Επίθεση με βιτριόλι κατά συνδικαλίστριας του σωματείου καθαριστριών

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού» νοσηλεύεται η συνδικαλίστρια

Επίθεση με χλωρικό οξύ δέχτηκε την Τρίτη η γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, στα Ανω Πετράλωνα, όταν δύο άγνωστοι που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο την περιέλουσαν με βιτριόλι.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αnt1, η αντιπρόεδρος του συλλόγου Βάσω Τσούνη κατείγγειλε ως υπευθύνους για την επίθεση εργολάβους συνεργείων καθαρισμού.

Η κ. Τσούνη είπε ακόμη ότι έχουν απειλήσει τηλεφωνικά και την ίδια και άλλες συναδέλφους.

Η ίδια έκανε γνωστό ότι η Κ.Κουνίεβα έχει χάσει το ένα μάτι της, ενώ βρίσκεται σε κώμα.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο έκανε λογο για «ύπουλη επίθεση», η οποία είναι «επίθεση ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους με στόχο την τρομοκράτησή τους για να παρεμποδιστεί η δράση τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Συνασπισμού τόνισε ότι πρόκειται για «πρωτοφανή δολοφονική επίθεση» και ζήτησε την ανεύρεση των ηθικών και φυσικών αυτουργών της ενέργειας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License