ΔΟΛΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ INDYMEDIA!!

Όταν κάποιοι άνθρωποι τόλμησαν να υπερασπίσουνν επιθετικά το indymedia μέσα στο facebook φτιάχνοντας ένα γκρουπ με το όνομα "να κλείσει το group "ΛOYKETO ΣΤΟ INDYMEDIA" αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο και σκεωρία στην ιστορία του ελληνικού τμήματος του. Αλλά και δολοφονικές απειλές από φασιστοασφαλίτες που δεν είχαν προήγουμενο!

κάποιοι χρήστες του indymedia είναι και χρήστες του facebook!
κάποιοι άλλοι αντίθετα αποφεύγουν το facebook με μανία!
Δεν είναι τώρα ο καιρός για να ανοίξει αυτή η αντιπαράθεση
θα αρκεστώ όμως να πω ότι αναγνωρισμένα (και από την εξουσία!)
και το facebook και φυσικά το indymedia διαδραματήσαν καθοριστικά θετικό ρόλο σε αυτήν την εξέγερση και στην ενημέρωση της και ότι στο ίδιο το facebook υπάρχει επίσημο γκρουπ indymedia.
επίσης να θυμίσω ότι παλαιότερα ήταν της μόδας μια  άποψη "μείνετε μακριά από το indymedia,το βλέπει,το παρακολουθεί,παρεμβαίνει σε αυτό η ασφάλεια"
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ κι ούτε θέλω να πείσω κανένα να μπει στο facebook κι ούτε κριτικάρω κάποιον που έχει κριτική κι αποστασιοποιημένη στάση απέντι στο facebook!
TO ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟ INDYMEDIA ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK!
Συκεκριμένα:
Kάποιοι(αποδείχτηκε ότι  μερικοί από αυτούς ήταν άνθρωποι της ΓΑΔΑ!) έφτιαξαν ένα γκρουπ με το όνομα "ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ INDYMEDIA" οπού εκεί ποστάραν φωτογραφίες από τα κρυμμένα του indymedia σαν να ήταν φανερά του και καλλιεργούσαν το πιο εμετικό,παράλογο μίσος για το INDYMEDIA  ζωγραφίζοντας το σαν μια γιάφκα τρομοκρατών και καλώντας σε συλλήψεις τωνν ανθρώπων που το διαχειρίζονται και το άμεσο φασιστικό κλείσιμο του.
Όταν είδα ότι υπάρχει τέτοιο γκρουπ εξοργίστηκα και θεώρησα μαζί με άλλους ανθρώπους ότι αυτό δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο!
Δεν είμαι στη συντακτική ομάδα του indymedia ούτε έχω τέτοια επιθυμία
όμως το indymedia το παρακολουθώ υποστηρικτικά και με αγάπη από την εκκίνηση του και έχω μια αυξημένη ευαισθησία όταν του επιτίθονται!
Έτσι φτιάξαμε(χωρίς να ξέρουμε τί μας περιμένει αλλά και δικαιωμένοι από την ταχύτατη ανταπόκριση του κόσμου!) ένα γκρουπ
με το όνομα "
να κλείσει το group "ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ INDYMEDIA" Global"
απο κει και πέρα κάνω copy paste από τη σελίδα του και τα νέα του  για δείτε τί απίστευτα εξωφρενικά ακολούθησαν

Σε μια εποχή όπου:
15χρονοι δολοφονούνται εν ψυχρώ και δημόσια,
η κρατική καταπίεση είναι εκτός ελέγχου,
oi μετανάστες λιντσάρονται από φασισταριά του νόμου και της τάξης,
η τηλεόραση συκοφαντεί,ψεύδεται,αποκρύπτει,
το οικονομικό κραχ φέρνει απόγνωση και ερήμωση σε εκατομμύρια συνανθρώπους μας,
τα σκάνδαλα είναι ατελείωτα και ατιμώρητα,
η οικολογική καταστροφή σαρώνει το μέλλον μας
και τόσα τόσα άλλα!
κάποιοι έχουν το θράσος να ζήτουν ΤΩΡΑ το λουκέτο(!)
του indymedia!!!
Ενός πολύτιμου και αναντικατάστατου μέσου αδιαμεσολάβητης ενημέρωσης που δείχνει ακόμη περισσότερο την αξία του σε περιόδους αντίστασης και εξέγερσης.
O ιδρυτής του εν λόγω φασιστικού group μάλιστα κρύβεται με το ψευδώνυμο του che(!!!) .
Καιρός να μάθουν τα πανουκλιασμένα ανθρωπάκια του νόμου και της τάξης ότι η εποχή τους πέρασε και ο φόβος άλλαξε πλευρά!

Το group μετά τα τελευταία εξωφρενικά και απίστευτα γεγονότα διευρύνει το χαρακτήρα του και σε αντιφασιστικό
και σε προασπιστή της ελευθερίας του λόγου!
Δεν είναι μόνο το indymedia που απειλείται!
Κάποιοι ονειρεύονται τη χούντα σε όλο το νετ!

