Αλληλεγγύη

από Συνέλευση αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ Συνέλευση για τη συνδιοργάνωση κεντρικής πολιτικής κίνησης αλληλεγγύης στον σύντροφο την Τρίτη 30 Μάη στο Πολυτεχνείο και ώρα 19.00.


από ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Νίκησε ο 70χρονος πατέρας. 90η μέρα ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. Παραδοθήκαν τα οστά των ανταρτών στους γονείς τους. Η κηδεία θα γίνει αύριο στην πόλη Ντέρσίμ.


από Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Από τις 18 Μαΐου οι κρατούμενοι στις ελληνικές φυλακές ξεκίνησαν κινητοποιήσεις. Καλούμε συλλογικότητες, ομάδες, άτομα για τη συγκρότηση ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων. Τετάρτη 31 Μαΐου στις 7μ.μ. στο ΕΜΠ κτήριο Γκίνη


από @ΕΚΧ Σχολείο

Μικροφωνική για τον ΕΚΧ Σχολειο και τη μεταφορά του 12ου δημ. σχολειου Την Τρίτη 30/5 στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί μικροφωνική στο σιντριβάνι για το θέμα της μεταφοράς του 12ου δημοτικού σχολείου στον ΕΚΧ "Σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας".


από ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης 31 Μάη στις 9 π.μ.


από συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό ''Μαύρο & Κόκκινο''

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ


από Συνέλευση Αναρχικών'Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας


από @αναρχοχάος


από @ Συνέλευση αναρχικών για την αλληλεγγύη εντός και εκτός των τειχών

Τετάρτη 24/5/17 ώρα 8:30 πλ.ελευθερίας - Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον διωκόμενο σύντροφο , για τα συγκρουσιακά γεγονότα έξω απο το κτήριο της ΔΕΥΑΜΒ στις 13 Μάρτη του 2015 . Ενάντια στην υποβάθμιση και ιδωτικοποιήση του νερού. Ενάντια στις αστυνομικοδικαστικές μεθοδεύσεις και στην βιομηχανία παραγωγής διώξεων. Ακουστε το καλά μπάτσοι δικαστές , κάτω τα χέρια απ'τους αγωνιστές ! Βόλος ,Μάης 2017 ,Συνέλευση Αναρχικών για την αλληλεγγύη εντός και εκτός των τειχών .από Ντίνος

Σχετικά με παλαιότερη δημοσίευση αλλά και κινήσεις που έγιναν για να δοθεί ένα ποσό στο ταμείο αλληλεγγύης και οικονομικής υποστήριξης των φυλακισμένων αγωνιστών από την έκθεση Ζωγραφικής στο λιμάνι Χανίων την 29η Απριλίου της Άννας Γιαμπάκη. Σας γνωρίζουμε πως δεν δεχτήκαμε κανένα ποσό από την συγκεκριμένη κυρία και της κατέστη σαφές ότι δεν θα δεχτούμε κανενός είδους υποστήριξη. Πρόκειται για γνωστή οικογένεια στην τοπική κοινωνία με πολύ αμφιλεγόμενες καταβολές, παρελθόν και παρόν.


από @

Από τις 22/5/2017 εμείς οι γυναίκες κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού αρνούμαστε το μεσημεριανό κλείσιμο (12:00-15:00) συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες από τις αντρικές φυλακές ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κερδίσουμε το δίκαιο αγώνα μας.


από Κατάληψη ΛΚ37

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΗ 18:00, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ


από EΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Επίθεση στους απεργούς πείνας! Καλούμε για τον συντονισμό και οργάνωση της αλληλεγγύης μας στους απεργούς πείνας Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τριτη 23 Μαή , στις 19:00 στο Πολυτεχνείου (στο κτίριο Γκίνη) Κυριακή 21 Μαΐου το βράδυ η αστυνομία επιτέθηκε στο σπίτι των απεργών πείνας. Κάθε μέρα είναι στην Πλατεία αλλά ο εισαγγελέας με την εντολή της κυβέρνησης χτες ξανά έβγαλε ένταλμα σύλληψης εις βάρος τους. Στο ένταλμα ο εισαγγελέας αναφέρει οτι « υπάρχει κίνδυνος μετατροπής σε εξέγερση Γκεζί»


από azadiαπό Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές


από EΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Επίθεση στους απεργούς πείνας! Η Nuriye Gulmen, καθηγήτρια Πανεπιστημίου και και ο δάσκαλος Semih Özakca εδώ και 76 μέρες βρίσκονται σε απεργία πείνας Η Nuriye Gulmen είναι η πρώτη που αντιστάθηκε στην Άγκυρα κατά των απολύσεων. Ο 70χρονος ΚEMAL GÜN βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και 88 μέρες! ΚΑΛΕΣΜΑ σε ανοιχτη συνέλευση με θεμα αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας στην Τουρκία Καλούμε για τον συντονισμό και οργάνωση της αλληλεγγύης μας στους απεργούς πείνας Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τριτη 23 Μαή , στις 19:00 στο Πολυτεχνείου (στο κτίριο Γκίνη)


από ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Α.Κ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.


από Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

https://taksiki-antepithesi.espivblogs.net/


Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License