(8) Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus"

Καλη χρονιά. Κρετινισμένος ο καινούριος χρόνος.

(8) Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" image

Γουρουνάκι στη γάστρα

Εικόνες:

από Troll των μπάτσων 07/02/2009 12:26 μμ.


post image

Εικόνες:

από Troll των μπάτσων 07/02/2009 12:46 μμ.


post image

Εικόνες:

από Troll των μπάτσων 07/02/2009 12:50 μμ.


post image

Εικόνες:

από Troll των μπάτσων 07/02/2009 12:58 μμ.


post image
-Τα Rizla τα μεγάλα τα πράσινα

Εικόνες:

από . 07/02/2009 1:44 μμ.


Αστυνομία Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας

Πρόκειται για μια επαναστατική οργάνωση βασισμένη στα δημοκρατικά ιδεώδη που διέπουν τον Ελληνικό πολιτισμό. Τον 5ο αιώνα ο βασιλεύς της Αθήνας Πολύδωρας είδε πως υπήρχε κίνδυνος λαϊκής εξέγερσης. Λέει λοιπόν "τι να κάνω ρε φούστη μου; Ας πω στους Ελ οτι θα δημιουργήσω ένα σώμα να προσέχει τις περιούσιες τους, και ταυτόχρονα θα επιβλέπω τον κάθε φούστη που με απειλεί.

Όταν ήταν κυρίαρχοι οι Τούρκοι, την επίβλεψη του τόπου είχε ο Κεμάλ Ατατούρκ μαζι με τα Γλυκόσκυλα.

Όταν το 1821 οι Έλληνες θύμωσαν γιατί ήταν αχάριστοι και δε τους έφταναν τα όσα τους παρείχε το δημοκρατικό τουρκικό πολίτευμα, θύμωσαν και είπαν "Ξου" στους τούρκους, και αυτοί θύμωσαν και έφυγαν, και έτσι δημιουργήθηκε η νέα ελληνική αστυνομία.

Η αστυνομία αποτελείται από ένα σύνολο άρτια εκπαιδευμένων, μορφωμένων, ευγενικών και φιλοσοφημένων ανθρώπων που επιτελούν άριστα το έργο τους γι αυτό και ο κόσμος τους στηρίζει

Πίνακας περιεχομένων [απόκρυψη]
Αστυνομικός

Πρόκειται για μια καταπληκτική φιγούρα ντυμένη στα σκούρα μπλε. Έχει συνήθως στα δεξιά στην λεκάνη του ένα πιστόλι και πίσω στον κώλο του ή στην κωλότσεπη να κρέμεται ένα ζευγάρι χειροπέδες. Συνήθως πηγαίνουν δυο-δυο σαν τους Χιώτες. Ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός.Συνήθως ο ένας ξέρει ανάγνωση κι ο άλλως γραφή εκτός των "ειδικών φρουρών" που η μόνη ειδίκευση τους είναι οι ειδικές ικανότητες εκ των ειδικών αναγκών ορμόμενες με απόλυτη ειδίκευση στην άνοια ειδικών θεμάτων όπως., "Προσοχή στη σκανδάλη! το όπλο που σου δόσαμε ίσως να μπορεί και να πυροβολήσει (βλ. Κορκορὲας- Αλεξης Γρηγοροπουλος)"

Ο κόσμος συμπαθεί πολύ τους αστυνομικούς γι αυτό συνήθως τους αποκαλεί με χαϊδευτικά όπως:

Περιπολικό

Επειδή βαριούνται να περπατήσουν κυκλοφορούν μέσα σε κάτι μπλε-άσπρα αυτοκίνητα συνήθως Astra, Citroen, ή ξαρά που έχουν στην οροφή ένα καρούμπαλο γιατί ο Μπομπ Σφουγγαράκης τα χτύπησε με μια σφεντόνα. Τα περιπολικά τα αποκαλούν και μποξεράκια γιατι συνήθως περιέχουν μέσα τους δυο όρχεις. Επίσης τα αποκαλούν κωλάδικα, κερατάδικα και καρούμπαλα.

