Δείτε το απίστευτο Cult video προπαγάνδας, που έδειξε ο Κακλαμάνης κατά των πολιτών

a

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε ο Μίκυ Μάους στο Δημαρχείο στις 11/02, έδειξε ένα απίθανο video προπαγάνδας στους δημοσιογράφους, το οποίο είχαν φτιάξει υπάλληλοι του δημιουργικού του δήμου, δηλαδή το πληρώσαμε οι δημότες της Αθήνας.

Η αισθητική του video είναι αυτή εκσυγχρονισμένης χουντικής κιτς προπαγάνδας. Δηλαδή αν υπήρεχε 3D design το 1967 κάπως έτσι θα ήταν τα προπαγανδιστικά video της χούντας. Αυτή τη φτηνή αισθητικά και πολιτικά προπαγάνδα μόνο ως απόλυτη γελοιοποίησης του δημάρχου θα μπορούσε να παρουσιαστεί, αν οι εφημερίδες και τα κανάλια δεν ήταν φερέφωνα ιδιωτικών συμφερόντων που κάνουν bussines με τον Kακλαmoney. Τα λόγια περιττεύουν. Δείτε την προπαγάνδα επιπέδου νηπιαγωγείου για να καταλάβετε ότι αυτός ο δήμαρχος έχει IQ ραδικιού που λέει και η έκφραση.

To VIDEO ΕΔΩ

(κάτω κάτω στη σελίδα) 

    Έχει κι άλλο...
Δείτε ακόμα την παρουσίαση φωτογραφιών στην συνέντευξη τύπου από το δήμαρχο και να δείτε τι κατάλαβε από την νεολαιίστικη εξέγερση του Δεκέμβρη και γιατί το ΛΑΟΣ δεν κατέβασε υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές του δήμου της Αθήνας.
Πατήστε εδώ PDF


Ακόμα και σαν δείγμα του απύθμενου θράσους του Κακλαμάνη δείτε αυτή τη φωτογραφία μέσα στην παρουσίαση του που δείχνει μπογιές που πέταξαν διαδηλωτές στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μετά θυμηθείτε τι έλεγε ο Κακλαmoney για το ΣτΕ όταν έβγαλε απόφαση για να σταματήσουν τα έργα στο Mall του Βωβού στο Βοτανικό και διαβάστε την ανακοίνωση των δικαστικών λειτουργών του ΣτΕ που φωτογραφίζει τον Δήμαρχο, ως υβριστή του ΣτΕ και τον καλεί μαζί με την παρέα του να σεβαστούν τη δικαιοσύνη. Να σημειώσουμε ότι η έκδοση τέτοιου είδους ανακοίνωσης από τους δικαστικούς του ΣτΕ είναι πρωτοφανείς και βγήκε λόγο των αφόρητων και προκλητικών πιέσεων των οικονομικών συμφερόντων και του κλητήρα τους Κακλαμάνη.

    Διαβάστε μπαχαλάκηδες τα highlights της συνέντευξης Κακλαμάνη

Γενικά η συνέντευξη είναι ένα διαρκές ψέμα, αν γνωρίζεις τα του Δήμου. Και όταν λέω διαρκές ψέμα το ευνοώ. Αλλά που να κάτσει να απαντάς τώρα και ποιος θα κάτσει να τα διαβάσει. Παραθέτω κυρίως όσα δείχνουν την χαμηλή ποιότητα του ανθρώπου και το ακροδεξιό και λαϊκίστικο της ρητορείας του.

.................

Δεν μ' αρέσουν σύννεφα που σκοτεινιάζουν τον ορίζοντα της πόλης και κατσουφιάζουν τους δημότες της, να βαρύνουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα σε μια περίοδο περιβαλλοντολογικής, πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ρύπανσης. Ακόμη λιγότερο μ' αρέσουν τα σύννεφα της σκόνης που σηκώνουν όσοι με τα δήθεν επαναστατικά ποδοβολητά τους νομίζουν ότι μπορούν να σκεπάσουν τις φωνές της πλειοψηφίας και ταράζουν τους ρυθμούς και τις λειτουργίες της πόλης.

