ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ, κάτω απο μία ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αγώνα Θεσσαλονίκη 2003, δημοσιεύτηκε το παρακάτω κείμενο της Χρυσής Αυγής!

ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Ωραία αφού τελικά θέλετε απάντηση θα την έχετε. Στις 9 Ιουνίου εκτός από τη "δίκη" του Περίανδρου θα γίνει και η δική σας "δίκη". Να μιλάνε για "φονιάδες" οι κομμουνιστές σφαγείς και δολοφόνοι, οι τρομοκράτες και οι τροτσκιστοναρίτες, πάει πολύ. Ελάτε λοιπόν στην Ευελπίδων. Ο Περίανδρος φυσικά και δε θα σας κάνει τη χάρη. Θα τον "εκπροσωπήσουμε" εμείς επάξια! EΡΧΟΜΑΣΤΕ! EΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ Τ Ω Ρ Α κομμούνια! Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος Ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής. Μία πολυσχιδής και λαμπρή προσωπικότητα. Ένας εξαιρετικά ταλαντούχος συγγραφέας, λογοτέχνης αλλά και αναλυτής ιστορίας και πολιτικής. Είναι αθλητής επίσης και υπήρξε εκδότης του περιοδικού "Χρυσή Αυγή". Μα πάνω απ' όλα είναι ένας σύγχρονος Αγωνιστής-Φιλόσοφος. Μετά από σχεδόν 15 χρόνια ενός σπουδαίου πολιτικού αγώνα, ο Περίανδρος βρίσκεται υπό ποινική δίωξη για εγκληματικές πράξεις τις οποίες, έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι, ποτέ δεν έπραξε. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση εναντίον μέλους αριστερής παρακρατικής οργανώσεως. Όλοι οι μάρτυρες αυτής της επιθέσεως έξω από τα δικαστήρια των Ευελπίδων, συμπεριλαμβανομένου του θύματος, αρχικά αρνήθηκαν ότι ο Περίανδρος ή κάποιος άλλος υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής έλαβε μέρος σε τέτοια επίθεση και δήλωσαν ότι αστυνομικοί ήταν αυτοί που τους επιτέθηκαν. Αλλά μετά από αυτές τις ομολογίες όλα τα Μ.Μ.Ε. και ειδικά μεγάλοι τηλεοπτικοί και εκδοτικοί κολοσσοί των Αριστερών συμφερόντων ξεκίνησαν εκστρατεία σπίλωσης και λασπολογίας εναντίον του Περιάνδρου, αντιλαμβανόμενοι ότι η υπόθεση αποτελούσε μία χρυσή ευκαιρία ύπουλης εξοντώσεως ενός "ενοχλητικού αγωνιστή" και σπιλώσεως ενός ολοκλήρου κόμματος. Ξεκίνησαν λοιπόν να απειλούν και να πιέζουν τις αρχές να συλλάβουν τον Περίανδρο για απόπειρα φόνου χρησιμοποιώντας ως μέσον την παντοδυναμία τους επιρροής και ελέγχου της κοινής γνώμης. Μετά από πολλές μέρες συντονισμένης καταδοτικής και εκβιαστικής δημοσιότητος προς τις αρχές και τη δικαιοσύνη από το γνωστό και μη εξαιρετέο πολιτικο-οικονομικο-εκδοτικό δικτατορικό σύμπλεγμα και αφού το θύμα μετά από συναντήσεις που δέχθηκε, ανέστρεψε τις δηλώσεις του και από "δεν μπορούσα να καταλάβω", "ήταν αστυνομικοί" κ.α. δήλωσε ξαφνικά "ναι τον γνωρίζω ήταν ο Περίανδρος", εξεδόθη ένταλμα συλλήψεως του Περιάνδρου που σήμερα βρίσκεται υπό διωγμό. Οι μάρτυρες και οι εικόνες υπάρχουν και πρέπει να αποδείξει τώρα την ανεξαρτησία της η Ελληνική Δικαιοσύνη. Η δίωξη εναντίον του Περιάνδρου Ανδρουτσόπουλου έχει ξεκάθαρα πολιτικά κίνητρα, εναντίον του ιδίου του Περιάνδρου και εναντίον του Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. http://www.xrushaugh.org/ Αποστολή από http://www.xrushaugh.org/ @ 05/04/2003 04:44 PM CST ΕΔΩ (Στην Εκτακτη Αντιπληροφόρηση) http://anatolikos.com

από Β.Π. 04/05/2003 5:58 μμ.


...ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΓΚΡΟΥΠΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ(ΟΥΤΕ 250 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ).ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΕΝ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ! ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ: ΑΝ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΦΟΡΟΥΜΑΤΟΙ" ΚΑΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΗΛ. ΤΟΥ Π Α Σ Ο Κ(ΚΙ ΑΝΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΛΠ.) ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΑ: ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ ΚΑΙ Ο Σ Η Μ Ι Τ Η Σ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΛΠ.( Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ-ΠΑΣΟΚΩΝ). ΕΜΠΡΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ! ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ Δ Ε Α( ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ ΚΑΙ ΤΗ Ν Δ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ" ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ(ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ" ΤΟΥ "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡ ΑΥΓΗΣ")! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ, ΕΤΣΙ;

@

από @ 04/05/2003 6:08 μμ.


KALA KRASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

από Βήχος Παναγιώτης 04/05/2003 6:13 μμ.


Ο ...φίλος παραπάνω που υπογράφει ΒΠ, προφανώς για να δημιουργήσει σύγχιση, δεν είμαι φυσικά εγώ. Για το μήνυμα - απειλή - της Χρυσής Αυγής δημοσιεύουμε ένα μικρό κείμενο στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Παράλληλα καλούμε τους συντρόφους και φίλους να δώσουν το ΠΑΡΟΝ στη δίκη στις 9 Ιουνίου στο Τριμελές Πλειμμελειοδικείο στην Ευελπίδων, τόσο για να αποκαλυφθεί η απόπειρα δολοφονίας του σύντροφου Κουσουρή απο τα καθάρματα της Χρυσής Αυγής και η προσπάθεια συγκάλυψής της, όσο και για να καταδικασθεί η πολιτική που οπλίζει φονιάδες.

