OI AΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ SMS - MT

με το προσχημα δήθεν της συνδρομητικής υπηρεσίες οι απατεώνες των SMS - MT , την συνδρομητικη δηλαδή υπηρεσία που ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 2?/ μηνυμα ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ , και που στέλνουν κάποιοι απατεώνες , με δήθεν πληροφορίες και διαγωνισμούς. Η ΑΝΟΧΗ της ΕΕΤΤ στο ζήτημα αυτο είναι σκανδαλώδης , που καταντάει συννενοχή, μιας και εταιρίες κινητές βολεύονται μια χαρα αφου εισπράτουν το 50% των εσόδων. Η κατασταση εχει ξεφύγει και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥς "ΟΡΟΥΣ " ...... ΠΑΡΑΚΆΤΩ..


http://www.skill2thrill.com/gr/info/terms.html

Υπολογιστής Αγάπης & Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ

 1. Η "Υπολογιστής Αγάπης" & "Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ" παρέχεται από τη Skill2Thrill. Γραμμή Βοηθείας: 210 606 9597.
 2. Στέλνοντας μήνυμα στο 54422, αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους κανόνες αυτούς. Αν δεν αποδέχεστε τους κανόνες, τότε δεν πρέπει να συμμετέχετε στον διαγωνισμό.
 3. Η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους κατοίκους της Ελλάδας άνω των 18 ετών ή κατόπιν γονικής συναίνεσης. Οι εργαζόμενοι και οι μεσίτες της Skill2Thrill καθώς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού των εργαζόμενων και μεσιτών της Skill2Thrill δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό του Κουίζ.
 4. Εισάγοντας τον κωδικό ενεργοποίησης PIN στο πεδίο κειμένου της ιστοσελίδας ή απαντώντας σε μας με ένα SMS στο 54422 για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας μέσω της ιστοσελίδας μας, συμμετέχετε σε συνδρομητική υπηρεσία της Skill2Thrill μέσω μηνυμάτων, σε εβδομαδιαία βάση.
 5. Το κόστος λήψης ενός SMS μηνύματος για τη συνδρομητική υπηρεσία είναι 2 ευρώ (για παράδειγμα 2 ευρώ για τη λήψη μίας ερώτησης). Θα χρειαστεί να ελέγξετε με τον πάροχό σας, εάν υπάρχουν τυχόν επιπρόσθετα κόστη.
 6. Η συνδρομητική υπηρεσία αποτελείται από 2 μηνύματα που σας αποστέλλονται κάθε εβδομάδα. Τα μηνύματα σας ενημερώνουν για νέα κουίζ τα οποία ξεκινούν τέσσερις φορές τον μήνα. Στη συνδρομητική υπηρεσία, ο μέγιστος αριθμός ερωτήσεων είναι τέσσερις. Δε θα λάβετε καμία περαιτέρω ερώτηση, αν δεν απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση.
 7. Ο καθορισμός του νικητή από τη Skill2Thrill είναι οριστικός. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν ένσταση.
 8. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με κλήση στο κινητό τους τηλέφωνο. Αν ο νικητής δεν απαντήσει το τηλέφωνό του μετά από δύο προσπάθειες μας, το βραβείο θα πάει στον συμμετέχοντα της δεύτερης θέσης. Οι νικητές όλων των Συνδρομητικών Υπηρεσιών Κουίζ ανακοινώνονται σε αυτή την ιστοσελίδα.
 9. Αν για κάποιο λόγο, πέρα από τον έλεγχο της Skill2Thrill, δεν είναι δυνατό να δοθεί το βραβείο που διαφημίζεται, η Skill2Thrill θα δώσει ένα άλλο αντικείμενο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 10. Το βραβείο παραδίδεται εντός 28 ημερών από την ημερομηνία λήξης του κουίζ.
 11. Οι νικητές πρέπει να στέλνουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο info.gr@Skill2Thrill.com, όπου θα γράφουν την τρέχουσα διεύθυνσή τους, το πλήρες όνομά τους και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Αυτά τα στοιχεία συγκρίνονται με τα αρχεία της Skill2Thrill. Αν το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης δεν παραληφθεί από τη Skill2Thrill 28 ημέρες μετά την πρώτη επαφή με τον νικητή, το βραβείο θεωρείται χαμένο. Τα βραβεία δεν μπορούν να δοθούν χωρίς το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Τα βραβεία θα αποστέλλονται μονάχα στη συγκεκριμένη διεύθυνση, εκτός εάν ο νικητής υποδείξει κάποια άλλη διεύθυνση. Τα βραβεία που επιστρέφονται στη Skill2Thrill, ως αζήτητα, θεωρούνται χαμένα και δε θα αποσταλλούν ποτέ ξανά.
