία μέσα στον πεζόδρομο, την ώρα που αμέριμνοι καταναλωτές κάνουν τα ψώνια τους ξεχνώντας ότι, λίγες μέρες πριν, λίγα μέτρα πιο μακριά, είχε πυροβοληθεί ένας 16χρονος μαθητής. Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι σταματούν για λίγα λεπτά την κυκλοφορία στην Παναγή Τσαλδάρη.

Εικόνες:

από ΜΙΑ 22/12/2008 6:05 μμ.


Στις 2και 30 σημερα η συνελευση δρομου απο το περιστερι απελευθερωσε το δημαρχειο
(ξυλοτεχνια).
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ  ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License