βιντεο πρωτοχρονιας στις φυλακες κορυδαλλου

βιντεο πρωτοχρονιας στις φυλακες κορυδαλλου

από a/n 01/01/2009 9:50 μμ.


κάνεις copy τον embed κώδικα που έχει το video. κανεις δημοσιευση και πατας εκει που λέει "Βοήθεια για τη νέα φόρμα δημοσίευσης εδω" επιλεγεις HTML και το δημοσιεύεις

από Μπράβο παιδιά 02/01/2009 12:59 πμ.


τι υπεροχη ενέργεια.. τι υπέροχη ατμόσφαιρα...

Συγκινητικό

από αλλυλεγγυη 02/01/2009 4:14 πμ.


     Απιστευτη ατμοσφαιρα, πραγματικα συγκινιτικο. Ειμαι σιγουρος οτι οι κρατουμενοι το εκτιμησαν. Μακαρι, εστω και για λιγο, να ξεφυγαν απτα δεσμα της φυλακης, να μεταφερθηκαν αλλου. Απιστευτη ενεργεια παιδια, και παλι μπραβο.

από ... 02/01/2009 10:49 πμ.


Πράγματι, ήταν πολύ συγκινητική βραδυά, που όμως δεν της έλειπε καθόλου η δυναμική. Το πρώτο βίντεο είναι ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου, και πραγματικά παιδιά ότι κι αν βλέπετε και ακούτε δεν μπορεί να αποδώσει την πραγματικότητα. Δυστυχώς, επειδή δεν ήθελα να παίρνω πρόσωπα, δεν φαίνεται ο κόσμος, που ήταν πράγματι πάρα πολύς και δυναμικός. Τα 2 τελευταία είναι από τις γυναικείες φυλακές, όπου οι κρατούμενες είχαν ανάψει φωτιές στα παράθυρα και ακούγαμε τις φωνές τους να φωνάζουν συνθήματα πολύ καθαρά. Κάποιοι σύντροφοι και συντρόφισσες στο σημείο αυτό ανέβηκαν πάνω σε ένα κάδο απορριμάτων και προσπαθούσαν να ανάψουν μια φωτιά για να μας δουν οι κρατούμενες. Δεν είχαν κάτι να ανάψουν και κάποιος έδωσε ένα μπουφάν (δεν ξέρω που το βρήκαν) και αφού το τοποθέτησαν πάνω σε ένα σήμα οδικής κυκλοφορίας για να στέκει ψηλά, του έβαλαν φωτιά. Καιγόταν το μπουφάν εκεί για ώρα και όλοι φώναζαν και χαιρετούσαν τις κρατούμενες. Και αυτές είχαν βγάλει τα χέρια τους όσο μπορούσαν πιο έξω από τα κάγκελα και είχαν κρεμάσει τις φωτιές να τις βλέπουμε. Εκπληκτικές σκηνές...
Στο πνευματικό κέντρο σβύστηκαν τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου και κατέβασαν την ελληνική σημαία που υπήρχε εκεί.
Αυτά και για όσους είπαν γιατί δεν κατέβηκε κόσμος στο σύνταγμα. Ο κόσμος ήταν εκεί που έπρεπε δίνοντας το παρόν, την αλληλεγγύη, την ενέργειά του εκεί που πραγματικά άξιζε να δοθεί.
Όλα συνεχίζονται.

από 111 02/01/2009 12:46 μμ.


Ραντεβου και του χρονου εκει, και καθε χρονο, ειναι η ελαχιστη ενδειξη οτι δεν ξεχναμαι αυτους τους ανθρωπους

Του συντροφου ητανε, αυτος την εβγαλε και της εβαλε φωτια.

από φίλη 04/01/2009 1:03 μμ.


Τότε έχει πιο μεγάλη αξία η κίνηση. Και έκανε και τόσο κρύο..
Έχει πολύ ομορφιά ο δρόμος.  Να σας πω τι άλλο πρόσεξα; Ένα σκυλί που περιφερόταν εκεί, σε κάποια φάση, μετά από τόση ώρα που ακουγόταν το "ΛΕ ΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, Σ' ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ" αυτό γαύγιζε με το ρυθμό αυτό. Τρελάθηκα που το άκουγα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License