Ασφαλίτης

Πρόκειται για ένα παρακλάδι αστυνομικού. Για την ακρίβεια είναι αστυνομικός μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο. Όμως, από τη μπυροκοιλιά, το χοιρινό βλέμμα, το "προσπαθώ-να-το-παίξω-μοντέρνος" ντύσιμο και κυρίως από το τσαντάκι στη μέση, διακρίνονται καλύτερα και από το αν φορούσαν τη σειρήνα στο κεφάλι (αν και τελευταία έχουν κυκλοφορήσει βελτιωμένα μοντέλα με φρικοειδή μεταμφίεση γιαυτό προσοχή). Επίσης επειδή βαριούνται να περπατήσουν κυκλοφορούν μέσα σε διάφορα αυτοκίνητα που πάλι τα καταλαβαίνουμε γιατί έχουν αντι για μια κεραία για να ακούνε λαλά, δύο κεραίες για να κουτσομπολεύουν με άλλα αυτοκίνητα αυστηρά για υπηρεσιακά θέματα, όπως πότε έρχεται το νέο φορτίο Ρωσίδες, ποια μαγαζιά δεν τηρούν τις "υποχρεώσεις" προς την πολιτεία, πως έκλαιγε ο βλάκας ο Πακιστανός χτες, τι ωραίο στήθος είχαν οι "κοινές" γυναίκες που συνέλαβαν και χούφτωναν προχθές και άλλα τέτοια.

Τροχονόμοι

Άλλο ένα είδος αστυνομικού, το οποίο έχει αναλάβει να κόβει κλήσεις στους τζαναμπέτηδες που δεν υπακούν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.Συνήθως είναι οι πιο αποτυχημένοι (κοινώς Μ******) απο όλους τους αστύνομικούς γιατι κάνουν ολη τη χαμαλοδουλειά. Συχνάζουν σε καφετέριες τα πρωινά και αργότερα υπάρχει περίπτωση να τους βρείς και στους δρόμους.

M.A.T.
Η θρυλική Mat Woman
Στα πλαίσια του καλαμπουριού


Τα Μ.Α.Τ. (Μοναδες Αντι-επαναστατων Τραμπούκων) αποτελούν ένα αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής αστυνομίας. Είναι αστυνομικοί με σκληρό πλαστικό περιτύλιγμα. Σκοπός τους είναι η διασφάλιση της δημοκρατίας. Το κοινωνικό έρεισμα των ΜΑΤ είναι τεράστιο στην Ελληνική κοινωνία, ειδικά στους κύκλους των φοιτητών, μάλιστα συχνά ΜΑΤ και άνθρωποι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μονομαχιών με ομάδες, στις οποιες τα ΜΑΤ συνηθως επιλεγουν σαν συμμαχο την Χρυση Αυγη και αλλες Ελευθεριακες ομάδες ή κινήματα.(Λέγετε οτι τους αρέσει το σκάκι και οτι είναι πολύ καλοί σε αυτό.Πάλι καλά που είναι καλοί σε κάτι).

Απαραίτητος εξοπλισμός ενός ΜΑΤτζή είναι η ασπίδα, το κράνος, οι χειροπέδες, μια τσάντα με καλαμπαλίκια (δακρυγώνα, βόμβες κρότου),φυσικά ένα όπλο(για να παίρνουν μέρος στο παιχνίδι "Κυνήγησε τον κακό μαθητή") και ένα σακουλάκι χασίς στο μανίκι για την άμεση εισδοχή του σε τσέπες ανθρώπων που δε συμπαθούν.

