Στη διαδρομή για τη δουλεια μου, παρατήρησα ότι έχουν εξαφανιστεί οι μπάτσοι από τους σταθμούς του ΗΣΑΠ. Επιτέλους, γιατί ήταν πολύ ασφυκτικό το σκηνικό με 4-6 γουρουνάκια σε κάθε αποβάθρρα και από τις δύο πλευρές...

Επίσης παρατήρησα 2-3 καταλήψεις σε σχολεία που βρίσκονται κοντά στις γραμμές. Συγκεκριμένα Α. πατήσια και Ηράκλειο, αλλά δεν γνωρίζω τα ονόματα των σχολείων.

από φοιτήτρια 09/01/2009 9:32 πμ.


Οι δημοσιογραφφοι τα εχουν χασει εντελως... Ο παπαδάκης οργιασε με το γεγονός λέει πως χθες κουκουλοφοροι εσπασαν τον ηλεκτρικό στο μοναστηρακι και κυνηγούσαν κάτι μπάτσους. Επίσης έδειχνε ενα σπασμένο ανσανσερ και ελεγε ότι τώρα οι άνθρωποι με ειδικές αναγκες δε 8α μπορούν να εξυπηρετηθούν. Αλλή είδηση ήταν πως κουκουλοφόροι εγδυσαν γυναίκα αστυνομικό και την αφησαν στο δρομο.

.

από A. 09/01/2009 10:53 πμ.


ypo katalhpsh to 2o lykeio mosxatu.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License