Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και πορεία 23 Γενάρη 2009 (μικρή αναφορα φοτοπαρουσίαση)

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο 23 Γενάρη 2009

post image

(μικρή αναφορά φοτοπαρουσίαση)
 
Κάλεσμα στις 12.-Προπύλαια.
Φοιτητές σπουδαστές μαθητές.
 
Η πορεία ξεκίνησε στις 2 και 10…
 
Συνθήματα ποικίλα και για τα εκπαιδευτικά  και για την τρομοκρατία των εργοδοτών και για τα σώματα ασφαλείας … και για τη σφαγή στη γάζα…
 
 
Μπροστά πήγαιναν διμοιρίες ΜΑΤ ΟΠΚΕ κλπ … πίσω ακολουθούσαν αλλά ένστολα όπως και παράλληλα στα στενά έτρεχαν κάποια άλλα. Όλα του ίδιου είδους.
Στο σύνταγμα η αλλαγή δρομολογίου της πορείας έκανε τις διμοιρίες των ΜΑΤ να διασχίσουν τρέχοντας, ανάμεσα από τους περαστικούς, την πλατεία συντάγματος.
Το ίδιο έγινε και όταν η πορεία κινήθηκε μπροστά στη βουλή προς τον άγνωστο στρατιώτη. Τρεχάτα έφτασαν τα πράσινα και πήραν θέσεις.
Εκεί εξοστρακίσθηκε ένα κόκκινο σακουλάκι,.. και ένα νεραντζάκι και ένα δυο μπουκάλια νερό…
Έκαναν κάτι «ζογκλεριστικα» απειλητικά ζιου ζιτσου αλλά ο
κόσμος ήταν κρυφή δύναμη…και δεν μάσαγε…
 
Στην επιστροφή από Πανεπιστημίου προς Προπύλαια τα ένστολα …προσπάθησαν να ακολουθήσουν από πολύ κοντά δεξιά και αριστερά την πορεία, αλλά –το συνθημα έξω απ την πορεία η αστυνομία ήταν ολοφάνερα αποφασιστικό και στη Βουκουρεστίου εκδιώχθηκαν … με εν-- δυο και  ανάλογα συνθήματα.
 
 
Υ.Γ  (1) Εκτός των υπολοίπων εκπαιδευμένων ένστολων και πληρωμένων φονιάδων με 700 της ελληνικής αστυνομίας νομίζουμε ότι κάποια από τα παλικαράκια των ζιου ζιτσου  (σικ ομάδων συλλήψεων)  είχαν μεταλλικά γκλοπ…!  Σαν αυτά που είχαν οι ιταλοί μπάτσοι στη Γένοβα…!

 Υ.Γ (2) Ενας ακομη εξοστρακισμός σε ΙΧ ΔΣ σημειώθηκε και στην ακαδημίας, όπου έσπευσαν τρέχοντας πάλι οι σωτήρες του έθνους και αμέσως έλαβαν θέσεις μάχης …

Υ.Γ (3) Ολοι/ες  ξέρουμε καλά ότι αυτά τα εξεγερμένα τετράποδα που είναι μαζί μας δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τα άλλα ένστολα σκυλιά που φυλάνε τα αφεντικά τους.
 
 
 
κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

Εικόνες:

από κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ 24/01/2009 2:16 πμ.


....

Εικόνες:

...

από κ-α 24/01/2009 2:18 πμ.


...

Εικόνες:

από κ-α 24/01/2009 2:20 πμ.


.

Εικόνες:

Den

από katalavaino 24/01/2009 2:58 πμ.


Ti akrivos exeis kiklosei giati eimai ligo miops kai den katalavaino. Tha mporouses na valeis kamia epexigisi?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License