 12. Αν υπάρχει μία προθεσμία μέχρι την οποία πρέπει να παραληφθεί μία απάντηση, αυτό θα αναφέρεται στην ερώτηση που έχει αποσταλεί μέσω μηνύματος στο κινητό σας.
 13. Μπορείτε να διαγραφείτε από το κουίζ και τη συνδρομητική υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, στείλτε ένα μήνυμα με τη λέξη "stop" στο 54422.
 14. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση, όπως για παράδειγμα να πρέπει να αγοράσετε αγαθά ή υπηρεσίες που έχουν σχέση με τη συμμετοχή στη Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ.
 15. Η Skill2Thrill θα συλλέξει τα προσωπικά στοιχεία των συμμετέχοντων για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού της Συνδρομητικής Υπηρεσίας Κουίζ και της αποστολής των βραβείων. Τα δεδομένα ενδέχεται να δοθούν στους ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας κατόπιν αίτησής τους. Επίσης, ο Πάροχος επιφυλάσσει το δικαίωμα να στείλει στους πελάτες που γίνονται συνδρομητές δωρεάν διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με προωθήσεις της Skill2Thrill ή τρίτου προσώπου. Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα περισσότερα από τα στοιχεία που έχει για εσάς η Skill2Thrill. Αν η αίτησή σας απορριφθεί, θα σας δοθεί εξήγηση.
 16. Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία και άλλες νομοθεσίες, υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις και συνθήκες που δεν μπορούν να αποποιηθούν περιορισθούν ή τροποποιηθούν ή μπορούν να αποποιηθούν περιορισθούν ή τροποποιηθούν μέχρι ένα όριο. Η Skill2Thrill αποποιείται όλες τις εγγυήσεις και συνθήκες μέχρι το επιτρεπτό από τους νόμους όριο. Η ευθύνη περιορίζεται στο μέγιστο επιτρεπτό από τους νόμους όριο.
 17. Αν η Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ αδυνατεί να λειτουργήσει ως έχει σχεδιαστεί, εξαιτίας οποιουδήποτε λόγου (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτά, απάτης, εκτάκτης ανάγκης, φυσικής καταστροφής, πολέμου, τεχνικών δυσκολιών ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας), η Skill2Thrill επιφυλάσσει το δικαίωμα να ακυρώσει, τροποποιήσει, διακόψει ή αναστείλει τη Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ.
 18. Συμφωνείτε και απαλλάσσετε τη Skill2Thrill από οποιαδήποτε αξίωση, κόστος, απαίτηση, φόρο, ευθύνη ή καταστροφή που σας έπληξε ή συνέβη από τη Skill2Thrill ή τους διευθυντές, εργαζόμενους ή μεσίτες του και απορρέει από τη συμμετοχή στη Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ.
 19. Η Skill2Thrill δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τεχνικά λάθη που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ. Αυτό συμπεριλαμβάνει, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτά, τυχόν παράλειψη, διακοπή, διαγραφή, ελάττωμα ή καθυστέρηση στη χρήση, μετάδοση ή αποτυχία οποιουδήποτε τηλεφωνικού, κινητού ή δορυφορικού δικτύου.
 20. Η Skill2Thrill δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν χαμένες, καθυστερημένες ή ακατάληπτες συμμετοχές στο κουίζ.
 21. Η Skill2Thrill δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν φορολογικές υποχρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν σε περίπτωση νίκης του βραβείου. Θα πρέπει να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές σχετικά με τέτοια θέματα.
 22. Εκτός από την προώθηση των υπηρεσιών της Skill2Thrill σε αυτή την ιστοσελίδα, οι υπηρεσίες αυτές προωθούνται και σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτού του είδους οι προωθήσεις υπόκεινται σε ευθύνη τρίτων προσώπων. Η Skill2Thrill δεν μπορεί να ελέγξει αυτού του είδους τις προωθήσεις και στο όριο που επιτρέπει ο νόμος, εδώ, αποποιείται όλη την ευθύνη για καταστροφή που συνεπάγεται ή συνδέεται με τέτοια προώθηση από τρίτο πρόσωπο.
 23. Αυτοί οι όροι και κανόνες αποτελούν το συνολικό συμφωνητικό μεταξύ εσάς και της Skill2Thrill.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License