ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ.

από 1055 28/01/2009 7:57 πμ.


leei oti exoune katevasei agnostous me politika kai plakosane sto xylo kosmo

από a/a 28/01/2009 8 πμ.


sto radiofwno leei oti exoun katebei xrysaugites ekei kai plakwnoun ton kosmo

από Tar 28/01/2009 9:20 πμ.


Το πάρκο (οικόπεδο πλέον) έχει ισοπεδωθεί και οργωθεί κυριολεκτικά, ακόμη και η παιδική χαρά έχει υποστεί ζημιές από τις μπουλντόζες που έφερε ο Κακλαμάνης καθώς επίσης ξεριζώθηκαν και τα δεντράκια που είχαν φυτευτεί χτες από κατοίκους.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης πριν προλάβουν να μαζευτούν αρκετοί κάτοικοι έσκασαν ο Παπαδάκης ο οποίος δηλώνει αντιδήμαρχος των καταστημάτων της περιοχής, ο Λαγός πρόεδρος του διαμερισματικού συμβουλίου, Πλατόπουλος υπέυθυνος παιδείας του Δήμου Αθηναίων (οι δύο πρώτοι ανήκουν στον κομματικό συνδιασμό του Κακλαμάνη και της ΝΔ) οι οποίοι είχαν φέρει μαζί τους ως περιφρούρηση 15-20 μπράβους-τραμπούκους μεταξύ των οποίων αναγνωρίστηκαν και συμβασιούχοι του Δήμου (αυτή είναι η δουλειά για την οποία τους προσέλαβε άραγε ο Δήμος Αθηναίων;) καθώς επίσης και 40-50 χρυσαυγίτες και φασίστες του ΛΑΟΣ γνωστοί οι περισσότεροι για την παρακρατική τους δράση στην περιοχή.

Οι παραπάνω τραμπούκοι, φασίστες, ως παρακράτος στη θέση των μπάτσων κατά το σύνηθες, καθώς οι μπουλντόζες άρχιζαν να ισοπεδώνουν ό,τι είχε απομείνει από το παρκάκι επειτεθήκαν σε όσους από τους κατοίκους ήταν παρόντες τραυματιζοντας άσχημα μια διαμερισματική σύμβουλο κι έναν κάτοικο.

Επιτέλους, ας μας πει ο Κακλαμάνης που από την αρχή της εκλογικής του θητείας έχει βαλθεί να ισοπεδώσει και να τσιμεντοποιήσει ό,τι πράσινο έχει απομείνει στην Αθήνα, καθώς έχει ξεπουληθεί σε ιδιωτικές κατασκευαστικές εταιρίες ποια είναι η τιμή του, πόσο πουλιέται ο ίδιος, να τσοντάρουμε όλοι από μερικά ευρώ μήπως και σταματήσει να πουλάει ότι δεν του ανήκει. Το πράσινο και οι δημόσιοι χώροι ανήκουν στους κατοίκους, ανήκουν σε όλους. Ούτε ένα δέντρο κομμένο, ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο τσιμέντου.

Κι ένα σύνθημα που φωνάζονταν όταν ο Κακλαμάνης (ο οποίος είχε στηριχθεί προεκλογικά και από το ΛΑ.ΟΣ) έφερε ξημερώματα εκατόνπενηντα μπάτσους για να εκκενώσει την Κατάληψη Μυλλέρου και Γερμανικού η οποία αποτελούσε σημείο κλειδί για την "ανάπλαση" της περιοχής σε λουξ μεζονέτες και διαμερίσματα-στούντιο, συμφέροντα της νύχτας από μπαράκια κλπ.

Η ανάπλαση κορόιδο δε μας πιάνει, κατάληψη στη βίλλα του Κακλαμάνη.

από κυψελιώτισσα 28/01/2009 10:03 πμ.


Πρέπει να οργανωθούμε: Η επόμενη κίνηση δημάρχου-εργολάβων και παρακρατικών είναι η περίφραξη του χώρου, ώστε να μπουν στη συνέχεια οι μπουλντόζες. Περίφραξη θα γίνει αναγκαστικά για λόγους ασφαλείας. Προφανώς θα έρθουν πάλι στις 5.00 το πρωί μαζί με τους φίλους τους χρυσαυγίτες. Χρειάζεται ισχυρή περιφρούρηση τις πρωϊνές ώρες.
Καλούμε τους κατοίκους της Κυψέλης να έρθουν στο παρκάκι και να υπογράψουν κείμενο για να μην φτιαχτεί γκαράζ.
Όλοι οι Κυψελιώτες και οι φίλοι του πρασίνου πρέπει να βοηθήσουν στην βραδυνή-πρωινή περιφρούρηση.
Χρειαζόμαστε ντουντούκες για να γυρίσουμε όλη την Κυψέλη ενημερώνοντας τον κόσμο.

