Φωτογραφίες από την πορεία στον Πειραιά

...

post image

Κόσμος περίπου στα 500 άτομα, πολύς παλμός και καλή περιφρούριση. Δυστυχώς η βροχή εμπόδισε τη μαζική συμμετοχή του κόσμου. Στη διαδρομή της πορείας γράφτηκαν πολλά συνθήματα και καταστράφηκαν καμποσες καμερες και ΑΤΜ, ενώ έπεσαν και μπογιές στα ΜΑΤ μπροστά από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Οι μπάτσοι διακριτικοί, μάλλον δεν γούσταραν να γίνει φάση μέσα στη βροχή. Η πορεία τελείωσε στην Ευαγγελίστρια, όπου πολλοί σύντροφοι θα έπαιρναν το λεωφορείο για να ανέβουν Αθήνα.

Εικόνες:

από Zaf! 31/01/2009 5:24 μμ.


post image

Εικόνες:

από Zaf! 31/01/2009 5:28 μμ.


post image
Ένας μπάτσος που έβριζε τους διαδηλωτές μπροστά από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Για να δούμε πόσο θα χαρεί όταν θα καμαρώσει τη φάτσα του εδώ. (ακολουθούν 2 ακόμη φωτογραφίες από την πορεία)

Εικόνες:

από ΠΑΡΩΝ 31/01/2009 8:56 μμ.


Οι μπογιες επεσαν στη κλουβα που φρουρουσε το κτιριο της ΟΙΚΟΜΕΤ και οχι στο ΥΕΝ.

από Zaf! 31/01/2009 8:59 μμ.


Δεν ήμουν μπροστά στο γεγονός κι επειδή είδα κόκκινους τους μπατσους στο ΥΕΝ νόμιζα ότι έπεσαν εκεί. ;)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License