Απέπλευσε και πάλι το Dignity από Λάρνακα για Γάζα

Η αποστολή έχει ως άμεσο στόχο την υπεράσπιση της υγείας των Παλαιστινίων που βρίσκονται πολιορκημένοι υπό τα ισραηλινά πυρά.

 Σήμερα Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, στις 7μμ, το πλοίο DIGNITY(Αξιοπρέπεια) της διεθνούς κίνησης FreeGazaMovement, απέπλευσε από το λιμάνι της Λάρνακας με προορισμό τη Γάζα. Αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι της Γάζας περίπου στις 9πμ της Τρίτης 30/12. Το πλοίο μεταφέρει πάνω από 3 τόνους ιατρική βοήθεια που χορηγήθηκε από το λαό της Κύπρου και την κυπριακή κυβέρνηση. Μεταξύ των 15 μελών της διεθνούς αποστολής συμπεριλαμβάνονται ως μέλος του πληρώματος ο Έλληνας Νικόλας Μπόλος καθώς και γιατροί, δημοσιογράφοι, μια Κύπρια βουλευτής και μια Αμερικανίδα πρώην μέλος του Κογκρέσου.

από καποιος-α-καποτε 30/12/2008 7:39 πμ.


Αλλα δεν εχει πληροφοριες για τραυματιες και τις ακριβεις ζημιες

Ακούστηκε γύρω στις 9.00 από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι το πλοίο εμβολίστηκε στο πλάι και στην πρύμνη από 3 ισραηλινά πολεμικά πλοία και αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία προς το Λίβανο ή άλλο κοντινό λιμάνι. Οι 12 επιβάτες και οι 3 τόννοι βοήθεια είναι καλά, το πλοίο συνεχίζει να πλέει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License