Contact Info

Email:
Website: Location:
Recent News το group μόλις ξεκίνησε!
διαδόστε το παντού!
η δολοφονία του Αλέξη θα πληρωθεί ακριβά από
τους εχθρούς της ζωής και βέβαια από τους φασίστες λογοκριτές!

To group σε λιγότερο από 2 μέρες ξεπέρασε σε ανταπόκριση τις προσδοκίες μας κι ενώ δεν είχαμε αρχικα καθόλου χρόνο να σχοληθούμε με αυτό καθώς τα γεγονότα της εξέγερσης μας απασχολούσαν στους δρόμους!
Ο θρασύδειλος che greco δημιουργός του group "ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INDYMEDIA" τρομοκρατημένος με την επιτυχία του είχε το θράσος να εμφανιστεί εδώ!
Να τον κάνετε report και να τον πετάξετε έξω από το facebook όχι γιατί το όνομα του είναι ψεύτικο αλλά κυρίως γιατί έστειλε μήνυμα στην admin του group ονομάζοντας την "μωρη ξεσκισμενη καραπουτανάρα".
Αυτό είναι το ποιόν του και του ανακοινώνω ότι το δικό μου όνομα είναι πραγματικό και αν έχει τα κότσια να έρθει να με βρει και να λύσουμε από κοντά τις διαφορές μας.
Κατά τα άλλα καλώ όλα τα πραγματικά μέλη του γκρουπ να εντείνουν τις προσπάθειες διάδοσης του
ώστε ταχύτατα να ξεπεράσει τον αριθμό μελών των φασιστικών group που ΤΩΡΑ θέλουν το σταγγαλισμό της ελεύθερης έκφρασης.
Νέοι officers θα οριστούν κι όσοι ενδιαφέρονται ας με ειδοποιήσουν!
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:απαντώντας στα ανώνυμα φασισταριά μην πέφτετε στο επίπεδο τους και μην θίγετε το γυναικείο γεννητικό όργανο το τόσο θιγμένο σε χιλιετίες πατριαρχίας.
Κάποιες φωτογραφίες σβήστηκαν γιατί ούτως ή άλλως ανήκουν στα κρυμμένα του indymedia.

Κάποιοι σύντροφοι ρωτούν για το νόημα του γκρουπ(εκτός βέβαια από τον προφανή να κλείσει το group ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ indymedia!)
Λοιπόν,το νόημα του(ανάμεσα σε άλλα) είναι να δείξει ότι στο facebook οι φίλοι του indymedia είναι πολλοι περισσότεροι από τους εχθρούς του,
επίσης να δείξει στα φασισταριά ότι δεν τα φοβόμαστε και επίσης να διαδόσει το indymedia σε όσους ακόμη δεν το ξέρουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μόλις κι εγώ δέχτηκα απειλή από το φασιστοβιαστή che greco με τα λόγια:"Eisai ontos oso geloios fenesai sth photo? Etoimasou na kaloperaseis apo avrio...kathiki.."
Ποιο τελικά είναι αυτό το υποκείμενο που απειλεί τους πάντες και τα πάντα εδω πέρα? Ποιοι του δίνουν τις πλάτες?
Μετά τη γρήγορη διάδοση του group ο ρόλος του διευρύνεται!
Ενθαρρύνεται ο καθένας να βάλει link από αναλύσεις,νέα,ανακοινώσεις
,δημοσιεύσεις του indymedia που θεωρεί διαφωτιστικά,χρήσιμα,αποκαλυπτικά για τον κόσμο που ζούμε και την ιστορία που τρέχει.
Το indymedia δεν είναι τέλειο και θα μπορούσε να είναι καλύτερο όμως θα ήταν τεράστιο πλήγμα για το ελληνικό νετ,τους καταπιεσμένους,την ενημέρωση και το κίνημα αντίστασης και εξέγερσης το φασιστικό κλείσιμο του.
(κι ενώ ναζιστικά site λειτουργούν ελεύθερα)ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!
Λοιπόν οι απειλές των εχθρών της ζωής και της ελευθερίας συνεχίζουν να έρχονται σαν όξινη βροχή στο inbox μου!
Φαίνεται καθαρά ότι αυτό το group πείραξε τις σαπισμένες ψυχές και τα άκαμπτα παγωμένα σώματα των φασιστοειδών και τους ώθησε να βγάλουν τον βόθρο του κενού τους!
Παραθέτω ενδεικτικά:
Aπό έναν που λέγεται Panagiotis Dikaios:
"vre poutana fasista poustara anarxike re gamioskilo pou den exeis eidea ti sou simvenei ti pas kai grafeis sto koritsi.....ANARXIKOI KAI VOLSEMPIKOI AYTI I GI DEN SAS ANIKEI-AYTI I GI EINAI ELLINIKI"
Από έναν άλλο που λέγεται Κostas Diakoumakos:
"re arxidi tis ginaikes apilis(!!!).ade gamisu kai kapia stigmi esi kai oi alvanoi filoi su tha pathete oti sas axizei.kai mi nomizeis oti an me pis fasista me prosvalis"
To μήνυμα του είναι απίστευτα γελοίο γιατί ΠΟΤΕ δεν απειληθήκε γυναίκα ενώ αντίθετα αυτοί οι κρετίνοι σεξουαλικά πεινασμένοι με τη δομή του βιαστή το έχουν κάνει κατα κόρρον στις γυναίκες αυτού του group!
Ένας άλλος Makis Thiakos μου γράφει:
"Poutanas gie, hmoun stin Patra kai mazi me ton ksaderfo mou piasame kati anarxofasistes kai tous xosame mpoukalia coca cola stin kolotrypida! Fagate poutsa sti Patra e roufiane?! So exo gamisei to mouni pou se petakse, to paparimedia tha to kleisoume, mhn anhsyxeis, eimai texnikos h/y kai mazi me filous exoume analabei ti katastrofh ton server sas. OPOS GAMO TIN POUTANA ADERFI SOU KATHE MERA ETSI THA SOU GAMISO TO PAPARO SITE"
Ενώ ένας έλληνας νεοναζί από γερμανία γράφει με το όνομα Nikos Sakellaridis:
"SOU ARESOUN OI METANASTES OI ALBANOI KAI TA AFROARAPAKIA? FANTAZOME GIATI ...DEN VRIKSKIS ELLHNES EE?"
Τέλος είχα και ένα μήνυμα από μια γυναίκα που δεν θα αποκαλύψω το όνομα της γιατί εμείς σε αντίθεση με τους χιτλερικούς δεν είμαστε βιαστές,ούτε παρενοχλούμε γυναίκες!
Γράφει:
"Greg ή όπως αλλιώς σε λένε,