.................

Ήταν ο ίδιος λόγος, που με έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο, να υψώσω τη φωνή μου και να ορθώσω το όποιο ανάστημά μου μπροστά στην καταστροφική μανία των κουκουλοφόρων, που αποπειράθηκαν να κάνουν το πένθος της πόλης για τον άδικο χαμό ενός παιδιού, πένθος για το παρόν και το μέλλον της.

.................

Και αν υπήρχε δυνατότητα, που κανείς βεβαίως δεν εύχεται, να γύρναγε ο χρόνος πίσω και με ρωτάγατε εάν ξανά λειτουργούσα έτσι, σας απαντώ ναι, θα λειτουργούσα ακριβώς έτσι και ακόμη δυναμικότερα, γιατί αυτός είναι ο ρόλος του Δημάρχου να προστατεύσει και να κρατήσει την πόλη του όρθια απέναντι στο μένος των κουκουλοφόρων και των μπαχαλάκηδων.

.................

Ούτε αυτό όμως άρεσε στους πανταχού παρόντες των επεισοδίων και στους πανταχού απόντες από τις μάχες της πόλης για ένα καλύτερο, ποιοτικότερο και αισιόδοξο μέλλον. Είχαν άλλωστε δημοσιεύσει το χρονικό μιας προαναγγελθείσας καταστροφής και δεν ήθελαν να χαλάσουν τα σχέδιά τους για περαιτέρω μπαχαλοποίηση της πόλης.

.................

Αψευδής μάρτυς το ημερολόγιο που δώρισε στους αναγνώστες της η "ΑΥΓΗ" πρωτοχρονιάτικα και όπου τη σελίδα του Ιανουαρίου κοσμούσε η φωτογραφία με τα συνθήματα, μερικά των οποίων βλέπετε να περνάνε πίσω μου. Έψαχναν την ευκαιρία και νόμισαν ότι την βρήκαν. Έχασαν όμως το μέτρο, όπως έχασαν και κάθε επαφή με τα προβλήματα των πολιτών αυτής της πόλης

.................

Και όπως η Κύπρου και Πατησίων στην Κυψέλη έγινε η αφορμή για να αναστατωθεί για μια ακόμη φορά από τους ίδιους ανθρώπους η Αθήνα, να δράσουν οι μεταφερόμενοι μπαχαλάκηδες, να στοχοποιηθεί ο Δήμαρχος, τους απαντώ δεν τους φοβάμαι, να το καταλάβουν για να μην χάνουν και τον ύπνο τους, να δυσφημιστεί η πολιτική του, να προσβληθεί η νοημοσύνη των Αθηναίων και να αναστατωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο αναγκάστηκε να συζητά τα ζητήματα της Πρωτεύουσας υπό το κράτος βανδαλισμών και επιθέσεων εναντίον του Δημαρχείου,
.................

Άφησα αναπάντητα τα ψέματα που διέρρεε το κέντρο του κ. Τσίπρα επί 10 μέρες για να δει ο κόσμος το μέγεθος της παραπληροφόρησης. Πρώτη φορά σε συνέντευξή μου αναγκάζομαι να αποκαλύψω όπως θα δείτε τόσα πολλά και μεγάλα ψέματα που ελέγχθηκαν σε τόσο μικρό χρόνο, που ακόμη και ο Γκαίμπελς θα κοκκίνιζε.

.................