από Β.Π. 04/05/2003 6:18 μμ.


...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΗΧΟΣ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΗΧΟΣ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΣΤΟ Π Α Σ Ο Κ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!

από ... 04/05/2003 6:22 μμ.


http://www.anatolikos.com/news/ Και αγνοείστε τον προβοκατοράκο "κομμουνιστή" που υποράφει ΠΒ.

από Β.Π. 04/05/2003 6:27 μμ.


...ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ, Α Λ Η Τ Η! Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Ο Υ! ΕΙΣΑΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΩΝ Χ Ι Τ Λ Ε Ρ Ο Τ Ρ Ο Τ Σ Κ Ι Σ Τ Ω Ν ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο Σ Τ Α Λ Ι Ν Ι Σ Μ Ο Σ! Ε Α Μ - Ε Λ Α Σ - Μ Ε Λ Ι Γ Α Λ Α Σ

Ρε βρωμιάρη προβοκάτορα άντε ξεκουμπίσου από εδώ. Που θα μας πεις ότι οι τροτσκιστές κάρφωναν αγωνιστές του ΕΑΜ στους Γερμανούς! Αλήτης είσαι και φαίνεσαι από τα γραφόμενά σου βρωμοφασίστα. Καρφώθηκες με το ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ χρυσαυγίτη.

από Β.Π. 04/05/2003 6:53 μμ.


...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Π.Β. ΑΛΛΑ Β.Π. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ Ο,ΤΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ! ΤΕΤΟΙΟΣ Τ Α Γ Μ Α Τ Α Σ Φ Α Λ Ι Τ Η Σ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ!

από Παν. Βήχος 04/05/2003 7:09 μμ.


Δεν ασχολούμε με ηλίθιους, φασίστες ή υβριστές. Δε σε ξέρω ούτε θέλω να σε μάθω. Το ποιος είναι ταγματασφαλίτης ρώτησε τον εαυτό σου και τους φίλους σου. Κάνε μου τι χάρη λοιπόν και μην ασχολείσαι μαζί μου. Δε σε προκάλεσα ούτε σε έβρισα. Αν αυτή τη γνώμη έχεις για τους τροτσκιστές δικαίωμά σου. Ευτυχώς που όλοι έχουμε μνήμη, γνώση και κριτική σκέψη εδώ μέσα. Μην εκτίθεσαι άλλο.

από ΕΛΕΝΗ 04/05/2003 7:13 μμ.


Aυτοί οι ΚΚέδες δεν έχουν το θεό τους! Στάλιν και ξερό ψωμί. Οπως λέμε "Ψωμί ελιά και Κώτσο βασιλιά". Ιδια γεύση.

από pennywise 04/05/2003 7:48 μμ.


Εμείς τί θα κάνουμε,θ'αρκεστούμε στην καταγγελία του παρακράτους και της απάντησης μέσω του εργατικού κινήματος???Δεν αρκούνε οι επιθέσεις στο ΤΕΙ-Αθήνας,στη Πολυτεχνειούπολη κοκ???Είναικαιρός να αφήσουμε στην άκρη το πολιτικό καθωσπρεπεισμό,το δισταγμό...Σίγουρα προσπαθούνε να "αποπροσανατολίσουνε"ενόψει Θεσ/κης 2003,κάλλιστα όμως μπορούνε να ταυτιστόυνε τα πάντα μεταξύ τους και να αλληλοσυνδεθούνε!!!

από Κάποιος 04/05/2003 8:59 μμ.


Τι εννοεί σταματήστε να ασχολείστε; Εδώ πήγαν να σκοτώσουν το σύντροφο και το κράτος πέντε χρόνια τους καλύπτει. Τι προτείνει δηλαδή; Να γίνουμε μέλη του ΚΚΕ, το οποίο θα... ανατρέψει τον καπιταλισμό (που τον υπηρετεί) και θα ιδρύσει το σοσιαλιστικό κράτος (που ο πατερούλης Στάλιν το εκφύλισε και το έκανε αστυνομικό κράτος) για να πάψουν να υπάρχουν τέτοιες φασιστικές ομάδες; Και τι είναι αυτά περί σχέσεων των τροτσκιστών με το ΠΑΣΟΚ; Είναι καλά ο άνθρωπος ή τον χτύπησε η ζέστη στο κεφάλι; Ειδικά όταν αναφέρεται στο ΕΕΚ πρέπει να πλένει το στόμα του. Κι όταν αποκαλεί το σ. Βήχο ΧΙΤΗ πρέπει να είναι ή βλάκας ή άσχετος. Εκτός κι αν είναι... συνεπής ΚΚές! Ας διαλέξει ο ίδιος.

από γδφ 04/05/2003 11:22 μμ.


Γιατί όσοι προβάλλουν μπαμπούλες τύπου φασίστες, κουμμουνιστές, μάγισσες, τρομοκράτες κλπ. ΄προσπαθούν είτε να δικαιολογήσουν την άχρηστη ύπαρξη τους, είτε να αποκρύψουν τη φασιστική εκμετάλλευση εργατών ή λαϊκού πλούτου (βλ. Λαμπράκης, ανδρουλιδάκης, ελευθεροτυπία κ.α). Κουτόχορτο όμως πλέον δεν τρώμε,όσο πλύση εγκεφάλου και να κάνετε. Κορόιδα τέλος. Όσο για το εαμ ελας μελιγαλάς, όποιος τόλμησε να το πει προβοκατόρικο είναι τουλάχιστον ανιστόρητος, ή είναι αριστερός τύπου γιαννόπουλου (δηλ. Γερμανοτσολιάς). Άντε καληνύχτα.

