Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

από ΚΟΝΤΡΑ

...


από Αλληλέγγυοι Λειτουργοί Υγείας (ΆΛΥ)

Με αφορμή την «ανώνυμη» καταγγελία για κίνδυνο της δημόσιας υγείας, ύστερα από ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ σχετικά με την κατάληψη - Φιλοξενίας Προσφύγων στο 5ο Λύκειο Αθηνών.


Ιούνιος 22, 2017

από @Δήμος Βοσινάκης


από ΚΟΝΤΡΑ

...


από @

Δευτέρα 29/5/2017 11.00 π.μ. στο κτίριο 5 της Ευελπίδων


από ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ (Homo-Naturalis.gr)

Είναι φανερό πια πως όσοι μένουν σε επάλξεις και αντιστέκονται στο Σύστημα είναι καιρός να αλλάξουν, να αναθεωρήσουν τις προτεραιότητές του αγώνα τους. Ο υπ΄ αριθ. 1 κίνδυνος των κοινωνιών σήμερα είναι ο ολοκληρωτικά εξωνημένος Τύπος και η θριαμβευτική είσοδός του στην οικονομία της αγοράς. Η παραπληροφόρηση που παράγει και ενδημεί παγκόσμια είναι από τις κυριότητες αιτίες που οι κοινωνίες παραμένουν στάσιμες ιδεολογικά και αργεί ο πολιτισμός να αποκτήσει το βασικό του χαρακτηριστικό που είναι ο ανθρωποκεντρισμός. Και ο παγκόσμιος Τύπος πρωτοστατεί στη κατασκευή βαριδιών, για να μένει ο σύγχρονος άνθρωπος καθηλωμένος στο έδαφος.


από @PiKei

Παρέμβαση στην ΕΡΤ Χανίων από την Κατάληψη Rosa Nera έγινε σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι.




από ένας μουσικός

Οι ανθρωποφάγοι δημοσιογράφοι δείπνησαν χτες με την εικόνα της Μαρίας Τσώνη


από Ρουβίκωνας

Απάντηση στον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για το ζήτημα του "πολιτιστικού συλλόγου" του Ρουβίκωνα.


από ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ (Homo-Naturalis.gr)

Το γεγονός πως υπάρχει μια μειοψηφία τέτοιων που ζουν και κυκλοφορούν δίπλα μας, ούτε έκπληξη είναι ούτε πρωτόγνωρο και πρωτοφανές γεγονός .Στις ανθρώπινες κοινωνίες από καταβολής κόσμου ενδημούσαν ανάμεσαν στα μέλη τους και παθογενείς μειοψηφίες. Υπήρχαν και υπάρχουν πάντα οι παρανοϊκοί, οι διεστραμμένοι, οι εγκληματίες. Είναι συνυφασμένη αυτή η ιστορική αλήθεια με όλες τις εποχές.




από @Βαλάντης

Οι μπάτσοι αφού τον έδειραν, δίνουν στην δημοσιότητα την φωτογραφία του επειδή τους κατήγγειλε



από @εαμελασ

Ακόμα ένα αίσχος από την βουλευτίνα του ΚΚΕ



από @

Επίθεση κουκουλοφόρων σε εταιρεία ευρέσεως εργασίας http://m.news247.gr/eidiseis/koinonia/epithesh-koykoyloforwn-se-etaireia-eyresews-ergasias-sth-thessalonikh.4556240.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=news247gr


από ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ (Homo-Naturalis.gr)

Αν τουλάχιστον, μέσα σ΄αυτούς τους παλιανθρώπους ένας τους έστω , πέθαινε από αηδία... θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία!


Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License