Χρυσή αυγή - Αγανακτισμένοι πολίτες

Επειδή οι αστυνομικοί είναι ταπεινόφρονες και αρέσκονται στο να μοιράζονται την συμπάθεια που τους δείχνει ο κόσμος με άλλους, έχουν δημιουργήσει την συνομοσπονδία Χρυσής αυγής και αστυνομίας ούτως ώστε να δίδουν την χαρά σε μέλη της οργάνωσης αυτής να επιτελούν το έργο της ελληνικής αστυνομίας και να κερδίζουν την συμπάθεια του κόσμου. Τα μέλη της χρυσής αυγής εμφανίζονται συχνά ως αγανακτισμένοι πολίτες αφότου έχουν εφοδιαστεί με τα μουχαμπέτια που τους παρέχει η Ελληνικη αστυνομία. Ε πες μου τι να κάνουμε Ποητάνα Αναιργία;

Δραστηριότητες
Μέλος της ΕΛληνικής ΑΣτυνομίας εξοστρακίζει με τα μάτια του μία ακτίνα λέιζερ

Επίσης το 79% των δραστηριοτήτων τους βιντεοσκοπειται για να παραδειγματιστούν κ αλλοι συναδελφοι τους.

Ρόλος

Ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών και πάσης φύσεως κλέφτη (από 1 εκκατ. ευρώ και πάνω φυσικά), λαθρέμπορων όπλων, λευκής σαρκός (:Ο), διεφαρμένων πολιτικών και γενικά τα συμφέροντα αυτων που έχουν την πραγματική ανάγκη τους, σαν τα παραπάνω. Επίσης για να αποδεικνύει το θεάρεστο έργο της συλλαμβάνει συχνά άτομα που είχαν στην κατοχή τους 1 με 2 μπάφους, άτομα που κλέψανε από το κοτέτσι του γείτονα και γενικά μεγάλους εγκληματίες. Στις συλλήψεις προβαίνουν πάντα με μεγάλη ευγένεια και 'φιλοξενούν' τους συλληφθέντες σε υψηλών προδιαγραφών χώρους που πληρούν φυσικά όλες τις προδιαγραφές ISO.

Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo cretinus"
Ο Ιστορικός Ματατζής που τα έκανε πάνω του

Ο διαδικτυακός τόπος Athens.IndyMedia ανά περιόδους θέλοντας να τιμήσει την αστυνομία για το θεόσταλτο έργο της, διοργανώνει τα "Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus". Κάθε φορά που μια παρουσιάσει βραβείων στουμπώνει, δημιουργούν μια νέα.
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (1)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (2)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (3)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (4)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (5)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (6)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (7)

Προστάτης Άγιος
Επιστολή αστυνομικού, επι του θέματος

Ο Προστάτης Άγιος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Άγιος Αρτέμιος - όχι μάτσας (μεγάλη η χάρη του) που είναι επίσης και προστάτης των όρχεων (κοινώς αρχιδιών). Αυτό δεν είναι πλάκα! Σοβαρά μιλάμε!

  • Ο Τσακ Νόρις έριξε στριφογυριστή κλωτσιά στον Άγιο Αρτέμιο και από τότε του πήρε τη θέση!!(η τύχη του Αγίου αγνοείται,ενώ πολλοί θεωρούν ότι αυτή την στιγμή εκτείνει ποινη στα μπουντρούμια του Αλκατράζ για κατοχή παράνομων ουσιών)
Σχετικά άρθρα

Βύρων Πολύδωρας
Χρυσή αυγή

από νιαου 09/02/2009 1:15 πμ.


(8) Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" image
νέο αντικατασταλτικό σύνθημα από τον καλό σκιτσογράφο Ιωάννου

Εικόνες:

από μουσουλμανος που δε τρωει χοιρινο 09/02/2009 5:31 μμ.


post image
.