από βρε ουστ! 04/05/2003 11:37 μμ.


Τι σταλινόχορτο σας ταϊζουν εκεί στο μαντρί σας ρε ΒΠ ή γδφ ή οπως αλλιώς σε λένε. Οταν το φασιστικό παρακράτος μαχαιρώνει αριστερούς (Χρυσός) ή σπάει κεφάλια (Κουσουρής) ή σκοτώνει μετανάστες (περίπτωση δολοφόνου Καζάκου) κλπ κλπ, εσείς μας λέτε τρία πουλάκια κάθονται!! Ή ανιστόρητοι είσαστε ή φασίστες που το παίζεται σταλινικοί ή απλώς μαλάκες.

από Struggle Initiative Thessaloniki 2003 04/05/2003 11:46 μμ.


International Camp against Capitalism and Imperialism in Greece (14.-22.06.2003) Thessaloniki INVITATION organized by STRUGGLE INITIATIVE THESSALONIKI 2003 This is a report stitched together by some individuals who were at the preparation meeting in Athens on 23.-24.11.2002. Apologies for the delay (there is a war going on, you know...) The European Union Summit is opening on June 20st in Thessaloniki, in northern Greece. Around Thessaloniki itself and Halkidiki, the three-legged peninsula there is to be a large exclusion zone of several miles. Any attempt to get to the actual venue will end up with people fighting in the countryside far away from it. However, since Porto Carras Hotel is a small place, it can be blockaded by the demonstrators. We are waiting for your ideas, in order to organise the best blockade mission to the Porto Carras Hotel. We will stay in the town of Thessaloniki, the second town in Greece (1.500.000 inhabitants), where the great demonstrations are going to be held. Our aim is to formulate a left block against the EU’s politics and the European governments, the Greek EU-presidency as well. Let’s fight with us against capitalism and its supporters. In this context we invite you to take part in the INTERNATIONAL CAMPING AGAINST CAPITALISM AND IMPERIALISM, which is organized by us in Thessaloniki, Greece (14.-22.06.2003). We would like to get in contact with everyone who turns down the European Union substantially, to discuss on our opinions and our movement experiences and to march together against the RED ZONES in front of our future. The participation in the Camping is free of charge, the different opinions are of course respectable, we can offer you any possible help (Medicare, orientation, communication) and the action program can be enriched by your suggestions, e.g. workshops, discussions, ideas. The intention to be in touch with you after the EU Summit 2003 in Thessaloniki is of highest importance. We can meet each other in the next fighting mobilizations taking place in the future… For further information check our site www.thessaloniki2003.gr for greek-speaking people or send a message in English to epag@panafonet.gr

Αρχεία:

από anarchy against fascism-burn the nazi 05/05/2003 12:55 πμ.


θα σας περιμένω στην Ευελπίδων με ανοιχτές αγκάλες ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΤΟΚΟΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΡΟΜΠΕΣ

από anti-nazi league 05/05/2003 12:57 πμ.


για κοπιάστε και τα λέμε ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

από ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 05/05/2003 1:42 πμ.


Γιατί δεν ξεχάσαμε. Όσο για τον Β.Π. δεν πειράζει. Τον Ιούνη του 1998 όλοι καταλάβαμε το ρόλο σας φιλαράκι. Την κάνατε νωρίς νωρίς από την κεντρική συντονιστική και εν γένει είσασταν οι μεγαλύτερες κότες, ενώ δεν διστάσατε να χαρακτηρίσετε τους συλληφθέντες εκπαιδευτικούς και νεολαίους προβοκάτορες ή στην καλύτερη περίπτωση κάποιους που προσπάθησαν να ...ηρωοποιηθούν !

από Κάποιος 05/05/2003 1:57 πμ.


Το να είμαστε όλοι εκεί δεν έχει από μόνο του να πει και πολλά πράγματα. Δεν γνωρίζω λεπτομέριες για την υπό εκδίκαση υπόθεση αλλά μπορώ να πω δύο πράγματα: Δεν περιμένω από δικαστήριο του Ελληνικού κράτους να δώσει δίκιο σε κάποιον αναρχικό, έστω και εμμέσως. Επίσης δεν θεωρώ ότι τέτοιες προκλήσεις πρέπει να μένουν αναπάντητες. Τι θα πει "ο περίανδρος δεν θα σας κάνει τη χάρη"; Μάλλον ότι φοβάται να εμφανιστεί ανευ συνοδείας. Δεν θέλω να μου πει κανείς ότι υποκινώ επισόδεια αλλά φανταστείτε τι έχει να γίνει αν δεν πάμε... κανάλια, εφημερίδες κλπ θα δείχνουν την συγκέντρωση υποστήριξης απέναντι σε έναν χρυσαυγίτη. ΑΝ πάμε από την άλλη επειδή όλοι αυτοί είναι ένα μάτσο κότες και είναι και λίγοι το πιο πιθανό είναι να μην εμφανιστούν. Ας αφήσουμε λοιπόν την κρατική δικαιοσύνη να κάνει ότι νομίζει και ας λυθεί το πρόβλημα αλλού. Όπως δεν θέλω να έχει απαιτήσεις το κράτος από μένα έτσι δεν έχω κι εγώ από αυτό. Τώρα αν ο αδικούμενος Κουσουρής, με τον οποίο συχνά διαφωνώ, θέλει να ζητήσει την βοήθεια του κράτους στην τιμωρία τον παρ' ολίγο δολοφόνων του (κατά τα γραμμένα στα ποστ πάντα, είπα ότι δεν ξέρω λεπτομέριες) τότε ας το κάνει. Αλλά εγώ δεν θεωρώ φορέα απονομής δικαιοσύνης ένα τέτοιο κρατικό δικαστήριο. Όλοι εκεί λοιπόν, όχι όμως για να επηρεάσουμε την απόφαση του δικαστηρίου αλλά για να δείξουμε στη χρυσή αυγή ότι ατιμωρησία δεν υφίσταται στην αναρχική ιδεολογία, όσο κι αν αυτό είναι που θέλουν να προβάλουν πολλές φορές...