σε καλώ ευγενικά και όμορφα να μου εξηγήσεις σε τι αποσκοπεί το group που δημιουργήσατε. Έχεις εσύ προσωπικά κάποια σχέση με το Indymedia και αν δεν έχεις, ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα σου; Να σου πω απλά ότι αν συνεχίσετε έτσι θα βρεθείς και' συ σε δύσκολη θέση και λυπάμαι που το λέω. Απλά σε προειδοποιώ να μην παίζεις με το ίντερνετ.

ευχαριστώ."

Της απαντώ ευγενικά ότι με το νετ άλλοι κάνουν παιχνίδια και ότι το νετ εξαρχής πέρασε στα χέρια των δυνάμεων της ελευθερίας και της γνώσης κόντρα στους βρυκόλακες του φασισμού και του θανατου.
Αυτά τα ολίγα για τώρα!
Το γεγονός ότι όλα τα ποταπά απάνθρωπα ρατσιστικά στοιχεία "πειράχτηκαν" τόσο από την παρουσία αυτού του γκρουπ φανερώνει και την ακαταμάχητη επιτυχία του.
Επίσης (επαναλαμβάνω) ότι ανακατεύοντας τόσες και τέτοιες σεξουαλικές απειλές φανερώνουν μόνο τη δικιά τους σεξουαλική ανικανότητα και μιζεριά και αν έχουν τα κότσια να μελετήσουν τον Βίλχελμ Ράιχ (ιδιαίτερα τη μαζική ψυχολογία του φασισμού και τη σεξουαλική επανάσταση), για να αντιληφθούν τί τιποτένια κομπλεξικά ανθρωπάκια έχουν καταντήσει!
(ίσως να φταίει κι ο μπαμπάς που τα χτύπαγε άσχημα όταν ήταν μικρά!)
Όσο περήφανοι κι αν νιώθουν που είναι σαδιστές και κακούργοι κατα βάθος ΔΕΝ μπορούν να κρυφτούν από το κενό τους και την ανημπόρια τους!
Η εξέγερση είναι στην αρχή της,έχει πλέον διεθνή επέκταση και θα πάρει και θα σηκώσει όλα τα κατακάθια του φασισμού.
Δεύτερη Βάρκιζα δεν δεχόμαστε!
For everyone that knows well greek and english or other language
we welcome the translations or contributions in this site!
Its scope is international as they are the freedom of speech and the human dignity.
It is even funny for the world to know the level of nastiness of the greek fascists among others!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!
Σε χρόνο ρεκόρ ο ένας από τους στόχους αυτού του γκρουπ υλοποιήθηκε!
Σε λιγότερο από πέντε μέρες αγγίζουμε τον αριθμό των 1000 μελών ξεπερνώντας τον αριθμό των δικών τους μελών που είναι περίπου στα 900!
(στην αρχή είχαν 600 και μεις κανένα!)
Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε πιο δυναμικά!
Σε αυτό το γκρουπ υπάρχουν αντεξουσιαστές,αναρχικοί,αριστεροί εως και κεντρώοι και απολίτικοι(αλλά με τόσο ζωή!)
Υπάρχουν ομοφυλοφιλοι και ετεροφυλογιλοι,μικροί και μεγάλοι σε ηλικία.
Αυτό που μας ενώνει είναι η αδιαπραγμάτευτη προάσπιση της ελευθερίας του λόγου,η ευαισθησία μας στην κοινωνική αδικία,η ετοιμότητα μας να αναγνωρίσουμε ως κοινωνική εξέγερση τα τελευταία γεγονότα,η ανθρωπιά μας και ο αξερίζωτος αντιφασισμός μας!
