ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στην αρχή της Ερμού (προς το Σύνταγμα) από τις 10.00πμ έως τις 3.00μμ To International Anti-Fur Coalition http://www.antifurcoalition.org/ είναι μία παγκόσμια κίνηση, με σκοπό να δωθεί ένα τέλος στη βιομηχανία της γούνας. Το τριήμερο 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου 2009, διοργανώνονται σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο δράσεις ενημέρωσης του κόσμου για το τι σημαίνει γούνα. Στην Αθήνα θα είμαστε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στην αρχή της Ερμού (προς το Σύνταγμα) από τις 10.00πμ έως τις 3.00μμ για να δείξουμε σε όλους την αλήθεια!

post image

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

 

WORLDWIDE INFORMATION DAYS AGAINST FUR

 

To International Anti-Fur Coalition http://www.antifurcoalition.org/  είναι μία παγκόσμια κίνηση, με σκοπό να δωθεί ένα τέλος στη βιομηχανία της γούνας. Από το 2006 έχουν οργανωθεί ταυτόχρονα διαμαρτυρίες κατά της γούνας σε όλο τον κόσμο.

 

Το τριήμερο 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου 2009, διοργανώνονται σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο δράσεις ενημέρωσης του κόσμου για το τι σημαίνει γούνα.

http://www.antifurcoalition.org/days-against-fur.html

 

 

Καθώς τα ΜΜΕ κανάλια, περιοδικά κτλ προωθούν την αιματηρή αυτή μόδα στο βωμό του κέρδους και μας παρακινούν να κάνουμε τα ζώα γιακάδες και παλτό, απευθυνόμαστε στους ανυποψίαστους πολίτες και τους ζητάμε να πουν όχι στο φρικτό βασανισμό των ζώων στο όνομα της μόδας.

 

Θέλουμε να ζητήσουμε από τους καταναλωτές. να αντισταθούν στη μόδα της φρίκης που προσπαθούν να λανσάρουν ασήμαντοι celebrities, διεφθαρμένα κανάλια και φτηνές φυλλάδες.

 

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στο εμπόριο της ντροπής που εξοντώνει με τους πιο άθλιους τρόπους εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο!

 

Αυτό το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου θα βρισκόμαστε στην αρχή της Ερμού (προς το Σύνταγμα) από τις 10.00πμ έως τις 3.00μμ για να δείξουμε σε όλους την αλήθεια.

 

Αυτές οι ημερομηνίες συμπίπτουν με το Κινέζικο Νέο Έτος και είναι συμβολικό καθώς η Κίνα είναι η κύρια παραγωγός και εξαγωγέας γούνας.

 

Ας είμαστε όλοι εκεί, για να δώσουμε ένα τέλος μια για πάντα στο εμπόριο της ντροπής και να φωνάξουμε ότι η γούνα δεν είναι πλέον αποδεκτή!

 

Δείτε σε ποιες πόλεις έχουν προγραμματιστεί διαμαρτυρίες:

http://www.antifurcoalition.org/days-against-fur.html

 

Η κίνηση αυτή γίνεται σε συνεργασία με το ΠΟΦΥΖΩ το ANIMAL NET στο Facebook και ανεξάρτητους πολίτες.

 

Εικόνες:

A

από A 10/02/2009 6:46 μμ.


οποιος ενδιαφέρεται περισσότερο μπορεί να δει το ντοκιμαντερ "Earthlings" - Γήινοι, είναι από τον Moby και τον hoakim Phoinix, χρόνια vegan και υπερασπιστές των διακαιωμάτων των ζώων.
Μπορείτε να το δείτε on line με ελληνικούς υπότιτλους εδώ:

 http://video.google.com/videosearch?q=earthlings+greek&emb=0#

είναι για γερά νεύρα όμως........

από ενμαβ 11/02/2009 10:57 μμ.


ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΝΕΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΟΥΡΕΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License