Ξενοφοβικό δημοσιογράφημα στη τηλεόραση

Οργασμός προπαγάνδας των χρυσών αυγών στο YouTube τώρα και με τηλεοπτική δημοσιογραφική υποστήριξη. Τα χρυσά αυγά βρήκαν το καλύτερο σύμμαχό τους στη τηλεόραση που δείχνει και το πραγματικό της πρώσοπο. Όσο τους αφήνουμε θα δρουν ανενόχλητοι όμως, γιαυτό ας μην τους αφήσουμε να περιθοριοποιήσουν το κίνημα.

post image

Η εξουσία ανέκαθεν χρησιμοποιούσε το φόβο και την ελπίδα για να εξουσιάζει. Ο φόβος έρχεται με διάφορες μορφές όπως ξενοφοβία και ρατσισμός που κάνουν τους αδαείς να στρέφονται κατά άλλων προλετάριων και να μην ασχολούνται με τα πραγματικά τους προβλήματα (κλασσικό διαίερε και βασίλεβε, και αν σου κάτσει πάρε και κάνα χωριουδάκι παραπάνω να χεις κι άλλους προλετάριους να σου δουλέβουν = ιμπεριαλισμός) αλλά και τρομοκρατία με φυλακές κι αστυνομία, ενώ η ελπίδα έρχεται με ψευτολογήματα περί οικονομικής αναπτύξεως (όλοι θα πάρετε λένε οι υπουργοί) και νομοταγούς καπιταλισμού (το βιτριόλι κατά τα άλλα είναι έργο μαφιόζων λες και δε ξέρουμε σε ποιό κτήριο που το όνομά του αρχίζει από Β μαζέβωνται όλοι τους).

Αφού λοιπόν η ελπίδα τους τελείωσε με την οικονομική κρίση (που είναι κι αυτό κόλπο δικό τους για αρπαχτρή, καμιά κρίση δεν έχουν οι καπιταλιστές), βάλθηκαν τώρα να χρησιμοποιήσουν το φόβο, όχι απλά προκλητικά βγάζοντας αστυνόμους και καρφάκια στο δρόμο, αλλά και στρατολογόντας το βαρύ πυροβολικό των δημοσιογράφων που κτυπάνε κατευθείαν στο μυαλό του αμόρφωτου και ευκόλως υποκεινούμενου μικροαστού.

Έτσι λοιπόν εμφανίζεται εμετικό ξενοφοβικό ρεπορτάζ στις ειδήσεις γνωστού τηλεοπτικού καναλιού που σηκοφαντεί αισχρά τους αλβανούς (αδέρφια μας) και την εξέγερση του Δεκέμβρη (να γίνουν άλλες χίλιες) λέγοντας πως αλβανοί έκαναν πλιάτσικο στο κέντρο της Αθήνας και τώρα πωλούν τα κλεμμένα στην Αλβανία!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πήγαν οι του σταθμού στην αγορά του Αργυροκάστρου (τι μανία είναι αυτή να βαφτίζουν ελληνικά πόλεις άλλων χωρών;) στην Αλβανία και παρατήρησαν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στα περισσότερα καταστήματα εκεί.

´ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΩΛΟΥΝΤΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ´ γράφει η λεζάντα από κάτω, για να φοβάται ο μικροαστός και να ζητά περισσότερη αστυνόμευση.

Ο λόγος των ελκυστικών τιμών, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ διαφωτήσεως του ελληνικού λαού (καθαρόαιμοι απόγονοι σπαρτιατών σύμφωνα με τους οπαδούς του λιάκου, λες και δε γαμούσαν οι τούρκοι 400 χρόνια) είναι οτι τα προϊόντα είναι ρούζα και συσκευές από τα λεηλατημένα καταστήματα της αρχής του Δεκέμβρη.