Να θυμίσω ότι το γκρουπ φτιάχτηκε ως στιγμιαία αντίδραση στους εχθρούς της ζωής και της ελευθερίας και γι΄αυτό παρέλειψε από κεκτημένη ταχύτητα να αναφέρει το ακριβές όνομα του αντίπαλου γκρουπ των φασιστολογοκριτών!(συγκεκριμένα παραλήφθηκε η λέξη ΤΩΡΑ)
Αυτή η παράληψη τελικά βγήκε σε καλό καθώς πλέον διευρύνεται ο ρόλος και η χρησιμότητα αυτού του γκρουπ!
Δεν είμαστε πλέον μόνο εναντίον αυτού του γκρουπ αλλά και ενάντια σε κάθε άλλο γκρουπ που θέλει να στραγγαλίσει την ελευθερία της έκφρασης και/ή που προβάλει το φασισμό!
Όσον αφορά αυτούς και το φασιστογκρουπάκι τους οι εξελίξεις είναι ξεκαρδιστικές αλλά και επικίνδυνες.
Όρισαν νέους administrators,ο ένας απευθείας από την αστυνομία!
Και έτσι μάθαμε πανηγυρικά ότι η ελληνική αστυνομία θέλει να κλείσει το imdymedia!(όχι ότι χρειαζόμασταν την απόδειξη!)
Επίσης προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα κόβοντας τα πιο προκλητικά ποστ νεοναζιστών που ξεμασκαρεύουν τη φύση του group τους!
Έστω κι έτσι το φασιστοασφαλίτικο θράσος του che greco είναι σε πλήρη λειτουργία!
Ο πάτος και τα αγέλαια φονικά ένσικτα του δεν έχουν όριο.
Όχι μόνο αφήνει το όνομα μου(το πραγματικό μου!)να βρίζεται με αυτό της μάνας μου στο γκρουπ του,όχι μόνο επικηρύττει το όνομα μου ΚΑΙ τη φωτογραφία μου σε φασιστοσάιτ με την υπόμνηση"δείρε κι εσύ έναν αναρχικό!" αλλά έχει και τα άντερα να εμφανίζεται πάλι εδώ και να ποστάρει!
Προειδοποίηση:αν μια τρίχα μας πειραχτεί
δεν θα τον γλυτώσει ούτε όλη η ασφάλεια και τα φασισταριά αυτού του πλανήτη!

Τις μέρες αυτές που η εξέγερση θα διανύσει μια ανάπαυλα,μπορούμε να βρούμε το χρόνο να αφομοιώσουμε την πληθώρα των γεγονότων που ζήσαμε και συνιστούν ακόμη μια δίνη!
Να γράψουμε,να συζητήσουμε,να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα της εξέγερσης,να αποκωδικοποιήσουμε το βαθύτερο νόημα της ώστε ο β γύρος(το αργότερο ξεκινά 9 γενάρη) να είναι ακόμη πιο αποφασιστικός,ακόμη πιο θαραλλέος,ακόμη πιο ζωοποιός!
(κι αυτό φυσικά δεν είναι έκκληση να μείνουμε τώρα στα σπίτια μας!)
Το group έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις με διάφορα άλλα group που δραστηριοποιούνται κατά του φασισμού και υπέρ της εξέγερσης!
Καλοδεχούμενα ποστ από τέτοια group!

Για το προσεχές μέλλον:
1)ετοιμάζεται άρθρο facebook και indymedia που θα δημοσιευτεί και στα δύο
2)ετοιμάζεται δημοσίευση που θα κατεδαφίζει όλα τα 9 σημεία των φασιστολογοκριτών που θέλουν το κλείσιμο του indymedia και άλλων 9 θετικών σημείων που δικαιώνουν την ύπαρξη του
3)για χριστουγεννιάτικο δώρο,ετοιμάζεται πολυσέλιδη ανάλυση,έκθεση,παρουσίαση της εξέγερσης που θα προαναγγέλει την επέκταση της και το βάθεμα της!

Συνεχίζουμε την ακατάπαυυστη διάδοση του
UNITED WE STAND,DIVIDED WE FALL
Συντροφικούς χαιρετισμούς!