Εικόνες:

από vreite kai kerdiste 09/02/2009 9:46 μμ.


post image

φωτογραφια απο ακαδημιας 23/01 (μετα το πανεκπαιδευτικο)

 

Oι μπατσοι της φωτογραφιας:

1) παιζουν φιδακι στο κινητο εναλλαξ
2)μπερδεψαν τη συγγρου με την ακαδημιας και κανουν πιατσα
3)περιμενουν το λεωφορειο

βρειτε τη σωστη απαντηση

 


Εικόνες:

από Tar 20/02/2009 5:42 μμ.


post image

Εικόνες:


post image
και μια που είμαστε και οικολόγοι ανακυκλώνω την φωτό http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/tony00423ehodu.jpg του/ης  α/δ

Εικόνες:

από @ 23/02/2009 3:57 πμ.


 

από @ 23/02/2009 4:17 πμ.


 

post image

Προτεινόμενο για τα Oscar των βραβείων ελληνικής αστυνομίας Homo Cretinus στις κατηγορίες:

* Καλύτερης σκηνοθεσίας

* Καλύτερου διασκευσμένου σεναρίου (του πρωτότυπου σεναρίου το πήρε το 2006 με την πρώτη απόδραση)

* Καλύτερου Ντοκυμαντέρ Μικρού Μήκους

* Καλύτερου Ηχητικού Μοντάζ

Εικόνες:


post image
Βάλτε και τις δικές σας λεζάντες!

Εικόνες:

από . 28/02/2009 11:20 πμ.


post image

Εικόνες:


Αρχιφύλακας «εναντίον» ΜΑΤ με... λέιζερ

Ενας ακόμη αστυνομικός συνελήφθη για χρήση λέιζερ. Αυτός, όμως, εν αντιθέσει με τον άλλο συνάδελφό του, δεν στόχευε τους παίκτες ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά αστυνομικούς των ΜΑΤ. Το παράξενο περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, κοντά στο υπουργείο Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, στα Εξάρχεια.

Ο 46χρονος αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε υπηρεσία γραφείου στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου, πλησίασε τους συναδέλφους του με το αυτοκίνητό του και ξεκίνησε να τους σημαδεύει με το λέιζερ. Οι άνδρες των ΜΑΤ θορυβήθηκαν και ενημέρωσαν συναδέλφους τους της Αμεσης Δράσης, προκειμένου να εντοπίσουν τον ύποπτο άνδρα.

Παρά τις αναζητήσεις, το Ι.Χ., που δεν έφερε πινακίδες, δεν εντοπίστηκε. Μέχρι τη στιγμή που ο 46χρονος αποφάσισε να ξαναγυρίσει στον... τόπο του εγκλήματος.

Ο αρχιφύλακας εγκλωβίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν πληροφορήθηκαν ότι επρόκειτο για συνάδελφό τους και γι' αυτό δεν... έφταιγε το λέιζερ.

Ο συλληφθείς, αφού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και από εκεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για «χρήση συσκευής λέιζερ» και «παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Ο εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος, δεδομένου ότι ο αστυνομικός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/03/2009

από AEK a.c.a.b. 03/03/2009 4:16 μμ.


 

.

από Troll των μπάτσων 03/03/2009 7:48 μμ.


post image

Εικόνες:

από Tar 04/03/2009 1:53 πμ.


post image

Εικόνες:


post image

Εικόνες:

από Δεν είναι φωτομοντάζ 04/03/2009 2:06 πμ.


post image

Εικόνες:

από Troll των μπάτσων 04/03/2009 11:30 πμ.


από Tar 12/03/2009 5:16 πμ.


post image

Εικόνες:


post image
...ή αλλιώς "Mayday, Mayday, ΓΑΔΑ we have a PROBLEM".

Εικόνες:

από Groovalos 17/03/2009 10:16 μμ.


 

από Tar 18/03/2009 10:47 μμ.


post image
"Γιατί εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από προσφυγιά" λένε...

