Μαρκογιαννάκης: εντονότερη καταστολή στον Παντελεήμωνα

Οταν το παρακράτος ορίζει το κράτος

Απάντηση σε όσους θεώρησαν άσκοπη την κινητοποίηση ενάντια στο παρακράτος στον Παντελεήμωνα έδωσε ο επικεφαλής των κατοχικών στρατευμάτων προχτές.
Αφού συναντήθηκε με 9μελή επιτροπή "κατοίκων" (μέλη παρακρατικών οργανώσεων όπως χρυσή αυγή και στόχος) ανακοίνωσε τα παρακάτω:

"Το Τμήμα θα ενισχυθεί, αλλά θα υπάρξουν και άλλου είδους δράσεις οι οποίες, θα βοηθήσουν ώστε, να έχουμε ένα αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων καλύτερο από αυτό που υπάρχει σήμερα. Καλύτερη, εντονότερη αστυνόμευση. Για να έχουμε εντονότερη αστυνόμευση πρέπει να έχουμε περισσότερους αστυνομικούς. Να έχουμε περισσότερες περιπολίες πεζές και εποχούμενες και περισσότερους ελέγχους." (22/1/09)

Αυτές οι "άλλου είδους δράσεις", αν κρίνουμε από την κάλυψη που παρείχε ο εν λόγω διοικητής των ες-ες στην παράνομη δραστηριότητα των ΜΑΤ στις τελευταίες διαδηλώσεις, το πιθανότερο είναι να αναφέρονται σε "σκούπες", βασανιστήρια, απελάσεις και κάλυψη σε παρακρατικού τύπου δράσεις από τους "κατοίκους" που αναγνωρίζει σαν συνομιλιτές.

Η απάντηση θα δωθεί στους δρόμους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License