ΥΓ και για να μην ξεχνιόμαστε ιδού το γκρουπ του αίσχους!http://www.facebook.com/wall.php?id=47357448981#/group.php?gid=47357448981
όλα τα καλόπαιδα είναι εκεί!νοσταλγοί της χούντας,υπέρμαχοι του εξοστρακισμού,αλβανοτουρκοφάγοι,η ελληνική αστυνομία,νεοναζιστές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!σημείωση:η λογοκρισία πέφτει σύννεφο αλλά κρατούν τις απαντήσεις τους στα λογοκριμένα ποστ!ε,ρε γλέντια και πολιτισμός των "νοικοκυραίων"!
Το report του για στραγγαλισμό της ελεύθερης έκφρασης και διασπορά του φασισμού είναι επιβεβλημένο!

Eπείγον!
μόλις έκαναν το κορυφαίο!
έφτιαξαν mirror profile μου που γράφει στο γκρουπ τους
"ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΑΣ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ!"
Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο γκεμπελισμού!
κι ενώ σβήνουν τις διαμαρτυρίες μου για το έσχατο στάδιο ξεπεσμού τους
κρατάνε τα fake posts για να θρασεύουν κλίμα λιντσαρίσματος μου!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ!
Αλλη μια δικαιώση,η πιο απίστευτη για την ύπαρξη αυτού του γκρουπ!
Όσοι ξέρουν από υπολογιστές δείτε το ip αυτού του fake profile και κάντε του report να εξαφανιστεί!
Πρέπει να φτιάχτηκε μόλις σήμερα!
Μένω άναυδος!
ένας fake greg batmarx Aretakis γράφει κι εδώ!
πατήστε απλά το όνομα του για να δείτε ότι είναι το profile του σημερινό!
απίστευτοι!
Λοιπόν ότι κι αν κάνουν το group δεν κλείνει!
Κοινοποιήστε αυτήν την ιστορία παντού και σε όσα group είστε!
Είναι ίσως η μεγαλύτερη επίθεση που δέχεται γρουπ στο facebook!
και σίγουρα η πιο ποταπή και επικίνδυνη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:
Το αντίπαλο γκρουπ που ζητά τον περιορισμό του λόγου
σε κίνηση καλής θέλησης κι αφού πρώτα εξαπόλυσε την πιο σκληρή επίθεση με τα πιο αθέμιτα μέσα έσβησε το wall του και απομάκρυνε τις απίστευτες απειλές του!
Επίσης δέχτηκε ότι όντως κυκλοφόρησαν fake profiles που δρούσαν ανεξέλεγκτα και προβοκατόρικα.
Ο che greco εξαφανίστηκε από το facebook και έτσι σταμάτησε με αυτό το όνομα την εγκληματική του δράση σε αυτό!
Αυτά βέβαια συνιστούν μια πρώτη νίκη που αποδεικνύει ότι όταν αψηφάς με ζωικό πάθος το φόβο κι όταν πιστεύεις βαθιά στις ανθρώπινες ιδέες σου,η πανούκλα υποχωρεί.
Να υπενθυμίσουμε ότι ό,τι αποπειράθηκε εδώ να γίνει από σκοτεινούς κύκλους συνιστά το κουρέλιασμα κάθε έννοιας συνταγματικότητας.
Ο αριθμός των μελών του group ο οποίος απειλήθηκε είναι εξακριβωμένα μεγάλος και ακόμη απροσδιόριστος!
Ξαφνικά νιώσαμε ότι ζούμε σε μια μαύρη χούντα που έχει τη δύναμη να συλλαμβάνει ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί εκφράζουν τις απόψεις τους
Μια χούντα που χρησιμοποιεί σοφιστικέ hi tech μεθόδους διασυρμού,συκοφαντίας,τρομοκράτησης!
Σαν να κυρήχτηκε φασισμός στο νετ και όποιος έγραφε ελεύθερα έβαζε τον εαυτό του σε θανάσιμο κίνδυνο!
Το ότι αυτά τα γεγονότα συνέβησαν μετά τις εξεγερσιακές μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο και στη διάρκεια της σχετικής ανάπαυλας αυτής της ιστορικής εξέγερσης
μαρτυρά μόνο τον πανικό μιας εξουσίας που στην επαφή της με ζωντανές υπάρξεις ξέρει μόνο να αντιτάσσει την σκλήρυνση,το φασιστικό εμπαιγμό,τον εκφοβισμό,την άμεση συνεργασία της με τις πιο ποταπές και δολοφονικές πολιτικές δυνάμεις!
Φυσικά,
δεν τρομοκρατούμαστε,δεν λιγοψυχούμε,δεν πέφτουμε στο επίπεδο τους!
Κοντολογίς αντιτάσσουμε στον φόβο την ελπίδα,στο άγχος την οργή,στον πόνο την ηδονή,στο θάνατο τη ζωή!
Είμαστε ακόμη στην αρχή,τίποτε δεν τελείωσε,τίποτε δεν θα μείνει το ίδιο!
Για τα παιδιά μας(κι όχι για μια αφηρημένη Ιστορία!) θα τα κάνουμε όλα καλύτερα!
για να αναπνεύσει η Ζωή ελεύθερα
για να ξανανιώσουμε στα κορμιά μας το ρεύμα της ζωής
για να δημιουργήσουμε αυτά που δεν μας καταστρέφουν
για να μάθουμε αυτά που μας έκρυψαν!
Συντροφικούς χαιρετισμούς!