από βαλια 05/05/2003 4:05 πμ.


εκει θα ειμαστε ολοι για να μαθαιτε μια και για παντα τη γνωμη μας για κατι "προσωπικοτητες" σαν και το φιλο σας τον περιανδρο. στο indy βλεπεται σεβονται την ελευθερια λογου σας και δεν σας κοβουν... εσεις τι κανετε και ποιον σεβεστε στο site σας εκτος απο τους δικους σας μαλακες φασιστες; αντε λοιπον στο site σας που μονο εσας αλλωστε εξυπηρετει και γρηγορα. Υ.Γ. οι γονεις σας το ξερουν οτι ειστε χρυσαυγιτες η θα σας κουρεψουν με την ψιλη και θα σας κλεισουν σπιτι ετσι και το μαθουν;

από @narhikos 05/05/2003 9:20 πμ.


EINAI GNOSTI I KARAMELA TOU "FASISMOU" KARAGIOZAKIA , OLO TON XRONO KANETE TIS KOTES KAI OTAN SAS GOUSTARI XAFNIKA THIMASTE TON FADASMA TOU KAKOU "FASISMOU" GIA VGITE APO TIN ANIPARXIA SAS , KAKOMIRA ORFNA TOU MARX MONO OI ANARXIKOI EXOUME ERTHI SE SIGROUSI ME TOUS FASISTES OLOI I OPILIPOI ISTE KOTES LIRATES KAI KATHISTE STA AVGA SAS KAI AFISTE TORA TIN TSABA DIAFIMISI......KOTEEESSS!!!

από @narhikos 05/05/2003 9:34 πμ.


O TELEFTEOS POU THA EPREPE NA TO PEXI AGONOSTIS EINAI TO NOUMERO O BHXOS KAI H ROZ ARISTERA POU EKPROSOPI(DEITE PAROMIOUS OMOIDEATES TOU APO SEK,DEA EOS TA SIDROFIA TOU PASOK) OI TROTSKISTES DEN EINAI ALO APO MIA REFORMISTIKI GROUPA POU SIXNA HRISIMOPOIH TIN KARAMELA TOU FASISMOU GIA NA AFTOPROVLITHI, KAI APO DRASI? TIPOTA!!!!!!! TO MONO POU KERDISAME OI ANRXIKI OLA TA HRONIA APO TOUS KOKINOUS FASISTES ITAN FILAKISIS,EKTELESIS KAI KATERGA(STIN KOUVA AKOMA AGNOOUNDAI SIDROFI ANARXIKOI) KOKINA SAS EXOUME MATHI THA SAS STILOUME EKI POUS SAS AXIZI KAI ESAS KAI TOUS FASISTES(STO MONO POU DIAFERETE EINAI TO XROMA) ANARXHIA MIA ZOH!!! ENADIA SE KRATOS KAI AFEDIKA!!!!

από αν@ρχ 05/05/2003 11:52 πμ.


Κατα πρωτο λογο, αυτη η αντιφασιστικη μανια των αριστερων καλη ειναι,αλλα ρε παιδια,εκτος απο λογια,γιατι οσα λετε δεν τα υλοποιειτε;γιατι δεν κανετε ενα πεσιμο στους φασιστες;απο λογια χορτασαμε,απο καλεσματα χορτασαμε,απο δραση ομως-και δεν το λεω κακοπροαιρετα,μακαρι να δρουσατε-ειστε δυστυχως ανυπαρκτοι.αν λοιπον τα χρυσα αυγα και τα λοιπα πρασινα αλογα μαζευτουν καπου,πατε οι ιδιοι και καντε οσα κανουμε οι αναρχικοι. απο κει και περα,εντυπωση μου προκαλει η εξυπναδιτσα καποιου οτι χωρις φασιστες οι αναρχικοι δεν θα εχουν λογο υπαρξης.μου φαινεται οτι ο καποιος βλεπει τη δραση μας οπως θελει να τη βλεπει για να φαντασιωνεται,αλλιως θα επρεπε να μας εξηγησει και την ανυπαρξια του. κι οσον αφορα το αλλο αριστεριστικο εξυπνο,οτι γενικα δυναμιτιζουμε το κινημα,εδω ρε,για κοσμο αριστερο και ασχετο με εμας ειμασταν εξ αρχης αλληλεγγυοι και τον στηριξαμε οταν εσεις κανατε το κοροιδο-να μην μιλησουμε για τη 17Ν,που σπευδετε να τους αποκηρυξετε γιατι το ενοπλο κανει τζιζ...Και εν πασει περιπτωσει,

από a 05/05/2003 1:26 μμ.


traba se kanena gymnasthrio na pareis meta ...karagiozako xrysaygoylith

από detox 05/05/2003 2:56 μμ.


post image
den einai liges oi fores pou oi fasistes exoun kani pesimata se anarxikous ana omades, me maxeria i akoma kai me pistolia ... o Xitler itan mia bromeri kourada ! dolofonise 40.000.000 anthropous. katestrephe tin Europi mazi me tin Germania. Oi ilithioi pou ton boithisan na anebi stin ekousia, eksodothikan apo ton idio...ki omos.. meriki akoma nostalgoun..SKATA STOUS FASITSTES...tha mas broun brosta tous... na mazeutoume poli ekso apo ta dikastiria fuck police dead nazis (A)

Εικόνες:

..

από ... 05/05/2003 3:05 μμ.


post image
no justice no peace fuck neo-nazis

Εικόνες:

από Υπατία 05/05/2003 3:47 μμ.


