ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Την Τρίτη 20/01/2009 ορκίζεται ο νέος φονιάς των Λαών, μέσα σε κλίμα πανηγυρικό. Στην αμερικάνικη πρεσβεία στις 17:00 μ.μ. προετοιμάζονται εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο νέος μαύρος ηγέτης που συστηματικά παρουσιάστηκε και παρουσιάζεται από Διεθνή και εγχώρια Μ.Μ.Ε ως Μεσσίας του παγκόσμιου καπιταλισμού, αναμορφωτής της Αμερικανικής Υπερδύναμης και Προστάτης των Αδυνάτων, γρήγορα αποκάλυψε το πραγματικό, ωμά αντεργατικό, φιλοπόλεμο και τυχοδιωκτικό του πρόσωπο.

Ο αμερικανός εργαζόμενος καλείται από τους Δημοκρατικούς αυτή τη φορά να πληρώσει υπέρογκους φόρους, να δεχτεί νέα αφαίρεση των εργασιακών δικαιωμάτων του, ώστε να βρεθούν τα εκατοντάδες εκατ. δολάρια για να χρηματοδοτηθούν οι αμερικάνοι μεγιστάνες. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το Δημοκρατικό κόμμα έσυρε συχνά το γαϊτανάκι των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Συνέβαλε τα μέγιστα στο δράμα του Γιουγκοσλαβικού λαού, ευθύνεται μεταξύ άλλων για το Εμπάργκο στο Ιράκ που κόστισε την ζωή σε 600000 Ιρακινούς, οι περισσότεροι των θυμάτων, παιδιά. Εξάλλου, ο πολυδιαφημισμένος «Μεσσίας» και αναμορφωτής μιας άλλης εποχής, ο Κένεντι ήταν αυτός που διέταξε την κλιμάκωση του πολέμου του Βιετνάμ και διέταξε την αντεπαναστατική εισβολή στην Κούβα!!!

Όμως η νέα αμερικάνική ηγεσία κήρυξε τον πόλεμο στα εργασιακά δικαιώματα πριν αναλάβει (ενίσχυση των ου χρηματοπιστωτικού συστήματος-αυτοβιομηχανιών και απαίτησης για νέες εργασιακές θυσίες) και απειλεί τους λαούς με την πρώτη ευκαιρία.

Ο Ομπάμα δεν βρήκε μια λέξη να πει για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα και πρόσφερε ο ίδιος και η Κλίντον απλόχερα υποστήριξη στους Φονιάδες του Ισραήλ. Ετοιμάζει νέα επίθεση στο Αφγανιστάν ευελπιστώντας ότι με τις ενισχύσεις δεκάδων χιλιάδων αμερικάνων μισθοφόρων και την στήριξη του ΝΑΤΟ, θα καταπνίξει στο αίμα όποιον αντιστέκεται.

Στο πολεμικό μακελειό που υπάρχει και σχεδιάζεται η διεύρυνση του η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ξανά παρόν. Το λιμάνι του Αστακού γίνεται ο βασικός σταθμός μετακίνησης όπλων των ΗΠΑ προς το Ισραήλ. Η πολεμική συνεργασία εντείνεται, με πρώτο δείγμα τη μετακίνηση των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων Αφγανιστάν σε πιο εμπόλεμες ζώνες, στο «κυνήγι των Ταλιμπάν». Και αν οι μισθοφόροι του ελληνικού στρατού και η καταβολή δις ευρώ σε αγορές όπλων και αποστολές εκτός συνόρων είναι το τίμημα για τη γεωστρατηγική αναβάθμιση του ελληνικού καπιταλιστικού κόσμου, η εισαγωγή του βάρβαρου εργατικού πρότυπο θα «είναι το βάλσαμο στην κρίση».

 

Εμείς δεν έχουμε να γιορτάσουμε τίποτε

Αντίθετα πενθούμε για τα νεκρά παιδιά στη Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λίβανο, Βαλκάνια.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/01/09 ΣΤΙΣ 4:30 Μ.Μ. ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

  • Καλούμε τον ελληνικό λαό να διαδηλώσει Μαζικά.
  • Για να σταματήσει ο «πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» που τρομοκρατεί παγκόσμια τον κόσμο της εργασίας και καταστέλλει την αμφισβήτηση.
  • Να σταματήσουν οι εισβολές και η κατοχή παντού.
  • Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
  • Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
  • Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας σε αποστολές εκτός συνόρων.
  • Καμιά διευκόλυνση στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των Ιμπεριαλιστών,

Να ανατραπεί η ΝΕΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.com/


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License