Αλλά η συναισθηματική πανούκλα όταν ηττείται αλλά δεν ξεριζώνεται απλά αναδιπλώνεται σαν το πατημένο σκουλήκι που ακόμη ζει!
(και δεν βρίζω το σκουλήκι ως το συκγεκριμένο είδος ζωής,κι αυτό άλλωστε ζωή είναι!)

ΑΠΕΙΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΣΤA ΜΑΙLS!
Ξεκινάμε με έναν που έχει ξανααπειλήσει και λέγεται Panagiotis Dikaios.Μου γράφει
""re vlaka pou nomizeis pos exeis idees tha to fas to kefali s...
paramonevoume malaka to nou sou!!!""
Αυτός με αποκαλεί βλάκα αλλά ένας με αυτό το όνομα(!!!) μου γράφει (GIORGOS VLAKAS):""pou meneis mwri paliaderfara na erthw na gamisw ti poutana ti mana sou kai tin aderfi sou kai ton patera sou tin paliopoustara tou kerata ksekwliari antra!mesa ap ton ypologisti ksereis na apeileis egw lew na dwsoume ena rantevoudaki na pareis kai tis filenades sou tis fragkokotes kai na vrethoume na sas anoiksw kai alles trypoules...goustareis?gamw to theo sou paliopoustara""
Tώρα τα νέα από το mail μου!
Εκεί γίνεται ένας χαμός από μηνύματα που έρχονται από αυτό το site http://stop-indymedia.blogspot.com/2008/12/facebook.html
Eκεί ανάμεσα σε άλλα μου γράφουν:
""Ο/Η ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σας έστειλε ένα σύνδεσμο για ένα ιστολόγιο:
Πουστράκη Γρηγοράκη θα σου γαμήσω το κωλαράκι καριολάκο πουτανάς γιε αναρχικέ...ετοιμάσου να φτύσεις αίμα κ συ και ο βρωμιάρης ο Σταματάκης. Σας ξέρουμε μουνόπανα κ θα την πληρώσετε ακριβά.""
επίσης ένα που το αφιερώνω στη Βανέσα(για να δει με τί καθάρματα κάποιες φορές συμμαχεί και συνεργάζεται η υπηρεσία που εργάζεται!),ιδού:""Ο/Η POUTANAS GIE! σας έστειλε ένα σύνδεσμο για ένα ιστολόγιο:
Aretaki mpine poutanas gie se psaxnoume se oli tin athina arxidaki, de se glitonei kamia astynomia paliopousta. Tha sou kopsoume to kefali k tha paizoume mpala paliarxido gamw to spiti sou. Koukoulofore arxidi gamw to mouni pou se petage "",
ακόμη ένα με αποστολέα (Chryssa)(το μόνο με όνομα αποστολέα μη υβριστικό ή εντελώς ανώνυμο όνομα γιατί τα άλλα ονόματα των αποστολέων είναι POYTANAS GIE ANARXIKE ,Tis-manas-sou-to-mouni,KLANIA (!),HMANASOYGAMIETAI,???????????,κλπ)
το οποίο γράφει""Eisai anthellinas kai PRODOTHS! oust! ""
Ξέχασα όμως κι έναν αποστολέα με το όνομα LAKHS που μου γράφει:""Apopse to brady tha sou gamiso ti mana re paliompastarde... ""κι έναν άλλο με το όνομα POYTSA-STON-ARETAKI που μου έστειλε ""ΑΡΕΤΑΚΗ ΜΠΙΝΕ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΑΚΟ ΓΑΜΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ...""
ένας απίθανος με το όνομα ANARXIKOS μου έστειλε :""GRHGORAKH, PES ALEVRI...
Ιστολόγιο: Σκατά στο Indymedia
Ανάρτηση: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!
Σύνδεσμος: http://skata-sto-indy.blogspot.com/2008/12/blog-post.html ""
ενώ πήρα κι αυτό :""Ο/Η Χρυσανθόπουλος Μιχαήλ σας έστειλε ένα σύνδεσμο για ένα ιστολόγιο:
Εσύ είσαι ο Γρηγόρης Αρετάκης που σε ψάχνουν; Τι τους έχεις κάνει ρε αλάνι..; Ξέρεις ότι έχουν γεμίσει οι Αμπελόκηποι, το Μεταξουργείο και συνοικίες της Πάτρας με φυλλάδια που έχουν τη φάτσα σου; Νομίζω σε ψάχνουν ροπαλοφόροι της Χρυσής Αυγής, στο λέω γιά να προσέχεις φίλε...""
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε όλους αυτούς και σε άλλους απαντώ τα εξής:
αυτό σημαίνει ότι όσοι έμπλεξαν το όνομα μου με τέτοιο διεστραμμένο τρόπο και με fake profiles τώρα έχουν τεράστιο πρόβλημα!ιδιαίτερα όταν έχουν δείξει τί θρασύδειλοι είναι στέλνοντας μου ΑΝΩΝΥΜΑ απειλητικά μηνύματα που παραβιάζουν 100 κακουργηματικά άρθρα του ποινικού κώδικα!
Και ύστερα αυτοί,ΑΥΤΟΙ θα μιλήσουν για κουκούλες και κουκουλοφόρους!
Είμαι άνθρωπος με νευρικό σύστημα το οποίο δέχεται επίθεση απο τα χειρότερα καθάρματα του ανθρώπινου είδους και με το ζόρι κρατάω τους φίλους μου από τα δυτικά προάστεια,παιδιά με σκληρά μούσκουλα που έχουν γίνει σε σκληρές χειρωνακτικές εργασίες κι όχι σε trendy γυμναστήρια, φίλοι μου που είναι και ντόπιοι και μετανάστες και που δεν έχουν καν λογαριασμό στο facebook αλλά μαθαίνουν απευθείας τί είδους απειλές μου στέλνουν!
Τους κρατάω με το ζόρι και θα συνεχίσω για κάποιο διάστημα να το κάνω(αν πειραχτεί βέβαια τρίχα μου μετά δεν θα μπορώ ασφαλώς να συνεχίσω να να τους κρατάω!)
γιατί θέλω κι εγώ ο ίδιος να δω πόσο φασιστικό κράτος είναι το ελληνικό!
Στην Ολλανδία για παράδειγμα αυτοί οι τύποι ήδη θα λογοδοτούσαν στη δικαιοσύνη!
Εδώ?