Επειδή όμως η βία είναι νόμισμα δανεικό, το κράτος, τα αφεντικά και οι μπάτσοι δεν έχουν το μονοπώλιο της, όταν  αυτά τα νομίσματα με χαρακιές από εξευτελισμούς, οργή και αγανάκτηση που μαζευτήκαν τόσα χρόνια παρακαταθήκη στις τσέπες όλων εκείνων που είχαν ανάγκη από αξιοπρέπεια και όχι βία, απελάσεις, ρατσισμό, σφαίρες, μαύρη εργασία,  επιστραφούν συσσωρευμένα, όλοι αυτοί που γύριζαν το βλέμμα απ' την άλλη και συνέχιζαν το δρόμο τους, οι φιλήσυχοι, οι νοικοκυραίοι που κοιτάγαν τη δουλειά τους, οι "μεροκαματιάρηδες μπάτσοι" που έδερναν και δέρνουν για "να βγάλουν το ψωμί τους", οι καταστηματάρχες, οι πολιτικάντηδες, τα παπαγαλάκια τους με στολή δημοσιογράφου στην τηλεόραση και τις φυλλάδες  θα σπεύσουν για ακόμη μια φορά να καταδικάσουν τη βία που οι ίδιοι δημιούργησαν. Έρχεται μπόρα...

Η σιωπή είναι συνενοχή

Εικόνες:


post image

- Είστε αξιωματικός υπηρεσίας και αγανακτείτε με τη συχνουρία και ακράτεια των υφισταμένων σας;


- Πάλι πλησιάζει η διαδήλωση ενώ η διμοιρία είναι εξαφανισμένη για κατούρημα και θα εκτεθείτε σους ανωτέρους σας;


- Μήπως κατουριέστε κι εσείς αλλά κάποιος πρέπει να μείνει να φυλάει την κλούβα;

 

Η λύση είναι εδώ! Δοκιμάστε τις νέες υπηρεσιακές πάνες-βρακάκι με αυτοκόλλητο για ιδανική και στεγνή προστασία κατά τη διάρκεια της βάρδιας με υπεραπορροφητικό φίλτρο που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και με δείκτη υγρασίας που αλλάζει χρώμα και σας ειδοποιεί για τη χρονική στιγμή αλλαγής της πάνας. Για άμεση ενημέρωση ή επείγοντα περιστατικά απευθυνθείτε στον ανθυπαστυνόμο σας.

 

Άμεση παράδοση στην κλούβα σας

 

Παραγγελίες - Χονδρική Κος Μαρκογιαννάκης

 

 

Εικόνες:


post image

Εικόνες:


post image
Μεγαλώνοντας όμως κάποια παιδιά μάθανε, αντί να σκύβουν το κεφάλι και να "τρώνε το φαί τους" με φοβέρες, να παίρνουν τον Μπαμπούλα με τις πέτρες.

Εικόνες:

από .Raδιο Κλειδαρότρυπα 19/03/2009 10:10 πμ.


Δεν είναι ο μπαμπούλας, κοιτά καλά, είναι μεταπτυχιακή εργασία με τιτλο" ο φιλήσυχος  νοικοκυραίος.."

 

Κοιτά το βαθύ και σκαμμένο μέτοπων από τον αχό της μάχης,

κοίτα το ανοιχτό πουκάμισο το οποίο αποτελεί τη "θρασύτητα" μιας ταπεινής καταγωγής,

κοιτά το πεντακάθαρο εσωτερικό του γιακά του ατσαλάκωτου υποκαμίσου,  προσφορά της χρυσοχέρας γυναίκας του,

κοίτα το βραχιόλι στο χέρι, δείγμα πίστης και αφοσίωσης στα ανώτερα χριστιανικά ιδεώδη.

 

Και αφού τα δείς όλα αυτά τότε και μόνο τότε θα καταλάβεις τι αξίες προστατεύει αυτός ο τενεκές με το ρόπαλο που στην κορυφή του έχει βάλει καρφιά.