σιγά αγοράκι μου μη σκίσεις κανένα καλσόν!!!ποια white power ρε που ο αρχηγός σας ο χιτλερ ήταν μαυροτσούκαλος!!!και μίλαγε και για άρεια φυλή τρομάρα του! τον πρώτο που θα έπρεπε να βάλουν σε θάλαμο αερίων ήταν αυτόν, εφαρμόζοντας πάντα τα παρανοικά παραληρήματά του!!!! χαχαχαχα..άντε από κει φασισταριό,γελοίο υποκείμενο!!!!πάρτε το χαμπάρι ρε!δεν υπάρχουν ανώτερες φυλές!!!όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!!

από N.I. 05/05/2003 4:09 μμ.


Ανάμεσα στις «ηρωικές πράξεις» του Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα, που είχε περισσότερα από 100 μέλη, από τα οποία συνελήφθησαν μόνο 4(!), ήταν και η καταστροφή της προτομής του Ιωάννου Μεταξά, που βρισκότανε στο Περιστέρι και η βεβήλωση του Γερμανικού Νεκροταφείου που βρίσκεται στον Διόνυσο της Αττικής. Όσο για τα «Ευαίσθητα» ΜΜΕ, δεν βρέθηκε ούτε ένας, ούτε ένας, δημοσιογράφος για να καταγγείλει την βεβήλωση ενός νεκροταφείου. Για εμάς καθόλου παράξενο, οι άνθρωποι είναι φανατικοί και δεν το κρύβουν.

από K.T. 05/05/2003 4:12 μμ.


"Τραγουδημένη κλεφτουριά, Γένος, αρματολίκι, τα ξεγραμμένα και τα τριμμένα ψέματα, αχνοί, Ιδέα βυζάχτρα των τετρακόσιων χρόνων, η φρίκη τώρα, το μάθημα των Ελλήνων ως χτές, εσύ του ραγιά μάνα βιβλικό, πλάσμα ορφικό, Ευρυδίκη, του πανελλήνιου μεγαλονείρου χρυσοπηγή, μας τον καθρέφτιζες μεσ' στης Πόλης το Βασιλίκι τον ξυπνημένο Μαρμαρωμένο, κυνηγητή του Ισλάμ. Η Θράκη προικιό του, ώ δόξα! Και απανωπροίκι μια Ελλάδα πάλε στην τουρκεμένην Ανατολή" ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ

από * 05/05/2003 4:15 μμ.


MEGALE MAS EXEIS APOSTOMOSEI OLOUS,ESEIS POU LETE OTI DEN EISTE KOTES,EXETE KANEI KATI SYMANTIKO GIA THN ELLHNIKH KOINONIA?POIA I PROSFORA SAS STO ERGATIKO KINIMA?KALO GIA TIN ELLINIKI ASTYNOMIA SIGOURA EXETE KANEI,ALOSTE OI MISOI APO ESAS EINAI MPATSOI KAI OI ALLOI MISOI STRATIOTIKOI.TOYS AGONES SAS TOUS XEROUME(MIA POREIA TO XRONO 25MARTIOY KAI OTAN TO PAIZETE AGANAKTISMENOI POLITES KAI PETATE PETRES ENANTION DIADILOTWN).GIA EMENA KOTA EINAI AYTOS POU KRIVETAI KAI DEN EMFANIZETAI SE LAIKES SYGKENTROSEIS,POREIES,SYGKROUSEIS ME TIN ASTYNOMIA.KOTA EINAI AUTOS POU KOYBALAEI MAZI TOU SOYGIA KAI MAZI ME ALOUS 5 KANEI TSAMPOUKADES SE 2 ATOMA , XTYPAEI KORITSAKIA,KAI EXAFANIZETAI.AYTES OI KOTES EXOUN ONOMA KAI XEROUME POIES EINAI,MONO POU DEN XEROUME POY EINAI,ELATE STO DIKASTIRIO NA GNORISTOUME KALYTERA!!!!!!

από Σ.Ζ. 05/05/2003 4:15 μμ.


Μες στης Πόλης το χαμάμ ένα χαρέμι κολυμπά αραπάκια το φυλάνε, στον Αλή Πασά το πάνε να το βάλει να χορέψει τσιφτετέλι τούρκικο ντιριντάχτα ντιριντιριντάχτα ντιριντάχτα ντιριντιριντάχτα

από ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ! 05/05/2003 4:19 μμ.


Παλιοτροτσκιστές, ο κόσμος το 'χει τούμπανο, και 'σεις κρυφό καμάρι, αυτά που λέγατε στην Κατοχή (Στίνας, Καστοριάδης, Πάμπλο κλ) ότι πρέπει να "βοηθήσουμε" τα αδέρφια μας τους Γερμανούς φαντάρους, ότι δεν πρέπει "να τα βάζουμε μαζί τους" ότι "είμαστε αδέρφια" ότι οι ΕΑΜΙΤΕΣ είναι ρατσιστές που σκοτώνουν τους φασιστοναζίτες, ότι είναι "εθνικιστές", κτλ κτλ.... Και λέγατε ότι ο Ν.1 εχθρός όταν ο ελληνικός λαός σφάδαζε κάτω από τη ναζιστική μπότα ήταν.. το ΕΑΜ!!! "που διασπούσε την ενότητα μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών φαντάρων". Τσογλάνια, ξεφτιλίσατε ένα ολόκληρο κίνημα και μιλάτε.. Το κίνημα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Οι χρυσαυγίτες λέγαν τότε ακριβώς τα ίδια με σας. ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, και όχι οι προδότες - φιλοναζιστές τροτσκιστές

από Κουλ Ουάχατ 05/05/2003 4:24 μμ.