Αφήνω τα θριαμβευτικά νέα για το τέλος!
Το facebook πήρε θέση!
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον ιδρυτή του Mark Zuckerberg!
Το fake profile κατέβηκε!
Δεν υπάρχει πλέον ο fake φασιστοασφαλίτης greg batmarx aretakis!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!
Η εξέλιξη αυτή δείχνει την τεράστια επίδραση ,δύναμη ζωτικότητα αυτού του γκρουπ!
Ενός γκρουπ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μάχης για την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης!
Τώρα δεν μένει παρά η ταχύτατη μαζικοποιήση του που είναι επικείμενη.
Επικείμενη είναι και η επέκταση,το βάθεμα,η αυξανόμενη συνειδητοποιήση της εξέγερσης μετά την ανάπαυλα της!
Τίποτε δεν τελείωσε,τίποτε δεν είναι το ίδιο!
Είμαστε στην αρχή!
Χαίρομαι ιδιαίτερα με το χαμό που γίνεται στο wall,στα posts,στις φωτογραφίες!
Εδώ γράφουν άνθρωποι γνωστικοί,δραστήριοι,μορφωμένοι,ευαίσθητοι,ζωντανοί!
Λυπάμαι μόνο,αφιερώνοντας τόσο χρόνο για την υπερασπίση του γκρουπ και για την υπεράσπιση της ελευθερίας λόγου δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω κάποια άλλα κείμενα μου που έιχα υποσχεθεί!
Δεν πειράζει όμως!Υπάρχει ακόμη χρόνος!
Σημείωση:Το μητρώο των νέων θα μένει άσβηστο γιατί αυτό το γκρουπ είναι πλέον ιστορικό!

αυτά τα ολίγα και να τονίσω ότι οι χειρότερες απειλές έφτασαν στο mail μόλις σήμερα κι ότι αυτά που κάποιοι μου έκαναν στο facebook (φτiαχνοντας mirror fake profile με την φωτογραφία μου και βάζοντας αυτο το profile να γράφει τα απίστευτα σε φασίστες και συντρόφους δεν έχει προηγούμενο στο τμήμα του ελληνικού facebook!)
επαναλαμβάνω την έκκληση μου να μην χρησιμοπιηθεί αυτό το νέο από κάποιους για να ανοίξουν διαμάχες για το ρόλο του facebook TΩΡΑ.
Ετοιμάζω ξεχωριστή αναλυση με τίτλο "FACEBOOK KAI INDYMEDIA" και εκεί θα μπορέσουμε να θέσουμε όλα τα επιιχειρήματα και τις αντιπαραθέσεις για αυτό το ζήτημα!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΤΑΠΟ ΦΑΣΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!
GREG BATMARX ARETAKIS
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

ΥΓ κάνω έκκληση στη ΣΟ να αφήσει αυτό το ποστ στα νέα και όχι στις αναλύσεις καθώς οι απειλές είναι επίκαιρες,οι περισσότερες είναι σημερινές και  το  όλο ζήτημα  είναι  νέο και όχι ανάλυση!
http://www.facebook.com/group.php?gid=53629041472#/group.php?gid=53629041472

από φ@σιστοφάγος 24/12/2008 11:39 πμ.