από ΙΘ 28/01/2009 10:04 πμ.


Σύντροφοι αυτό ισοδυναμεί με κύρηξη πολέμου.

Χθες μετά την προβολή κλήθηκε συνέλευση σήμερα ξανά στις 18.00 στο χώρο.

Να μην ματαιωθεί και να κατέβουμε όλοι έτοιμοι για όλα! Άμεσα να οργανωθεί πορεία που θα κάνει το γύρο της Κυψέλης μέσα απ' όλα τα στενά.

Στους τραμπούκους του Κακλαμάνη θα απαντήσουμε άμεσα όπως αξίζει.

από αντιπαρακρατικός 28/01/2009 11:46 πμ.


Το χρονικό έχει ως εξής:
1. Οι παρακρατικοί (χρυσαύγουλα, στόχοι, ΛΑΟΣ) διοργανώνουν ρατσιστικές συγκεντρώσεις στον Παντελεήμονα.
2. Τα βρίσκουν με το δήμαρχο, διατυπώνουν τα ρατσιστικά τους αιτήματα και συμφωνούν για τα "ανταλλάγματα".
3. Την περασμένη Τετάρτη (21/1) ο δήμαρχος συναντιέται με το Μαρκογιαννάκη και του μεταφέρει τα αιτήματα των παρακρατικών (βλέπε εδώ).
4. Την επόμενη κιόλας ημέρα ο Μαρκογιαννάκης συναντά 9μελές κλιμάκιο των παρακρατικών, επισκέπτεται το τμήμα Παντελεήμονα και υπόσχεται εντονότερη καταστολή και "άλλες μεθόδους δράσης" (βλέπε εδώ) ικανοποιώντας τα αιτήματα του παρακράτους με την εντολή που έλαβε από τη δήμαρχο.
5. Από Δευτέρα ο δήμαρχος πιάνει δουλειά, αρχίζει την παράνομη δράση του ενάντια στη βλάστηση της πόλης. Απέναντί του βρίσκει σθεναρή αντίσταση από τους κατοίκους και επιστρατεύει τα ΜΑΤ.
6. Γίνεται γνωστό από τους κατοίκους ότι η "ανάπλαση" είναι παράνομη με τις σχετικές αποφάσεις και ξεσκεπάζεται ο ρόλος των ΜΑΤ που αντί να επιβάλλουν το νόμο επιβάλλουν συγκεκριμένα συμφέροντα.
7. Εδώ μπαίνει ξανά στο παιχνίδι το παρακράτος για να ξοφλήσει τα χρωστούμενα στο δήμαρχο, απαλάσσοντας τους μπάτσους από το ρεζιλίκι του να επιβάλλουν την παρανομία.

Το παρασκήνιο της συνεργασίας κράτους-δήμου-παρακράτους έχει βγεί στο προσκήνιο. Δεν πείθουν κανέναν. Επιβάλλουν με τη βία επειδή μπορούν.
Η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι αντίστοιχη της εξόφθαλμης ασυδοσίας τους.

ΜΠΑΤΣΟΙ - ΔΗΜΟΣ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

από sometimes antisocial but always antifascist 28/01/2009 11:51 πμ.


Λοιπόν παιδιά επειδή πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ως προς το τι βγαίνει προς τα έξω για αυτό το έκτρωμα που κατάφερε ο Κακλαμάνης να κάνει το παρκάκι.Παραθέτω την συνομιλία μιας κυρίας κατοίκου της περιοχής χτες το πρωί μεταξύ 11-12 στον Αθήνα 9.84

Η εν λόγω κυρία είναι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ενός κοντινού σχολείου. Βγήκε λοιπόν να μιλήσει στην εκπομπή για την κατάσταση στην περιοχή και μόλις την στρίμωξε ο δημοσιογράφος την ρωτάει: "δηλαδή αν το πάρκινγκ ήταν δωρεάν για τους μόνιμους κατοικούς θα είχατε πρόβλημα;" και απαντάει η τύπισα: "σε μία τέτοια προοπτική δεν νομίζω ότι κάποιος κάτοικος θα ήταν αντίθετος!!!!"