από Junior 19/03/2009 11:31 πμ.


post image
Έίμαι ο Καραδήμας και μόλις τελείωσα

Εικόνες:

από yeeeeha 24/03/2009 1:20 πμ.


post image

Εικόνες:


post image
Παραγγελίες - Χονδρική Κος Μαρκογιαννάκης

Εικόνες:


Αποσπάσματα από τις πρόσφατες επιδείξεις ειδικών πρακτόρων του FBI και της Σκότλαντ Γιάρντ προς τους έλληνες αστυνομικούς στη μάχη σώμα με σώμα εναντίον των κουκουλοφόρων.

από James Gong 31/03/2009 2:57 μμ.


post image
Ιδού τα τσακάλια της μυστικής undercover ομάδας Δέλτα, αόρατοι μέσα στην κίνηση της πόλης. Ιδού οι Νιτζα του Μαρκογιαννάκη. Ακόμα και ο καλά εκπαιδευμένος άνδρας της ομάδας Ζήτα που τους ακολουθεί, δεν είναι και τόσο σίγουρος για το αν είναι όντως μπροστά του. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σήμερα το πρωί ο Αμερικανός πρέσβης έστειλε προσφορά στην Ελληνική Αστυνομία για να αγοράσει όλη την ομάδα Δέλτα και να τη στείλει στο Αφγανιστάν μήπως και πιάσουν επιτέλους τον Οσάμα. Η προσφορά αφορά όλους τους πράκτορες Δέλτα (κωδικοί μισθοδοσίας: Φραπέ Μέτριο και Τρύπιο Καλαμάκι) αλλά και τον εξοπλισμό τους, που είναι τελευταίας τεχνολογίας stealth.


Εικόνες:

από not here 31/03/2009 3:43 μμ.


από εφημερίδα ΕΘΝΟΣ

Σε κωμωδία εξελίχτηκε η εμφάνιση της νεοσύστατης αστυνομικής ομάδας ΔΕΛΤΑ στην Αθήνα, λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της. Η ομάδα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Δύναμη Ελέγχων και Ταχείας Αντίδρασης» πιάστηκε από την πρώτη στιγμή στον ύπνο, καθώς έπινε... βραδέως τον φραπέ της στη Βαλαωρίτου ενώ είχε παρκάρει τα μηχανάκια στη Βουκουρεστίου. Την ώρα που περίπου δέκα αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ ήταν παραδομένοι στην απόλαυση του καφέ, η Δημοτική Αστυνομία τους έκοβε κλήσεις λίγα μέτρα πιο πέρα για παράνομο παρκάρισμα μοτοσικλετών σε πεζόδρομο. Η δύναμη της «ταχείας αντίδρασης» δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν, γιατί δεν είχε οπτική επαφή με τις υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, τις οποίες είχε αφήσει στο έλεός τους, αφού δεν είχε μείνει κανένας πίσω για να τις φυλάει

από Τσακ 31/03/2009 7:33 μμ.


http://www.youtube.com/watch?v=0U0G9OT_yq4

από Tar 06/04/2009 3:41 μμ.


post image

Εικόνες:


post image

Εικόνες:


post image
ή αλλιώς "Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"

Εικόνες:

από Καμικάζι 07/04/2009 12:29 μμ.


post image
Ο ανηψιός του Βλαδίμηρου προσπαθεί (μάταια) να βάλει μια τάξη στους δρόμους της βότκας με το μαραφέτι.

Εικόνες:


post image
Ο ασφαλίτης στο παπάκι που ακολουθεί την κλούβα που ξεφορτώνει ΜΑΤ στην Ιπποκράτους ντρέπεται φαίνεται και αποφάσισε να πάει στη δουλειά χωρίς πινακίδες. Κι εκεί που ακολουθεί undercover την κλούβα 10 μέτρα πίσω, η πόρτα ανοίγει, ο συνοδός της κλούβας του κάνει νεύμα να πλησιάσει και καρφώνεται καθώς τον ενημερώνει φωναχτά σε ποιο σημείο θα είναι το πόστο του. Ενημερωτικά κάθε κλούβα έχει συνήθως 2 ασφαλίτες που τη στήνουν ως άσχετοι σε διπλανά στενά. Το πόστο του συγκεκριμένου ήταν στη Διδότου και Χ. Τρικούπη (γραφεία πασοκ).