Προφανώς βαλτοί πράκτορες εμφανίζονται στη κάμερα ως αλβανοί καταστηματάρχες (ας μας πει κάποιος που μιλά τη γλώσσα αν τα αλβανικά τους είναι σπαστά) και ομολογούν οτι τα προϊόντα τους είναι κλεμμένα από Αθήνα. Ένα μπλουζάκι αξίας (αέρα) 150 ευρώ στην Ελλάδα (έτσι μας κατάντησαν, να θέλουμε να ξοδέψουμε μια περιουσία για να ντυθούμε) πωλείται στην Αλβανία προς 40 ευρώ, λένε στο ρεπορτάζ, με τη λεζάντα από κάτω ´ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ´ για να είναι σίγουροι πως όλοι οι μικροαστοί θα καταλάβουν πόσο καλό είναι το κράτος που προστατέβει τη κοινωνία από τους κλέφτες (λες και δεν είναι δημιούργημα του κράτους η κλεψιά, μα αν δεν υπήρχε ιδιοκτησία και κράτος που να τη διατηρεί δεν θα υπήρχαν ούτε και κλέφτες αφού θα τα μοιραζόμασταν όλα ελέυθερα).

Ένα τζιν των 200 ευρώ (κλέφτες είναι οι έμποροι!) το πουλάν 50 ευρώ στην Αλβανία. Αναφέρονται μετά σε επώνυμα ρούχα και μάλιστα συγκεκρυμένων brands (να κάνουμε και τη διαφημισούλα μας!).

Μετά δήθεν πήγαν σε αλβανικό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και ζήτησε συσκευή με ελληνικό μενού. Βαφτίζουν δε το ξενοφοβικό προπαγάνδισμα μεσαιωνικής ποιότητας ως ´ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ´ (όχι οτι και οι κανονικές έρευνες αγοράς ή και γνώμης που εμφανίζονται κατά καιρούς στα καθεστωτικά μέσα είναι καλύτερες) και θέτουν μετά και το φιλοσοφικότατο ερωτήμα πως εφτασαν τα κλοπιμαία από Αθήνα στην Αλβανία (αυτοαπόδεικτο οτι το φιλοσοφικό ερώτημα των νεοελληνίσκων για το πως θα προστατέψουν τη κλοπή που λέγεται ιδιοκτησία είναι γνήσιο τέκνο της φιλοσοφίας των αρχαίων που έδωσαν απαντήσεις-προγόνους της ατομικής θεωρίας). Έχουν δε και το θράσος να βάζουν και δήθεν αλβανή καταστηματάρχισσα (προφανώς πράκτορα μυστικών υπηρεσιών ενος βαλκανικού κράτους της μεσογείου που αυτοπαρουσιάζεται ως μέγα αυτοκρατορία που κάνει κουμάντο, αναρωτιέμαι δε αν η προφορά των αλβανικών της είναι ξενική).

Τα ακούει όλα αυτά ο αμόρφωτος μικροαστός και γεμίζει με μίσος για τους ´κακούς´ αλβανούς και προφανώς και τους αναρχικούς που θα τους θεωρεί ´βαλτούς´, και δε βλέπει οτι βαλτοί είναι οι δημοσιογράφοι. Ετοιμάζεται έτσι αυτό το μικρό και ασήμαντο κράτος της ανατολικής μεσογείου να υποδεχτεί την επόμενη φούρνια μπατσόσκυλων φανατισμένα ικανά να πυροβολούν στο ψαχνό τους ´εχθρούς εξαρχειώτες´, αλλά και την επόμενη φούρνια φανατισμένων φαντάρων που μην έχοντας διαβάσει ποτέ τους Μαρξ, Μπακούνιν και Κροπότκιν θεωρούν το δυνάστη τους απελευθερωτή.

