Ο "πολιτισμός" της γραβάτας ξαναχτύπησε!!!!!!!

Δεν είναι δυνατόν!!!!!!!!! Εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της Αθήνας!!!!!! Ο "πολιτισμός" της γραβάτας ξαναχτύπησε!!!!!!!

post image

Ο ίδιος Δήμαρχος (Αθηναίων) που είχε βάλει τα Χριστούγεννα την αστυνομία να φυλάει το πλαστικό δεντράκι του, με τα πολύχρωμα λαμπιόνια της ηδονικής κατανάλωσης, για να μην του χαλάσουν την φιέστα των Χριστουγέννων χωρίς βέβαια Χριστό, σήμερα έκοψε 40 ΑΙΩΝΟΒΙΑ δέντρα απο πάρκο στην πλατεία Πατησίων για να κάνει πάρκινγκ. Άλλωστε για τον Δήμαρχο και όλους αυτούς τους πλιατσικολόγλους της ζωής μας το πλαστικό δεντράκι με τα λαμπιόνια είναι μέγιστο πολιτιστικό γεγονός. Ενώ αντιθέτως τα 40 αιωνόβια δέντρα στο πάρκο Πατησίων ήταν εμπόδιο στην ''ανάπτυξη'' τους !!!!!!! Γι αυτό και τα κατακρεούργησαν!!!!!!!!! Αυτός ειναι ο Πολιτισμός τους!!!!!! Βιτρίνα και σάλια!!!!!! Λαμπιόνια, γιορτούλες, φιέστες, άρτος και θεάματα για την μάζα!!!!!!
Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια εναντίον της φύσης, της Πόλης και πρωτίστως και κυρίως εναντίον των πολιτών!!!!
Πραγματικά ειναι τέτοια η οργή μου, που δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω..........
Αναλυτικότερο ρεπορτάζ εδώ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4498761

Εικόνες:

από αγνωστος 27/01/2009 9:51 πμ.


ο Δήμαρχος ο λαϊκός που ήθελε το δέντρο (χριστουγεννιάτικο) για των φτωχών τα παιδιά... γιατί οι πλούσιοι θα πήγαιναν στα σαλέ... Δεν ενδιαφέρθηκε για την συνοικία της κυψέλης που είναι υποβαθμισμένη εξαιτίας της πυκνό κατοίκισης... δεν έχει έλεος ο «ουραγκοτάγκος» δήμαρχος... Την επόμενη φορά λοιπόν να στήσει το δεντράκι του Δήμου στην Κυψέλη κι όχι στην κορυφή της Ερμού... Δεν είμαστε ηλίθιοι...γιατί σας ανεχόμαστε...  κι οι λαϊκισμοί αλλού... Τόσα που έχουν κάνει για το καλό μας... ανησυχώ...!!! Ουαί γραμματείς και φαρισαίοι...


Τα μόνα δέντρα που μείνανε είναι οι φοινικές.
Θα τα πάει δωράκι στις βίλες των κολλητών του το τσογλάνι.

από Κλακα-μανής 27/01/2009 7:36 μμ.


Έκοψε 50 δέντρα... για πλάκα

Tο στήσιμο ενός χλιδάτου (πολύ πιο σικ από αυτό της πλατείας Συντάγματος) χριστουγεννιάτικου δέντρου ακριβώς πάνω από τα πενήντα υπεραιωνόβια δέντρα της συμβολής των οδών Κύπρου και Πατησίων, που ξεριζώθηκαν χθες από οικολογικά συνεργεία του Δήμου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.


«Όπου ήταν δέντρο θα ξαναγίνει δέντρο» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης, για να προσθέσει με νόημα: «Χριστουγεννιάτικο...».
«Ας βάλουμε όλοι μαζί ένα χεράκι, βρε παιδιά, να τονωθεί η αγορά απαλλοτριώνοντας και τα ελάχιστα εναπομείναντα αλσύλλια που κόβουν τη θέα των παρακείμενων καταστημάτων με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση της αγοραστικής κίνησης» είπε, τέλος, ο δήμαρχος, απευθυνόμενος στα συνδικαλιστικά όργανα του Συλλόγου Ελλήνων Ιδιοκτητών Χώρων Στάθμευσης και αποχώρησε επευφημούμενος από ομάδες αγανακτισμένων μικροτραπεζιτών και ανδρών των ΥΑΤ.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License