Ο πανικός τους είναι διασκεδαστικός. Ακόμα πιό διασκεδαστικός θα είναι ο τρόπος που θα τελειώσουμε μια και καλή μ'όλους αυτούς, όταν χάσουν την κρατική στήριξη που τρέφει το θράσσος τους.
Οι μικρές (;) μας ορδές απαιτούν την ουτοπία.
Οι μικρές τους πορδές γελοιοποιούν την εξουσία.

από a 24/12/2008 11:52 πμ.


oi mpatsoi exoun xefigei entelos kai me dimosia h prosopika minimata apeiloun paidia legontas pos tha silavoun, kakopioisoun sexoualika, ktipisoun kai telos...minisoun.

theloun na kleisoun to indy omos den tha tous perasei

 

piso koufales!!

από αριστερός φοιτητάριος 24/12/2008 12:02 μμ.


πράγματα συμβαίνουν και στο hi5
Στο γκρουπ που άνοιξε στη μνήμη του Αλέξανδρου και το οποίο αριθμεί 9000 μέλη στην πλειοψηφία του μαθητές/τριες, έχουν μπει διάφορα φασιστάκια και λήτες και κάνουν προπαγάνδα μέρα-νύχτα. Ενδεικτικό είναι πως κάποιοι έφτιαχναν προφιλ μόνο και μόνο για να μπουν στο εν λόγω γκρουπ, είχε πέσει σύρμα προφανώς.Το καλό είναι πως τα παιδιά εκεί μέσα αντέδρασαν δυναμικά και τους απομόνωσαν

από .... 24/12/2008 1:35 μμ.


Δεν πάτε καλά μου φαίνεται... Κάντε το report να τελειώνει η ιστορία. Είναι κάτω αριστερά ένα Link που σου επιτρέπει να αναφέρεις στους admins του facebook ό,τι συμβαίνει. Έτσι κατέβηκε και το άλλο το group που έλεγε για τον Κορκονέα

από GREG BATMARX 24/12/2008 1:58 μμ.


Φίλε μου εσύ μάλλον δεν πας καλά!
Το θέμα τώρα δεν είναι το report σε αυτό το γκρουπ
(που χαίρομαι που και συ θα του κάνεις report)
το θέμα είναι ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ που δεχόμαστε από δεκάδες πηγές!(ΔΙΆΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΈΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙς)
επίσης το γκρουπ έχει πια διευρυμένο ρόλο και είναι ο βασικός υποστηρικτής του indymedia και της ελευθερίας του λόγου μέσα στο facebook και που σε μέλη έχει ξεπεράσει ακόμη και το βασικό παγκόσμιο group για το indymedia!
αν θέλεις φτιάξε κι εσύ ανάλογo γκρουπ!
τα χρειαζόμαστε!

από GiaNt 24/12/2008 3:03 μμ.


post image
Όποιος αγγίξει το group stop-indymedia θα έχει να κάνει μαζί μου! Τα παιδιά έχουν γίνει πιο διασκεδαστικά και απο τον Λαζόπουλο με την γελοιότητα τους!

Πάρτε ένα δείγμα μιας ακόμη απειλής και πείτε μου αν δεν ξεκαρδίζεστε στα γέλια :P

Εικόνες:

από έφτασεεεεεεε 24/12/2008 3:09 μμ.


post image
Δε χαλάμε χατήρια! Μια χαρά λουκέτο, ασφαλείας, και βρίσκεται στο indymedia!
Ελευθερώστε τις επιθυμίες σας!

Εικόνες:

.

από . 24/12/2008 7:51 μμ.


mipos mporeis na peis apo poio ip sou stelnei?

από to 24/12/2008 9:35 μμ.


to prama den einai toso aplo. sto group p thelei to kleisimo tou indy iparxoun mpatsoi p apeiloun me ifos 100 arxonton. Prosagoges, anakriseis kai alla apisteuta p pragmatika exorgizoun.

ena prama einai na s leei diafora faidra o kathe falakros xrisaugitis k allo na se apeiloun dimosia alla kai prosopika asfalites.

sto paidi p ekane to group gia to indy kirixan ena vromiko polemo neuron me pseutikes dimosieuseis kai sintonismenes provokatorikes kiniseis p se vgazoun ap ta rouxa s. milame gia apisteuti vromia.

auto p perissotero m kanei entiposi einai to thrasos p exoun dimosia na lene ta pramata p lene....alla o sinadelfos tous evgale oplo kai skotose ena 15 paidi sto kentro tis athinas.ti na perimenei kaneis? 

Gia na min xexniomaste kai gia tous mpatsous p exo tin timi na me diavazoun:

 OI POLITES SAS VRIZOUN GOUROUNIA

http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=51494263713&h=cajPB&u=btOQB

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License