Ανακοίνωση της κατάληψης "Επιταχυντής Ελευθερονίων"

Ανακοίνωση της κατάληψης "Επιταχυντής Ελευθερονίων", για τον πυροβολισμό της κλούβας.

Η κατάληψη «Επιταχυντής Ελευθερονίων», στα πλαίσια της επανοικειοποίησης της καθημερινότητας μας στο πανεπιστήμιο και της συλλογικής και αυτοοργανωμένης δημιουργίας, είναι ένας ανοιχτός κοινωνικός χώρος που φιλοξενεί εργαστήρια και εκδηλώσεις σχετικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (κατασκευή D.I.Y. ανεμογεννήτριας), επαναχρησιμοποίηση υλικών (από παλιά αυτοκίνητα, τηλεοράσεις κλπ), αυτομόρφωση (αυτοοργανωμένα μαθήματα στα πλαίσια της ελευθεριακής εκπαίδευσης).

Στα γεγονότα των τελευταίων δύο εβδομάδων δεν έχουμε μείνει αμέτοχοι, γι’ αυτό και η συλλογικότητα έχει αναστείλει τις δραστηριότητές της.

Ο πυροβολισμός τα ξημερώματα στις 23/12 στο Γουδή δεν σχετίζεται με το εγχείρημα και τους ανθρώπους που το αποτελούν.


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License