Με κάθε απότομη άνοδο της ζέστης, οι γιατροί προτείνουν να ελέγχουμε τη δοσολογία των φαρμάκων προκειμένου να μην παρατηρηθούν παρενέργειες. Άκου με και μένα! Αραίωσα το Τροτσκόλ και τώρα παίρνω το Ρεφορμέξ κάθε πέντε ώρες κι όχι κάθε δύο! Πρέπει κι εσύ να παίρνει το Μαρξολενινίν κάθε 12 ώρες και όχι σε ενδοφλέβια που το έχεις διαρκώς! Επιπλέον το Σταλινοσίφ έχει πααγορευτεί από τον ΕΟΦ (αυτό είναι ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, μην τρομάζεις!)

από ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ! 05/05/2003 4:59 μμ.


Σας γαμάμε ρε μαλάκα, μέχρι και η ΟΑΚΚΕ σας έχει σταματήσει εκδήλωση. Πήρατε το μπούλο; Μέχρι και η Α/συνέχεια, πέντε άνθρωποι όλοι και όλοι, σας έχει ματαιώσει εκδήλωση... Να μην πω για τους φρίκουλες, που σας έχουν κάνει τη ζωή μαύρη... ΑΛήθεια, την πρωτομαγιά γιατί σταματήσατε να εμφανίζεστε; Ξύλο και σφαλιάρες έχετε φάει πολλές. Σε ποια σχολή εμφανίζεστε; Γιατί κρύβεστε; Γιατί τα κλάνετε; Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες. Ο Μελιγαλάς σας τσούζει; Σας τσούζουν τα όπλα των τίμιων πατριωτών - κομμουνιστών - διεθνιστών;; Έχετε φάει χοντρό μπούλο;;; ΟΙ μπόμπες στα γραφεία σας σας τσούζουν; Σας τσούζει που ο Κουφοντίνας, λίγο πριν τον πιάσουν, έγραφε ότι είναι έτοιμος να σας γ******; Κουφάλες φασίστες, ερχόμαστε και στα γραφεία σας, να σας φάμε ζωντανούς!!!

από antif@ 05/05/2003 5:01 μμ.


από τα μαυροκόκκινα παλούκια μας στις 20 Απρίλη πέρυσι πριν σε σώσουν τα "γουρούνια" αδέρφια σου; Φέτος γιατί δεν ξανάρθατε; Ελάτε και στις 7 Ιούνη για τα γενέθλια της μις μέγαλέκος...Σας περιμένουμε σα πέρσι.

από Αρ από ΣΟ Ιντυ 05/05/2003 5:38 μμ.


1ον, ο «Εχθρός» κλπ κόβεται πάραυτα 2ον, οι υπόλοιποι που τον βρίζετε, επικεντρωθείτε σ' αυτόν και την παρέα του κι αφήστε τις μανούλες τους ήσυχες!

από Περίεργος 05/05/2003 10:22 μμ.


Δεν θέλω να αμφισβητήσω ότι λέγεται εδώ και μιας και μου είναι απεχθής και ο Ανδρουτσόπουλος και όλοι γενικά οι χρυσαυγίτες δεν έχω λόγο να το κάνω. Αλλά την πραγματικότητα την γνωρίζει κανείς; Είναι νομίζω προφανές ότι φασίστες επιτέθηκαν στον Κουσουρή εκείνη τη μέρα αλλά σίγουρα ήταν και ο συγκεκριμένος; Φυλακή δεν με νοιάζει αν θα μπει γιατί όπως είπε και ο "Κάποιος" δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία που επιβάλλει το συγκεκριμένο κράτος σε άτομα που το εχθρεύονται. Γιατί μη νομίζεται, και η ΧΑ αντικαθεστωτική είναι εξίσου με την όποια αναρχική οργάνωση. Με άλλο τρόπο βέβαια αλλά και αυτοί είναι εχθροί του καθεστώτως. Το θέμα είναι να μην μπαίνει το κράτος διαιτητής για προβλήματα δικά μας. Η ΧΑ πρέπει να εξαφανιστεί, όχι λόγω των ιδεών της (ελευθερία λόγου υπάρχει) αλλά λόγω των πράξεων στις οποίες κατευθύνει τα μέλη της. Η σύγκρουση είναι δυστυχώς η μόνη λύση και εγώ ως αναρχικός δεν θα αποτρέψω κανέναν από αυτό. Οι άλλοι "αριστεροί" που δεν θέλουν βία και εμπιστεύονται την κρατική δικαιοσύνη ας κάτσουν σπίτι τους. Η ας συμμαχήσουν μαζί μας. Δεν ήμουν ποτέ οπαδός της "γραμμής" και δεν θα γίνω τώρα. Καμία "γραμμή" δράσης, μόνο οργάνωση για να επιτευχθεί η αποτελεσματικότητα. Δεν ξέρω αν το μυνημά μου μπορεί να θεωρηθεί προκλητικό και να κοπεί πάντως η άποψή μου είναι αυτή και θα συνεχίσω να τη λέω και να την εφαρμόζω. Σύγκρουση και μόνο σύγκρουση. Όχι μόνο στις 9 Ιούνη αλλά πάντα και παντού. Στα γραφεία τους, στα σπίτια τους και γενικά όπου υπάρχουν χρυσαυγίτες. Μη σας φοβίζει το μιλιταριστικό τους στυλ. Κότες είναι, μόνο γυναίκες βαράνε ή όταν είναι 5 με έναν.

από Soviet 05/05/2003 10:46 μμ.


ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΡΙΞΑΜΕ ME ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΡΑΜΠΟ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ (ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ!) ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ!! ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!! ΗΔΗ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ STRING ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!! ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…!!

από paint it red 06/05/2003 12:35 πμ.