Εικόνες:


post image
Γι αυτό και τιμωρούν παραδειγματικά όποιον βλέπουν στο δρόμο με τσάντα βιβλιοπωλείου...

Εικόνες:

από Μισέλ Ομπάμα 09/04/2009 8:18 μμ.


Όσο και να ψάχνετε, δε θα τη βρείτε.

από Μπαράκ Ομπάμα 09/04/2009 8:48 μμ.


post image
Συγνώμη ρε παιδιά, η γυναίκα μου ξέχασε τη φωτογραφία...

Εικόνες:

από Αλίκη Βουγιουκλάκη 09/04/2009 8:51 μμ.


post image
Η γυναίκα cyborg της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εικόνες:

από Καλός πολίτης 09/04/2009 8:58 μμ.


post image
Μιλάμε για μεγάλο μαχητή της ασφάλτου.

Εικόνες:

από ; 09/04/2009 10:15 μμ.


post image
Αυτός είναι ο μαχητής των δρόμων;

Εικόνες:

από ... 09/04/2009 10:18 μμ.


post image
Ο υπουργός όλων των εποχών - μπάτσοι κι αναρχικοί τον έχουν για πάντα στην καρδιά τους.
Εδώ σ' επιχείρηση -καμάκι: έχω και χάρλεϊ πάμε μια βόλτα;

Εικόνες:

από Όργανο, πιάσε δυο ούζα 11/04/2009 4:41 μμ.


post image
Ο δίσκος είναι της MINOS/EMI. Περιττό να πω ότι χωρίς της πλάτες της εταιρείας, όποιος έκανε τέτοιο εξώφυλλο σήμερα θα τον έτρεχαν στα δικαστήρια για χρόνια...

Εικόνες:

από apo th poreia sabbatou!!!!! 12/04/2009 5:21 μμ.


από ο φιλος που εγραφε για το παντελονι 14/04/2009 1:32 πμ.


ειναι οτι οταν πηγαινεις σε πορεια και ιδιαιτερα οταν θες να συμμετεχεις σε μπαχαλα, δεν πρεπει να φορας ΤΟΣΟ ευδιακριτα ρουχα και εντονα χρωματα γιατι εισαι ευκολος στοχος και επειδη το ατομο στη φωτο φαινεται πιτσιρικας, καλο ειναι να το επισημανουμε γιατι που ξερεις, μπορει να γλιτωσουμε και κανεναν καινουριο απο δεσιμο...

post image
Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι 39% των τραυματισμών μπάτσων οφείλεται σε εγκαύματα από ανάφλεξη μεθανίου κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων έπειτα από κατανάλωση φασολάδας γεγονός που καθιστά τη βρώση της επικίνδυνη για το σώμα της ελληνικής αστυνομίας εξαιτίας της φύσης του επαγγέλματος καθώς συχνά βρίσκονται εκτεθειμένοι σε εστίες φωτιάς.  

Και μην ξεχνάς ότι συμβάλλεις στην καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Κάθε μπάτσος κατά την πέψη της τροφής του εκπέμπει 200 έως 400 g μεθανίου ημερησίως. Έχει εκτιμηθεί ότι, σε παγκόσμια κλίμακα, τα εντερικά αέρια των μπάτσων συνεισφέρουν ετησίως περί τα 80 έως 100 εκατομμύρια τόνους μεθανίου με καταστροφικές συνέπειες για την διεύρυνση της τρύπας του όζοντος. 

 Πες όχι στη φασολάδα και σώσε ζωές…τη δική σου!

Εικόνες:


Όχι δεν μας την έπεσαν οι μπάτσοι, απλά μετακομίζουμε σε καινούργιο thread γιατί η σελίδα βάρυνε από τις φωτογραφίες και παίρνει ώρα να ανοίξει.

(9) Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus"
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1019131

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License