Φυσικά τα χρυσά αυγά (ούτε για πάσχα δε κάνουν) άδραξαν την ευκαιρία (γιαυτούς το έκαναν το ρεπορτάζ μου φαίνεται, να τους δίνουν περισσότερα προπαγανδιστικά όπλα) και έβαλαν το ξενοφοβικό ρεπορτάζ στο ΥouTube για να σιγουρευτούν πως ακόμη και όσοι δεν έχουν τηλεόραση θα εκτεθούν μπροστά στην αλυτρωτική αλήθεια του. Ιδού λοιπόν: http://www.youtube.com/watch?v=BbjrLV1oLhk (να ΜΗΝ γίνει λινκ, δεν αξίζουν να τους βρίσκει το Google)

Τόλμησαν δε να βάλουν και τα φαντασματάκια users τους (αλλάζουν τα usernames σα τα πουκάμισα αφού ξέρουν οτι δεν έχουν οπαδούς) να κτυπήσουν με 5/5 αξιολόγηση 11 φορές. Λες και δε ξέρουμε οτι μόνοι τους τα κάνουν, μόνοι τους κτυπάνε τις αξιολογήσεις, αλλά και δημοκρατικότατα σχόλια όπως: ´gt den kanoume polemo me tous koloalvanous tosa xronia! na mpoume mesa k na viasoume-skotosoume-leilatisou me!´ (ονειρώξεις ανεγκέφαλων φανατισμένων από τη παρά και κρατική προπαγάνδα φτωχοξεπουλημένων κοτόπουλων και πρακτορίσκων όπως ο αρχηγός τους, δείτε δημοσίευση στο ίντι: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283

Επιτέλους, ας βάλουμε όλα αυτά τα σκυλιά εκεί που τους αξίζει να είναι: στο χώμα!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ


Εικόνες:

από radio 21/02/2009 10:19 πμ.


τον τελευταίο μήνα έχω παρατηρήσει πως στις ειδήσεις στη Νετ/ερα2 μετά την καθιερωμένη ενημέρωση τι είπε ο πρωθυπουργός ή ο κυβ. εκπρόσωπος, ακολουθούν οι δηλώσεις του φύρερ ή κάποιου απ'το Λαος.

πλέον οι τίτλοι των "ειδήσεων" είναι απλά τα "πολιτικά" σχόλια της επικαιρότητας, ακούμε εκτενώς τι έχει να μας πει η κυβέρνηση, το λαος, και μετά "όλοι" οι άλλοι (όσοι δηλαδή συμμετέχουν στη βουλή)

είναι τέτοιος ο φόβος (;) τους και προτιμούν να χάσουν ψήφους προς τα δεξιά έτσι ώστε να συνεργαστούν με τους ακροδεξιούς μετεκλογικά.

επίσης, στο ραδιόφωνο του σκάι, αργά τα βράδυα έχω ακούσει αρκετούς πατριώτες να τηλεφωνούν και να "συζητούν" για τα Ιμια, την εκκλησία, κλπ.

πέρα απ'τα μπλογκ τους, τα γήπεδα, έχουν βαλθεί να περνούν τον λόγο τους σε διάφορες ιστοσελίδες, από βιντεάκια στο youtube όπου οργιάζει η προπαγάνδα τους αλλά και σε άλλα που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν λόγο, όπως τιβιχουσου.

από Πέφτει πολύ γέλιο στο λινκ!! 21/02/2009 3:24 μμ.


Περάστε κόσμε!

Ποιοι ακροδεξιοί..Κατέδωσαν "συναγωνιστές" τους.Ήταν στο "μισθολόγιο" της ΕΥΠ.Βρίσκουν "περίεργες" πηγές χρηματοδότησης."Τρίβουν" το πιπέρι κ.λ.π. Θαυμάστε το ήθος τους, τα ελληνικά τους(γράφουν με greeklish)την ανδρεία τους, την αξιοπρέπειά τουςαυτών που ισχυρίζονται ότι θέλουν να μας "σώσουν"ενώ δεν μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους.. Ένα κλικ στοhttp://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283  Από τους πιο σουρεαλιστικούς "διαλόγους". Με κατηγορίες (αληθινές&ψεύτικες) για πολλά Γιατί τελικά ή τέχνη μιμείται την ζωή!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License