το θέμα ρε τσόγλανοι πιο είναι; είναι οι διαφορές τροτσκιστών/σταλινιστών/αναρχικών; ή μήπως είναι τα πρακρατικά φασιστοειδή που εν ψυχρώ μαχαιρώνουν και ξυλοκοπούν αριστερούς δολοφονικά, ακόμα κια μπροστά στα μάτια μπασκίνων; Έχετε πιάσει όλο το χώρο κάτω από την είδηση και τρώγεστε σα τα κοκόρια! Ξυπνάτε μαλάκες σε όποιο αριστερό χώρο και ν' ανήκουν τα θύματα τέτοιων τραμπουκικών/δολοφονικών ενεργειών των παρακρατικών πρέπει όλοι να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και να συμμετέχουμε στις αντιφασιστικές παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια. Επίσης, προς τα ΦΡΙΚΙΑ: καριολόπαιδα, εσείς συνεχίστε να σκοτώνετε αριστερούς και ν' αφήνετε τη Χρυσή Αυγή ήσυχη μουνόπανα. Τόσο νιονιό έχετε. Αντί να γάματε τους παρακρατικούς και τα φασιστοειδή τα βάζετε με την Αριστερά κόπανοι. Κομμένα τα σχόλια σε σχετικά με τη Χρυσή Αυγή άρθρα μαλάκες γιατί έχετε τη φωλιά σας λερωμένη ,κουφαλίτσες δε σας παίρνει. Θα μου βγείτε κι εσείς και θα σχολιάσετε περί Χρυσής Αυγής.Έσείς είστε χειρότερη από αυτούς μπίθουλες.

από A.A. 06/05/2003 11:35 πμ.


Το κοινοβούλιο της Ολλανδίας αποφάσισε στις 22 Μαρτίου την επιστροφή 9.000 Κούρδων μεταναστών στο Ιράκ, καθώς έκρινε ότι οι Κούρδοι του Ιράκ ζουν πλέον με ασφάλεια. Αντιθέτως η Ελλάς έχει κατακλυσθεί από δεκάδες χιλιάδες Κούρδους "πολιτικούς πρόσφυγες" και κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι "κάνουν δουλειές που δεν κάνουν οι Έλληνες", αφού η συντριπτική πλειοψηφία είναι άνεργοι, σιτιζόμενοι σε ειδικές εστίες. Μήπως η Ολλανδία είναι οπισθοδρομική και ξενοφοβική χώρα; Εκδήλωση με θέμα "τις τελευταίες εξελίξεις στο Μεξικό και την στήριξη της οικονομικής καμπάνιας αλληλεγγύης για την δημιουργία κέντρου επιμόρφωσης δασκάλων στις κοινότητες των Ζαπατίστας στο Μεξικό" διοργάνωσαν στις 30 Μαρτίου οι Γ' και Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στο αμφιθέατρο της Νομικής. Ενώ δηλαδή δίπλα μας, στην Βόρεια Ήπειρο, οι Αλβανοί δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουν ελληνικά σχολεία, οι "ανιχνευτές αδικημένων" ανακάλυψαν τους Ζαπατίστας. Το τραγικό είναι πως το ελληνικό κράτος έχει αναθέσει στους λεγάμενους την εκπαίδευση της ελληνικής νεολαίας.

από ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ 06/05/2003 12:36 μμ.


Α ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΜΜΟΛΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ...ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ( ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ,ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΚΟΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΨΥΧΡΑ,ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΦΤΑΣΕ!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΕΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΣΕΙΜΑΤΑ 10 ΣΕ 2 ΜΑ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΩΣΤΟΥΣ!!!

από B@MBULE 06/05/2003 2:49 μμ.


1.ΠΡΟΣ ΒΗΧΟ.ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΩΜΟΝΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ. 2.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΣ 21 ΜΑΡΤΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΤ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ 1998 ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΣΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΤΙ ΟΜΩΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΝΑΡΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ. 3.ΠΡΟΣ ΔΑΠΙΤΕΣ:Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ,ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΤΥΣΟΜΕΝΑ ΓΚΛΟΜΠ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ.

από Β@ΜΒULE 06/05/2003 2:59 μμ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΗ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ,ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ. ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.ΝΑΡΙΤΕΣ ΝΑΡΙΤΕΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΝΙΤΕΣ.ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΝΑΤ.ΔΑΠΙΤΕΣ-ΠΚΣΙΤΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ:ΣΤΗΣ 9 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΣ 20 ΙΟΥΝΗ.ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

από Αρ από ΣΟ Ιντυ 06/05/2003 4:17 μμ.


Που «επιχειρηματολογούσε» κατά των μεταναστών, χωρίς να αναφέρει καν την πηγή του. Η οποία ήταν από το site του Εθνικού Μετώπου...

από Khayman 06/05/2003 4:22 μμ.


Εγώ θα έκοβα το δεξί μου χέρι πως επρόκειτο για κείμενο της Post.

από Σ@λονικός 06/05/2003 5:06 μμ.


στη Σαλονίκη θα μας πεις φασιστάκι ή το διαγράψατε από τις δράσεις σας; Πόσα κεφάλια ράψατε εκείνη τη μέρα πριν σας σώσουν οι συνάδελφοί σας με τα μπλε; Στο άγαλμα της κυραλέκας θα σκάσετε στις 7 Ιούνη ή θα τις φάτε κι από το φον βελόπουλο φέτος; Ποιόν είχαν κυκλώσει τα γουρούνια εμάς ή εσάς; Που δε μπορέσατε να σπάσετε το κλοιό στο λευκό πύργο και πήγατε στον κοντοπίθαρο αόμματο να βάλετε τα δαφνόφυλλά σας; Α! Και το χιτ θ' ακουστεί και φέτος: Γκέκα θυμίσου πως είσαι αλβανός, κόψ' τις μαλακίες και γίνε σοβαρός! & Χέσε βουκεφάλα στου Γκέκα την κεφάλα. Υ.Γ.: Όπου Γκέκας (όχι δε είναι ο γνωστός συμπαθής σκύλος λογοτεχνικού βιβλίου) ο γνωστός δίμετρος ξανθός, γαλανομάτης, άριος γραμματέας β.ελλάδας της χ.α. Αυτός με το τούρκικο μουστάκι ντε, την καράφλα, το 1.65 ύψος και το μελαμψό δέρμα που ονειρεύεται τα Ράιχ απ' το συνοικιακό του μαγαζάκι...Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά.

