Ο στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζεται για εσωτερική δράση

2222222

 

 

 

Νέα ανακοίνωση του Αμερικάνικου στρατιωτικού κολεγίου πολέμου μιλάει για το σοβαρό ενδεχόμενο στροφής της χρήσης του Αμερικάνικου στρατού στο άμεσο μέλλων, με χρησιμοποίηση του για την καταστολή εξεγέρσεων στο εσωτερικό των Η.Π.Α. «η εξάπλωση κοινωνικής βίας στο εσωτερικό των Η.Π.Α. υποχρεώνει το αμυντικό οικοδόμημα να επαναορίσει τις προτεραιότητες του, με σκοπό να υπερασπίσει την οικιακή ειρήνη και την ανθρώπινη ασφάλεια» λέει η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας «οι μελέτες αναφέρουν ότι η οικονομική κατάρρευση, η τρομοκρατία, και η παραβίαση της  νόμιμης τάξης  είναι αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν την εμπλοκή του στρατού μέσα στην χώρα.

Αμερικάνοι βουλευτές αναφέρουν ότι ο γραμματέας του εθνικού τράπεζας Henry Paulson ζήτησε την επιβολή στρατιωτικού νόμου αμέσως μετά την εκδήλωση της κατάρρευσης των τραπεζών.

 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προειδοποιεί ότι εξεγέρσεις σχετιζόμενες με την οικονομική κρίση είναι πιθανόν να ξεσπάσουν σε όλο τον κόσμο, καθώς η πίεση στους πολίτες αυξάνεται γεωμετρικά και η ανεργία πλησιάζει κάθε φορά και κοντύτερα σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

http://www.guerrillanews.com/headlines/19179/U_S_Military_Preparing_for_Civil_Unrest_and_Domestic_Revolt

από cthulhu 27/12/2008 4:25 μμ.


Πόσο ακόμα 'εσωτερική δράση'; Αύτο συμβαίνει εδώ και πολλά πολλά χρόνια.Το μόνο που μπορεί να αλλάξει ειναί οτι τώρα θα ύπαρχει και 'εικόνα'! Χακί,όπλα κλπ. Άλλωστε στην εποχή της εικόνας ζούμε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License