Μετανάστες/τριες - Πρόσφυγες - Μειονότητες

από @ntifaunited

Την Παρασκευή 19/5 πραγματοποιήθηκε περιπολία και αφισοκόλληση


από @συντονισμός συλλογικοτήτων και ατόμων ενάντια στα κέντρα κράτησης

ενημέρωση από την παρέμβαση στα κρατητήρια της Π.Ράλλη



από @

Στρίβειν διά της ΕΔΕ! www.efsyn.gr/arthro/strivein-dia-tis-ede


από @Συνέλευση Συλλογικοτήτων και Ατόμων Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης

ενημέρωση από τα κρατητήρια της Π.Ράλλη


από @Κατάληψη αλληλέγυων σε πρόσφυγες και μετανάστες Λυόμενα Ιλισίων

Καλούμε σε παρέμβαση έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας, Μιχαλακοπούλου 91 Αθήνα. Το ραντεβού είναι την Παρασκευή 19 του μήνα στις 12:00. Τις τελευταίες 50 ημέρες ο Άνβερ 31 χρόνων, Κούρδος από το Ιράν έχει ξεκινήσει απεργία πείνας έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας με αίτημα να μετεγκατασταθεί στον Καναδά. Η Ύπατη Αρμοστεία μπλοκάρει συνειδητά αυτή τη δυνατότητα υπηρετώντας πιστά την λογική των συμφερόντων που επιβάλει το δίκιο του ισχυρού.


από @

Η «Κου Κλουξ Κλαν» του Ασπροπύργου Δρα Ανενόχλητη τη Νύχτα


από Ελευθεριακή Κοινότητα

https://itsgoingdown.org/dispatches-borderlands-devil-details/



από Μυτιλήνη

(Μυτιλήνη) Εκκένωση κατάληψης στέγης μεταναστών και αλληλέγγυων


από @

Nέες επιθέσεις στον Ασπρόπυργο.


από συνελευση Στεκιου Μεταναστών

Ανακοίνωση της συνέλευσης του Στεκιού Μεταναστών Αθήνας


από Ελευθεριακή Κοινότητα

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ημερών πάνω από 10.000 πολίτες έχουν εκτοπιστεί από την πόλη της Tabqa [νοτιοδυτικά Raqqa] και τα κοντινά χωριά, και όσο περισσότερο η επιχείρηση εντείνεται κοντά στην πόλη οι αριθμοί των εκτοπισμένων αυξάνονται περισσότερο.


από Γιάννης Βούλγαρης, φοιτητής Μαθηματικού Πάτρας



από @Χορχόρα

Η στήλη αυτή είναι μια μηνιαία συλλογή ειδήσεων από το Βόλο και τη Λάρισα, που σχετίζονται με την ρατσιστική πολιτική του ελληνικού κράτους, των αφεντικών και του εθνικού κορμού απέναντι σε μετανάστες/τριες, και κάθε μειονότητα εντός της ελληνικής επικράτειας. Η ειδήσεις αυτές προέρχονται από την καθημερινή αποδελτίωση των εφημερίδων Θεσσαλία, Ταχυδρόμος, Ελευθερία, Κόσμος, και σε ειδικές περιπτώσεις άλλων blog. Στόχος είναι η σύνδεση όλων των γεγονότων που φανερώνουν την στρατηγική της ελλάδας ως προς την διαχείριση και την εκμετάλλευση των εθνικά Άλλων της. Έτσι ίσως βρούμε κι εμείς την διαύγεια και το αναγκαίο μίσος να της βάλουμε εμπόδια. Περισσότερα σχετικά με αυτή τη στήλη: http://xorxora.espivblogs.net/2017/02/24/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-intro/


από @Αντιφασιστικη κινηση κω

[ΚΩΣ] ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ


από ΡΕΣΑΛΤΟ

Εκδήλωση - Συζήτηση: "Πληθυσμοί στο Στόχαστρο"


από Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση

Μεταφρασμένο στην Αγγλική κείμενο της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση εξ΄ αφορμής των πρόσφατων περιστατικών απαγχονισμού πρόσφυγα στο λιμάνι του Πειραιά και αυτοπυρπολισμού ενός άλλου πρόσφυγα στη Χίο, ο οποίος εν τέλει κατέληξε.


από @Αλληλέγγυοι-ες


Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License