το αναφέρω για να έχουμε υπόψην μας ποια γραμμή προσπαθεί να βγει προς τα έξω.


Ξέρει κανείς τι γίνεται στο πάρκο τώρα? Να κατέβουμε?

...

από ... 28/01/2009 12:05 μμ.


Αυτή τη στιγμή ησυχία επικρατεί. Κόσμος χρειάζεται πάντα αλλά κυρίως στις δράσεις που θα αποφασιστούν.

από Κανένας 28/01/2009 12:56 μμ.


Αυτή τη στιγμή φτιάχνεται και ανεβαίνει πανώ με κάλεσμα σε συγκέντρωση στις 19.00.

Όλοι εκεί!

από κάτοικος 28/01/2009 1:53 μμ.


Οι κάτοικοι που χτυπήθηκαν κατέθεσαν μηνύσεις κατα των αγνώστων παρακρατικών που δεν ήταν και τόσο άγνωστοι, μπορούμε να τους αναργνωρίσουμε πίσω από τα γραφεία του δήμου και στις φασιστικές συνάξεις στον Αγ.Παντελεήμονα. Ο δήμαρχος κατέθεσε κι αυτός μηνύσεις κατα των ίδιων αγνώστων για να θολώσει τα νερά. Ολα κι όλα. Ο δημαρχάρας μας φασίστας; απαπαπαπα... Να δούμε τι θα λέει όταν δημοσιευτούν φωτογραφίες του παρεούλα με τους αγνώστους που μήνυσε. Κάποιοι λένε ότι υπάρχουν και τέτοιες.

από εγρηγορση 28/01/2009 3 μμ.


την ιδια ειδηση την ειχα στειλει κ προχτες αλλα την ξαναστελνω για να δουν κ οι κατοικοι με τι εχουν να κανουν.Ο δημαρχος(κακλαμανης)πριν γινει δημαρχος κ εκλεγει βουλευτης με τη ν.δ,αρθρογραφουσε-σχολιαζε στην εφημεριδα ΄'ελευθερη ωρα'η οποια ειναι ακροδεξια,βασιλοχουντικη εφημεριδα.Οποτε καθολου τυχαιο δεν ειναι που ηρθαν οι ναζιστες της χρυσης αυγης,οι οποιοι προσετρεξαν σε βοηθεια του ομοιδεατη τους κακλαμανη

από ΔΗΜΟΤΗΣ 28/01/2009 3:09 μμ.


ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΟΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ.
ΕΚΟΨΑΝ 44 ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.

από ενας 28/01/2009 4:22 μμ.


χτες στον αντ1 ο ευαγγελατος ρωτησε τον κακλαμανη
για τα περιστατικα εκεινης της ημερας και ο κακλαμανης
ειπε''δεν διαμαρτυρηθηκαν κατοικοι της κυψελης
και των πατησσιων αλλα αναρχικοι που ηρθαν απο τα εξαρχεια
για να κανουν επεισοδια''.Ο ευαγγελατος του λεει
''δηλαδη οι μπαχαλακηδες''?
και αυτος εγνεψε καταφατικα.
Για οποιον δεν παρακολουθησε ειδησεις το θεμα
επαιξε χτες σε αρκετα κεντρικα δελτια και εχει παρει εκταση

από Μισος 28/01/2009 6:11 μμ.


Στον 902 ακουσα οτι το πρωι ενας "νεαρος" ειχε αγκαλιασει ενα δεντρο στο παρκακι για να μην το κοψουν και του επιτεθηκαν χρυσαυγητες και ασφαλιτες και τον ξυλοκοπησαν αγρια.Αναφερθηκε μαλιστα επιθεση απο παρακρατικο με γαλικο κλειδι στο προσωπο του "νεαρου"  και γενικα το ρεπορταζ αφηνε να εννοηθει οτι εφαγε πολυ ξυλο.

Αν ξερει καποιος περισσοτερα καλο ειναι να το αναφερει...

Αληταμπουρα Κακλαμανη οι κολεγιες με τους φασιστες δεν θα σου βγουν σε καλο...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License