18χρονος πυροβολείται απο την αστυνομία στο Rhode Island

18χρονος πυροβολείται απο την αστυνομία στο Rhode Island

O 18χρονος Mark Kilcline πυροβολήθηκε 9 φορές μέσα στο σπίτι του από μπάτσους του North Kingstown μετά από ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία ¨για το αν ειναι στα καλα του¨. Ο Kilcline είναι στην εντατική του νοσοκομείου του Rhode Island με 3 σφέρες στο πρόσωπο. Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου η αστυνομία του Rhode Island απάντησε σε μια κλήση για το αν ¨είναι στα καλα του¨  μετά απο τηλεφωνημα μιας φίλης της μητέρας του. Ο Kilcline έμενε  στην γιαγιά ενός φίλου του και αντιμετόπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Καθώς ντυνότανε για να τον μεταφέρει η γιαγιά του φίλου του στο τοπικό ψυχιατρίο , 3 μπάτσοι μπουκάρανε στο υπνοδωμάτιό του. Σύμφωνα με την αστυνομία (που είναι και οι μόνοι μάρτυρες) ο Kilcline κρατούσε μαχαίρι , και αφού απέτυχαν στην προσπάθειά τους να τον ακινιτοποιήσουν , ανοίξανε πυρ εναντίων του με αποτέλεμα 9 σφέρες να τον βρουν στο σώμα και 3 στο πρώσοπο. Ενας μπάτσος τραυματίστικε στο χέρι από τα πυρά . Μετά το περιστατικό οι 3 μπατσοι πήραν στην ουσία αδεια με τ'αποδοχών ,ενώ ο Kilcline βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Rhode Island . Τα τοπικά media εστοιάζουν στο ¨ ατυχές ¨ του γεγονότος ,μιας και η ενοχή του Kilcline  θεωρείται απ' αυτους σχεδόν δεδομένη . Παρόλλ΄αυτά το γιατί η αστυνομια πυροβόλησε στο κεφαλι τον νεαρό  παραμένει αναπαντητό ερωτηματικό ,ακόμα και για τα συστεμικά ΜΜΕ.

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος , Oscar Grand III  και τωρα Μark Kilcline.

Απαιτούμε η αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της
Τερματισμός της κρατικής βίας παντούμετάφραση από : http://news.infoshop.org/article.php?story=20090212125050842
   

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License