θανατος 20χρονης μεταναστριας στη μεσσηνια

σημερα το πρωι κατερρευσε μαντρα που συγκρατούσε μεγάλο όγκο χωματος,πάνω σε καλύβα που έμεναν οικονομικοί μετανάστες (μάλλον από τη Βουλγαρία) και εγλοβίστηκαν 2 ατομα.

Η καλύβα που έμεναν χρησιμοποιούταν σαν κοτέτσι αρχικά.
Μια πρόχειρη κατασκευη με οροφή απο ξύλο και ελενίτ!!!
Η μισή καλύβα καταπλακώθηκε απο χώμα και συντριμμια της μάντρας. Δύο ανθρωποι εγκλοβίστηκαν.
Το αγόρι απεγκλοβίστηκε με αρκετα τραυμματα και μεταφερθηκε στο νοσοκομείο.
Η εικοσάχρονη κοπέλα ανασύρθηκε νεκρη..
 
Πλήρωναν για ενοικιο για αυτη τη τρώγλη!!
Η ανθρώπινη εκμετάλλευση στο "μεγαλέιο" της!!

από kopanakinews 04/01/2009 3:56 μμ.


Νεκρή ανασύρθηκε μια Ρουμάνα υπήκοος λίγο μετά τις 8 το πρωί μέσα από τα συντρίμμια παραπήγματος όπου διέμεναν μετά από κατάρρευσή του.Οι άνδρες της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Γαργαλιάνων καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν έναν ομοεθνή της ο οποίος βρίσκεται μέσα στα συντρίμμια αλλά παραμένει ευτυχώς ακόμα ζωντανός και η περιπέτειά του θα έχει αίσιο τέλοςΣτην περιοχή έπσευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, μηχανήματα του Δήμου αλλά και αρκετοί κάτοικοι για να ενισχύσουν την προσπάθεια των διασωστικών συνεργείων.

Τα αίτια της κατάρρευσης ερευνώνται και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ίσως αυτή προήλθε από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας νωρίς το πρωί μεγέθους περίπου 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. ΤΟ οίκημα ήταν αρκετά καταπονημένο και με αρκετές ρωγμές τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί διέμεναν αρκετό καιρό στην ευρύτερη περιοχή.

από la 04/01/2009 4:23 μμ.


... mathame se poion anike to ktyrio?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License