Μέση Ανατολή

από Πρωτοβουλία για την Διεθνιστική Αλληλεγγύη στη Μεσόγειο

Τετάρτη 26 Απρίλη, 8μ.μ. στο Ευτοπικό Εργαστήρι (Λεωνίδου 62 και Θερμοπυλών) Κεραμεικός


από Ελευθεριακή Κοινότητα

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ημερών πάνω από 10.000 πολίτες έχουν εκτοπιστεί από την πόλη της Tabqa [νοτιοδυτικά Raqqa] και τα κοντινά χωριά, και όσο περισσότερο η επιχείρηση εντείνεται κοντά στην πόλη οι αριθμοί των εκτοπισμένων αυξάνονται περισσότερο.
από αναδημοσιευτής

Π. Παπ. για το avantgardeαπό @Konrade

«ο ουσιοκρατικός αντί-ιμπεριαλισμός ορίζεται μόνο σε σχέση με την κυβέρνηση του όποιου ατόμου και όχι με βάση την καθολική αντίθεση προς όλες τις μορφές ιμπεριαλισμού». Αυτός ο αντί-ιμπεριαλισμός δεν σταματά τον ιμπεριαλισμό, το αντίθετο μάλιστα: στρέφει τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις του ενός εναντίον του άλλου..


από @Κόκκινη Γραμμή

Η ελληνική κυβέρνηση που υποστηρίζει ρητά την επέμβαση (διακήρυξη Μαδρίτης- συνάντηση χωρών του νότου της ΕΕ) φέρει ακέραια την ευθύνη για την εμπλοκή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και την διαμόρφωση επικίνδυνων εξελίξεων και για τον ελληνικό λαό. Η παραχώρηση στο ΝΑΤΟ κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, η υποδοχή του 6ου Αμερικάνικου Στόλου, και κυρίως η πλήρης λειτουργία της βάσης της Σούδας, από όπου εξαπολύθηκαν οι πύραυλοι Τόμαχωκ που έπληξαν τη Συρία γίνονται με την πλήρη συμφωνία και συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης και αντίθετα προς τις διαθέσεις της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.


από @Συνέλευση Αναρχικών και μεταναστών για τη Διεθνιστική αλληλεγγύη στον επαναστατημένο Συριακό λαό

Σήμερα στις 18:00 καλούμε σε συγκέντρωση και μικροφωνική στην πλατεία Συντάγματος σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Συριακό λαό ενάντια στο αιματοκύλισμα και τον εκτοπισμό του εδώ και έξι χρόνια από εγχώριες και ξένες εξουσιαστικές δυνάμεις.


από Ελευθεριακή Κοινότητα

http://www.anarkismo.net/article/30149


από Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93,8fm

Αναμετάδοση εκδήλωσης την Κυριακή 9/4από @Συνέλευση Αναρχικών και μεταναστών για τη Διεθνιστική αλληλεγγύη στον επαναστατημένο Συριακό λαό

"Στεκόμαστε κριτικά αλληλέγγυοι στα μαχόμενα επαναστατημένα κομμάτια του συριακού λαού όποια κι αν είναι η δυναμική τους τη δεδομένη στιγμή.Στις ακόμα υπαρκτές αυτοοργανωμένες αντικαθεστωτικές κοινότητες και γειτονιές όσα πλήγματα κι αν έχουν δεχθεί. Σ’εκείνους που καθημερινά αγωνίζονται αρνούμενοι να παραδώσουν στο εγκληματικό καθεστώς και τον σφαγέα Άσσαντ, στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και σε όσους εξουσιαστές λυμαίνονται τα πολύπαθα Συριακά εδάφη ούτε σπιθαμή γης. Σ’εκείνους που σφαγιάζονται καθημερινά στο βωμό της εξουσίας και του κέρδους."


από @ @@@

Εκδήλωση 1η: Ταξιδεύοντας στο Κουρδιστάν – Μια εισαγωγή στον δημοκρατικό συνομοσπονδισμό Ομηλιτ@ς: (Ελλάδα) μέλη της πλατφόρμας Α/Α/Ι με αφορμή ένα ταξίδι στο νότιο Κουρδιστάν. Ρέθυμνο : 6 Απριλίου 2017, 7:30μμ, Στέκι Πολιτιστικών Ομάδων, Ν. Φωκά 82 Ηράκλειο: 7 Απριλίου 2017, 7:30μμ, Κατάληψη Ευαγγελισμού, Θεοτοκοπούλου 18 Αθήνα : 9 Απριλίου 2017, 8μμ, Ευτοπικό Εργαστήρι, Λεωνίδου 62 & Θερμοπυλών, Κεραμεικός


από @elgyr

To Κιρκούκ πήρε την απόφαση για δημοψήφισμα: Στόχος η σύνδεση με την Περιφερειακή Διοίκηση Κουρδιστάν. Η τοπική βουλή του Κιρκούκ, επιδιώκοντας την ενσωμάτωση στην Περιφερειακή Διοίκηση Κουρδιστάν, αποφάσισε την διενέργεια δημοψηφίσματος.από @

Τα πολλαπλά ανοιχτά πολεμικά μέτωπα των Αμερικάνων και οι αποτυχίες της εξωτερικής τους πολιτικής αφήνουν κενά που ο ρωσικός ιμπεριαλισμός επιχειρεί να καλύψει στρατιωτικά και οικονομικά.


από Ανάλυση

Η αποκαλούμενη "επανάσταση" στη Συρία είναι γνωστό όπλο σεσημασμένης υποδύναμης, που χρειάζεται όλη την ΕΕ για να επιτεθεί σε μια χώρα σαν τη Συρία ή τη Ρωσία με το ΝΑΤΟ και της είναι και λίγο, για να καταστρέψει ακόμα μια χώρα. Χωρίς κανένα λόγο.
Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License