Δεύτερο ψέμα, είπαν, ότι ο Δήμαρχος και ο Δήμος παρενέβη στην Κύπρου και Πατησίων στις 03:00 το πρωί, άλλοι άγρια μεσάνυχτα, άλλοι στις 04:00 το πρωί, η πραγματικότητα είναι ότι επενέβη στις επτά το πρωί την ώρα που οι άνθρωποι του Δήμου, οι εργάτες του Δήμου πιάνουν δουλειά. Διότι οι άνθρωποι αυτοί δεν ξεκινάνε όπως κάποιοι νομίζουν τη δουλειά τους στις δέκα η ώρα που αυτοί ξυπνούν και πάνε και πίνουν τον καφέ τους στις καφετέριες της πλατείας Κολωνακίου. Τι να κάνουμε; Οι εργάτες του Δήμου πιάνουν δουλειά στις εφτά το πρωί. Ακόμη και οι σοσιαλιστές εργάτες στις εφτά πιάνουν δουλειά. Κάποιοι άλλοι προφανώς σοσιαλιστές ξυπνούν στις δέκα και στις έντεκα και θα έπρεπε κατά την άποψή τους τότε να πιάσουν δουλειά και οι εργάτες του Δήμου.

.................

Και μιλώντας για το δάσος να πω ότι σπατάλησαν σε αφίσες προκειμένου να με υβρίσουν μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ως διαμαρτυρία για τα δώδεκα δέντρα περίπου 2,5 τόνους χαρτί. Το γνωρίζουμε διότι εμείς το μαζεύαμε με τα φορτηγά του Δήμου. Ένα μεγάλο δένδρο παράγει 17 κιλά χαρτί αφίσας, άρα οι εντός εισαγωγικών κάτοικοι της Κυψέλης και οι κατ΄ επάγγελμα προοδευτικοί δημοκράτες και περιβαλλοντολόγοι έκοψαν μέσα σε μια εβδομάδα 150 δέντρα, διότι αυτό σημαίνει 2,5 τόνοι χαρτί, προκειμένου να υβρίσουν τον Δήμαρχο της πόλης. Αυτή είναι η αλήθεια.

.................

Για να γίνει όμως αυτή η Αθήνα της αλήθειας, του φωτός και του πρασίνου πραγματικότητα, πρέπει προηγουμένως να απελευθερωθεί από το ψεύδος, τον σκοταδισμό και την ομηρία των μειοψηφιών και των διαδικασιών που πισωγυρίζουν την πορεία της προς ένα καλύτερο αύριο.

.................

Ένα κίνημα 200 περίπου ανθρώπων υβριστών μου, αναπαράγουν τις ύβρεις και τους βανδαλισμούς. Δυστυχώς με ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ. Αρνήθηκαν να αποδοκιμάσουν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τους βανδαλισμούς στο Δημαρχείο, στην ιστορία της πόλης μας. Αρνήθηκαν να το κάνουν. Νομίζουν ότι με την τακτική τους θα οδηγήσουν την πόλη μας σε ακινησία. Πλανώνται, διότι απ' τη στιγμή που εγώ έχω πάρει απόφαση να έρθω και να μείνω εδώ και να ξαναδιεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, αδιαφορώ πλήρως για το όποιο πρόσκαιρο προσωπικό ενδεχομένως πολιτικό κόστος έχω.

.................


Κατ' αρχήν είναι δυο ομάδες: Οι 134 οι οποίοι είναι οι ίδιοι, απλά κόβονται σε ομάδες ως προς τις προσφυγές. Τους έχουμε ταυτοποιήσει, δεν είναι κρυφοί οι άνθρωποι, με την υπογραφή τους είναι, φανερά υπογράφουν,

.................

Απλά αλλάζει η σύνθεση των ομάδων. Άλλοτε 30, άλλοτε 40.. Στις τελευταίες ήταν οι ίδιοι 134.


.................

Οι υπόλοιποι που επιτέθηκαν στο Δημαρχείο, νομίζω από τις εικόνες που είδατε -

τέλος πάντων εγώ δεν έχω δει στην Κυψέλη πλειοψηφία των κατοίκων της να λειτουργεί έτσι, να έχει αλογοουρές και κοτσίδες, για νέα παιδιά είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά δεν έχω δει οι Κυψελιώτες να είναι έτσι, πώς να το κάνουμε;


.................

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License