από Αρ από ΣΟ Ιντυ 06/05/2003 5:25 μμ.


Δεν το αφήνεις καλύτερα;

από FF 06/05/2003 10:17 μμ.


Πώς κάνεις έναν ηλίθιο φασίστα να ξεκουμπιστεί από το σάιτ; Του κόβεις συνέχεια τα ρατσιστικά του ανέκδοτα.

από mias 07/05/2003 1:55 πμ.


post image
mias kai benoun fasistes edo, gia na tin pezoun giati mono auto keroun na kanoun.. esi proskina ton theo sou malaka ! (sxolio gia tin eikona pou problithike me ton Hilter)

Εικόνες:

από P.N.D. 07/05/2003 1:59 πμ.


post image
...

Εικόνες:

από RED REVOLUTION 07/05/2003 8:27 μμ.


...ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Β.Π., ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ(ΠΡΑΓΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ) ΘΑ ΕΞΟΒΕΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ/ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Η ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ, ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝ ΥΠΟΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ Μ...ΚΙΕΣ, ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΑ ΠΡΟΒΑΤΟ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ; ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ(ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ). ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΤΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ @ΝΑΡΧΕΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ(ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ: ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 50 Χ.ΑΥΓΙΤΩΝ. ΒΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ; ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ( ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΛΠ.) ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΡΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Υ.Γ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟ(ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ) ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ ΚΛΠ. Υ.Γ.2 ΒΗΧΟ ΠΑΣΟΚΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥ Ε Α Μ ΠΑΙΔΙΑ!

από Κάποιος 10/05/2003 12:35 πμ.


ΟΚ η χ.α. έχει λίγα μέλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μαλακία να ασχολούμαστε μαζί τους. Δεν αποτελούν άμεσο κίνδυνο αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να αλωνίζουν. Δεν με απασχολούν οι αντιπαλότητες που έχουν με το κράτος, το οποίο εν γένει κατηγορούν όσο και εμείς. Με ενδιαφέρει ότι όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν μετράει ο αριθμός αλλά η στρατηγική. Νομίζεις ότι η χουντικοί είχαν από την αρχή την λαική υποστήριξη που είχαν στις δόξες τους; Ή μήπως ότι δεν λάκισαν πολλοί από τους υποστηρικτές του Χίτλερ όταν κατάλαβαν τι επρόκειτο να συμβεί; Παρ' όλα αυτά και οι δύο αυτές δυνάμεις εν συνεχεία γιγαντώθηκαν, τηρουμένων των αναλογιών και έβλαψαν τον κόσμο. Η χ.α. μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει επιχειρήσεις τύπου "αρετή" (για όσους θυμούνται), πράγμα το οποίο κάνει σε πολλές γειτονιές, με την κάλυψη της αστυνομίας και του παρακρατικού μηχανισμού εξουσίας. Πολλά είναι τα ανυπεράσπιστα θύματα των χρυσαυγιτών και ο τρόμος που σπέρνουν από δω κι από κει είναι υπολογίσιμος. Δε σου λέω ότι θα κάνουν δικτατορία αλλά θα κάνουν σε μερικές γειτονιές τους μετανάστες να φοβούνται να εμφανιστούν (παράδειγμα). Και μην ξεχνάς ότι η δύναμη συσπείρωσης που έχουν είναι μεγάλη (οι κατά τόπους "αντιαλβανικές" ομάδες μόνο αν μαζευτούν αρκεί). Δεν θέλω να παίζω τον προστάτη των αδυνάτων και να πετάω ατάκες του στυλ "βάλ' τα με κάποιον στα μέτρα σου" αλλά δεν γουστάρω καθόλου να ακούω από φίλους, έλληνες και ξένους, ότι φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους μετά τις 10. Έχω συμμετάσχει σε αρκετά πεσίματα σε χρυσαυγίτες και ποτέ δεν έχω κάτσει να το κουβεντιάσω. Αλλά ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι πολύ αποτελεσματικά. Είναι κότες όλοι. Ας μπούνε στα κοτέτσια τους και ας κάνουν την προπαγάνδα τους από κει. Όσο φασιστικό κι αν ακούγεται αυτό είναι πιστεύω θεμιτό. Και δεν λέω να χτυπάμε αδιακρίτως αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες προκλήσεις η απάντηση πρέπει να είναι άμεση. Δεν νομίζω ότι το αναρχικό κίνημα μπορεί να αντέξει άλλες απουσίες από τέτοια γεγονότα. Η χ.α. είναι όντως αμελητέα αλλά ποιός είπε ότι θα ασχολούμαστε μόνο με μεγάλα προβλήματα; Και τέλος σχετικά με την ερώτηση που έθεσε ο red rev. Αν φάνε ξύλο 50 χρυσαυγίτες δεν ξέρω τι θα γίνει με τον αριθμό τους την άλλη μέρα. Το πιο πιθανό είναι να μειωθεί έστω και κατά έναν. Αλλά το βασικό δεν είναι να μην γίνονται οι φασίστες χρυσαυγίτες, το βασικό είναι όλα αυτά τα παραπληροφορημένα παιδάκια που νομίζουν ότι είναι οι εκλεκτοί της γής επειδή έχουν δέκα μπαμπάδες από πάνω, να καταλάβουν το λάθος τους. Αν φύγουν αυτοί από κει μέσα τότε έχουμε κερδίσει πολλά. Γι αυτό η πληροφόρηση πρέπει να συμπληρώνει τη σύγκρουση. Αυτά... εγώ τον Ιούνη θα είμαι εκεί. Ελπίζω να μην έρθει κανα εκφ και λείπουν οι αναρχικοί...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License