Κρατική καταστολή - Κοινωνικός έλεγχος

από @antifasistas

Ενημέρωση από την δίκη της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων Η διαδικασία της έφεσης τελικά ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι και διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 3 του Απρίλη.


από Μαχητής συνείδησης

Ψάχνοντας ψίλους στ'αχυρα.


από @ΕΚΧ Σχολείο

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της αντιφασιστικής διαδήλωσης Ως ΕΚΧ Σχολείο στεκόμαστε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στους συντρόφους μας. Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τετάρτη 22/3 στις 11:00 στα δικαστήρια Θες/νίκης. Κανένας και καμία μόνος και μόνη στα χέρια του Κράτους. Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες. Τους τσακίζουμε σε γειτονιές, γήπεδα και πλατείες.


από @ α/α συλλογικότητα κρακατοα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 9.00 π.μ. στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ(Γούναρη)


από @πρωτοβουλία σντρόφων

Αφίσα και κείμενο απο πρωτοβουλία συντροφων . Με αφορμή την συμπλήρωση 8 χρόνων στις 18/3 απο την κρατική δολοφονία της αγωνίστριας κρατούμενης Κατερίνας Γκουλίωνη , κολιέται πρωτοβουλιακα στον Βόλο η παρακάτω αφίσα και μοιράζεται το παρακάτω κείμενο.


από @ πρωτοβουλία σντρόφων

Κείμενο με αφορμή την συπλήρωση 8 χρόνων απο την κρατική δολοφονία της αγωνίστριας κρατούμενης Κατερίνας Γκουλιώνη στις 18/3/09.


από @

Σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Παρίσι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της «αστυνομικής βίας», λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της «υπόθεσης Τεό» που είχε επίσης προκαλέσει ταραχές στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.από Ξυπόλυτο Τάγμα


από @Αντιεξουσιαστικό Σχήμα Μαθητών "Αταξία"

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της αντιφασιστικής διαδήλωσης της 19/3, Δευτέρα 20/3 στις 10:30 στο Αγ. Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία προς τα Δικαστήρια.


από Μαύρο & Κόκκινο

Σήμερα, Κυριακή 19/3, ο κατασταλτικός μηχανισμός του Κράτους επέλεξε να χτυπήσει την αντιφασιστική διαδήλωση του Λευκού Πύργου, η οποία είχε καλεστεί ενάντια στη σύναξη του φασιστικού συρφετού του Ιερού Λόχου και λοιπών φασιστικών παραφυάδων, επίδοξων κυνηγών προσφυγόπουλων στα σχολεία, συλλαμβάνοντας 3 συντρόφους, εκ των οποίων ο ένας μέλος της συλλογικότητάς μας.


από @ Κενό Δίκτυο / Void Network

Δεκάδες συλλήψεις Αναρχικών στην Λευκορωσία κατά την διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων


από @Συνέλευση Βίλας Ζωγράφου και Αλληλέγγυες/οι

Δράση αντιπληροφόρησης σε Ζωγράφου και Ιλίσια για την καταστολή της Βίλας Ζωγράφους και άλλων εστιών αγώνααπό @ Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Κόψιμο της παροχής νερού- Νέα κίνηση κρατικής καταστολής αυτή την φορά ενάντια στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός- ! Ενημέρωση και κάλεσμα αλληλεγγύης / συνέλευση Κυρ. 19/3
από ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


από εστια ανομιας

Αναβολη ξανα


από @

Πουλάνε αστυνομικοί τα πράγματα των μεταναστων. Επώνυμη καταγγελία!


Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License