Α.Κ Αθηνας για επιθεση στο Δικτυο

Α.Κ Αθηνας για επιθεση στο Δικτυο

 

     Το βράδυ της 24/02 χτύπησαν το κτίριο που στεγάζονται το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα, Μετανάστες, ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης και άλλες συλλογικότητες. Η χειροβομβίδα σκοπό είχε τη μαζική δολοφονία ανθρώπων που βρισκόταν εντός της αιθούσης και το μόνο εμπόδιο ήταν το δεύτερο τζάμι του παραθύρου που πετάχτηκε αυτός ο εκρηκτικός μηχανισμός.

     Η δολοφονική επίθεση αυτή δεν είναι συμβολική αλλά αντίθετα απόλυτα πραγματική. Είναι το δολοφονικό χέρι της αντίδρασης που αποφάσισε να δείξει το αιματοβαμμένο πρόσωπό της. Και η αντίδραση δεν είναι μόνο το κράτος, το παρακράτος, οι φασιστικές συμμορίες αλλά και τα τσιράκια και οι οπαδοί του κρατισμού, του εθνικισμού, της μισαλλοδοξίας. Το συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει καθένας είναι σαφές. Δολοφονική επίθεση ενάντια στα Εξάρχεια και ότι αυτό συμβολίζει. Δολοφονική επίθεση ενάντια στο κίνημα αντίστασης. Δολοφονική επίθεση ενάντια στην εξέγερση του Δεκέμβρη. Δολοφονική επίθεση ενάντια στους αλληλέγγυους της Κούνεβα. Δολοφονική επίθεση ενάντια στη ζωές των ανθρώπων, που τόσο πολύ μισούν αυτές οι αντιδραστικές συμμορίες, αποδεικνύοντάς το επανειλημμένα στο παρελθόν.

     Όσο αφορά εμάς, θεωρούμε ότι έπεσε στο δικό μας παράθυρο και η επαγρύπνηση όλων των δυνάμεων του επαναστατικού κινήματος πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη. Αδέρφια επαγρυπνείτε, η αντίδραση δολοφονεί.

      

 

 

 

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License